Tidningskungen Avis

14 426
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

16/8 -26 Hej Fick presentkort på födelsedagen och använde detta nu. Det gick smidigt och bra utan problem.👍😀 Nu hoppas jag att jag får tidningarna problemfritt också. MVH. Mona Touray🍃🌸

Jag behövde komma i kontakt er för att få veta om jag beställde fel tidning till Birgitta. Jag vet inte om det var denna hon redan prenumerera på. Så STORT minus hade jag vetat detta hade jag aldri... Voir plus

Jag får frågan om jag är nöjd eller inte direkt efter min beställning, men det kan jag ju inte veta förrän jag ser att tidningarna jag beställt abonnemang på levereras som de ska. Eller hur?

Alltid fina erbjudanden för både stora som små, idag var det tid igen en Sommarpresent med rabatt, jag slog till med en sommargåva en prenumeration på "Buslätta korsord" till min respektive.

1. Boutique spécialisée dans la vente de magazines
  2. Librairie de bandes dessinées
  3. Service e-commerce
  4. Service de streaming de films
  5. Distribution de journaux
  6. Marchand de journaux

À propos de Tidningskungen

Vi har sålt tidningar på nätet sedan 2006.
Vill du också köpa tidningar på nätet erbjuder Tidningskungen.se Sveriges bredaste utbud av prenumerationer. Alla prenumerationer avslutas automatiskt, säljs till kampanjpris och porto ingår alltid. Du behöver alltså aldrig säga upp en prenumeration om du önskar det, det sker automatiskt.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

14 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(14 426)

1 445 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra pris provprenumeration

Bra koncept om man vill provprenumerationerna på en tidning en kortare tid och inte behöva bevaka uppsägningstid.

24 juillet 2026

👌😀✨

Bra pris

Bra pris. Stort utbud.

27 juillet 2026

🙂👌🍀

Leveranstid

Det vore bra om man fick klara besked när ens prenumeration börjar, när tidningen kommer.

22 juillet 2026

Réponse de Tidningskungen

Hej, tack för din feedback och tack för att du lagt din beställning hos oss 🌼️

Vi förstår!

Vi på Tidningskungen förmedlar beställningar av prenumerationer för många olika tidningar och förlag. Förlagen har i sin tur hand om utskick av tidningar och eventuella premier. Därför kan vi tyvärr inte se eller styra över när det första numret kommer.

Du hittar uppstartstiden i din orderbekräftelse som du mottager efter genomförd beställning. Observera att detta endast är cirkatider som baseras bland annat på hur ofta tidningen publiceras, när i månaden samt hur långt innan utgivning förlaget behöver beställningen inför hantering, tryck och adressering.

För att få reda på exakt vilket datum första tidningen kommer får vi be dig att kontakta förlaget då det är de som kan svara på frågor om leveranser.

Allt gott! 🌟️

Bra utbud till bra pris

Ett extra plus för att alla prenumerationer avslutas automatiskt.

26 juillet 2026

🤗🍀😀

Det var ett helt annat abonnemang jag…

Det var ett helt annat abonnemang jag ville teckna.Men pga bristfällig information så uppfattade jag inte att det måste vara en sk gåvodrklaration.
Jag kör denna period sen får vi se.

21 juillet 2026

Réponse de Tidningskungen

Hej, tack för din feedback och tack för din beställning. Du kan alltid kontakta vår kundtjänst om du har funderingar över din prenumeration, info@tidningskungen.se. Allt gott 🤗

Jag behövde komma i kontakt er för att…

Så STORT minus hade jag vetat detta hade jag aldrig beställt av er utan valt en annan tidning/företag
Anne-lie.wedin

24 juillet 2026
Avis spontané

Réponse de Tidningskungen

Hej, tack för din feedback. Tyvärr kan vi inte se förlagets register och kan bara se om det finns en prenumeration hos oss. Vad tråkigt att höra att det blev en dålig upplevelse för dig. Allt gott 🤗