2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

5 avis

Blomster kom ikke til besættelse

Brug ikke thrane design. Da vi ankom til bisættelsen var blomsterne ikke kommet. Til trods for de var bestilt og betalt 3 dage før. Da vi ringer 15 min før bisættelse starter og sagde de ikke var kommet. Kunne hun ikke huske vi havde en aftale måtte forklare hvad vi har aftalt og alt var sendt på sms og hvornår . Der kom en buket i aller sidste øjeblik efter hun fandt sms frem men ikke den aftalte buket. Der var valgt ud fra billede på hjemmesiden. Jeg kan forstå senere på omdømme i området det ikke er første gang der glemmes blomster til en bisættelse.

1 novembre 2025

Utroligt uvenlig kundebehandling

Blomster bestilt i rigtig god tid blev leveret 2 dage for tidligt, bare fordi de lige skulle på samme adresse med blomster. Jeg tænkte, at det går nok endda, ville god lige give feedback til leverandøren. Magen til sviner i telefonen skal man da lede længe efter. Beskyldninger om at jeg talte usandt og vi, i vores hjem, var rigtigt dårlige til kommunikation og der blev råbt i telefonen og til sidst smækkede den meget uvenlige og angrebslystne dame røret på. Jeg blev kommanderet hjem og afvente at en chauffør kommer med blomster og jeg havde bare lige af at levere den fejlleverede buket tilbage.

3 septembre 2025

Tænk dig om før du køber her

Jeg fik en buket af min mand, men allerede samme aften var flere af blomsterne begyndt “at hænge med hovedet” og næste morgen var det helt galt. Jeg ringede derfor til butikken, der naturligvis beklagede og ( som en naturlig ting) tilbød mig en ny buket. Hvis jeg tog “beviset” ( altså buketten) med i butikken næste dag, hvor de havde åbent, ville de udlevere den nye buket. MEN SÅ opstod problemet og beskyldningerne stod i kø: De sælger aldrig blomsterbuketter, der ser sådan ud efter blot 1-2 dage / det må skyldes, at vi har glemt at sætte buketten i vand osv.. - der blev ikke sparet på modargumenterne fra butikkens side 😡Aldrig har jeg oplevet så dårlig og ydmygende en behandling som kunde. Jeg deler oplevelsen, da jeg håber min feedback kan bidrage til, at andre ikke bliver udsat for en lignende behandling. Jeg er dog heldigvis ikke “sådan at slå ud”, så jeg fik en ny frisk buket med hjem.

23 décembre 2024

Fik en fantastisk smukt bundet buket

Fik en fantastisk smukt bundet buket. Jeg var ikke hjemme ved modtagelsen og budet havde omhyggeligt sat buketten i en spand vand i carporten.
Så både smukke blomster og god service!

8 octobre 2024

2 dage for sent til bisættelse

Vil på det kraftigste fraråde folk at bruge dette firma: Thrane Design, Hammel (Thrane-design.dk)! I dag, LØRDAG, blev der leveret en bårebuket og en dekoration til kirken, hvor min afdøde morfar blev bisat fra … i torsdags. Altså to dage for sent! Blomsterne (fra to forskelligere givere) var bestilt i god tid, så er jo bare helt ekstremt dårlig stil og dybt pinligt. Skuffende og ulykkeligt! Man kan vist nærmest ikke fejle mere som blomsterhandler/dekoratør end dette. Synd for både dem, der har afsendt blomsterne - og de pårørende.
En ting er prisen - den slags er jo på ingen måde billigt - noget andet er, at man blev snydt groft for at udtrykke sin sorg og medfølelse på dagen for bisættelsen, fordi Thrane Design ikke har styr på sin butik!
På hjemmesiden står der, at blomster altid bliver leveret til kirken i god tid. Det er i hvert fald usandt!
Ville ønske man kunne give 0 stjerner.

27 mai 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit