Thuiscentrum Avis 86

2,7

Bij Thuiscentrum een dekbedovertrek besteld voor €59,95, dat volgens de advertentie van 100% katoen zou zijn, wasbaar op 60°C en geschikt voor de droger. Na twee weken wachten ontvingen we een slordi... Voir plus

Glazen beeldje besteld. Levertijd duurt lang. Reken op ruim 2 weken. En toen het eindelijk toekwam, bleek het een ondermaatse variant te zijn in plastic. Thuiscentrum.nl heeft de fout wel toegegeven e... Voir plus

Helaas heb ik vandaag zonder eerst te checken een bestelling geplaatst bij thuiscentrum, omdat iemand een gewenst kado op een online verlanglijstje had gezet. Ik ging er eigenlijk vanuit dat links naa... Voir plus

Geweldige ervaring. Heldere uitleg, sterke kwaliteit en precies wat ik nodig had. Meer dan 5 sterren waard.

2,7

Bas

Het werkt goed

Het werkt goed. Ik gebruik het nu al een paar dagen en heb tot nu toe geen problemen ervaren.

19 janvier 2026

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering. Het product voelt stevig aan en voldoet absoluut aan mijn verwachtingen. Ik had vooraf wat twijfels, maar uiteindelijk ben ik blij dat ik het besteld heb

18 novembre 2025

Op 20 oktober een wandrek besteld.

Op 20 oktober een wandrek besteld.
Op de site staat dat de bestelling dezelfde dag verstuurd wordt.
Dat zal ongetwijfeld, maar vanuit China oid kwam ik even later achter.
Bestelling direct geannuleerd, maar ze geven geen reactie.
Inmiddels een mail gestuurd waar ik ze in gebreke stel, maar geen reactie.
Nu een maand verder, geen reactie, geen geld retour, maar ook geen product ontvangen
Waarschijnlijk 80 euro weg gegooit.
Dit is in bedrijf dat uw bestelling zelf niet bezit, maar met enorme winst koopt bij een Chinees webwinkel.
Als je 5 weken wilt wachten, kan je dat ook gewoon zelf doen.
Bestel bewust bij een Nederlandse winkel omdat ik het vlot wil hebben.
Helaas bij deze verkeerd voorgelicht.
Absoluut een dikke 1 ster ( en dat is nog 1 teveel) vanwege misleiding, slechte service en het niet reageren op mijn mail.

22 novembre 2025

Jammer dat ik niet 0 sterren kan geven

Jammer dat ik niet 0 sterren kan geven. Dit lijkt me volstrekte oplichterij. Een jas gekocht en nooit geleverd. Communicatie is onmogelijk. Banktransacties zijn volgens meerdere bankinstellingen dubieus. Verzoek tot trugboeken vanwege wanprestatie wordt genegeerd. Als 'thuiscentrum' dit leest en alsnog reactie geeft, levert of terugbetaald dan wordt deze review gerectificeerd.

24 octobre 2025

pure oplichting

pure oplichting. een orthopedische hondenmand besteld, nou daar zit helemaal geen orthopedisch schuim in. de mand kwam uit China. Een orthopedische hondenmand uit China?? Ze éten daar hond dus ik dacht het niet. Geld kwijt aan kwatsch.

28 octobre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit