Tidningsmagasinet.se Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Erbjudande som barn tycker om och det är till glädje för de att läsa en tidning förutom alla böcker. Utbudet till barnen kan troligtvis utökas, för det ska vara roligt att läsa. Det är bra att det fin... Voir plus

Allt va 5 stjärnor tills det kom en utvärdering på mailen. Jag vill inte utvärdera ett jäkla tidningsköp. Lägg ner alla dessa utvärderingar av ett enkelt köp. Man hör av sig om man är missnöjd, annars... Voir plus

Jag älskar veckotidningar! Korsorden framförallt men också Recept på Bakning och mat.Personpoträtt Djurpoträtt Läkarfrågor Inredning och TV-Program.Jag läser allt!

Jag trodde att jag hade prenumeration kvar efter min flytt så nu har jag levt utan TV guiden i drygt 1 vecka och det har varit svårt då jag levt med tidningen i många år.... Voir plus

1. Boutique spécialisée dans la vente de magazines
  2. Librairie de bandes dessinées
  3. Service e-commerce

À propos de Tidningsmagasinet.se

Tidningsmagasinet.se erbjuder tidningsprenumerationer till kampanjpriser.

Hos oss hittar du ett stort utbud av tidningar på ett och samma ställe till bästa pris och service. Vi erbjuder tydliga villkor och snabb och rättvis kundservice.

Bien

TrustScore 4 sur 5

298 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

100 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mannen gillar gamla bilar och därför…

Mannen gillar gamla bilar och därför gillar han tidningen. Något att bläddra och läsa många gånger.

1 décembre 2025

Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse. Vi upskattar det!

Jag beställde prenumeration för 3…

Jag beställde prenumeration för 3 veckor sedan men har fortfarande inte fått någon tidning. Om det ska ta så lång tid borde man bli informerad om det vid beställning.

10 novembre 2025

Réponse de Tidningsmagasinet.se

Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse. Vi förstår att det känns frustrerande att vänta när man ser fram emot sin första tidning.

Vid beställningen godkände du våra villkor där det framgår att vi tyvärr inte kan informera om exakt leveransdag. Vi skickar alla beställningar vidare till respektive förlag, och det är de som ansvarar för utgivningsplanen och när första numret kan skickas ut. Leveranstiden varierar därför mellan 2 och 17 veckor beroende på publiceringsdatum och förlagets interna processer. Prenumerationen startar alltid med nästa planerade nummer, aldrig med ett redan utgivet nummer. För just den titel du har beställt är den normala leveranstiden 2–4 veckor.

För att hjälpa dig vidare kontaktar vår kundtjänst nu förlaget för att få ett bekräftat startdatum för din prenumeration. Vi återkommer till dig så snart vi har fått svar.

Tack för ditt tålamod.

Allas tidning

Smidigt att beställa finns många tidningar att välja på

29 novembre 2025

Smidigt

Smidigt att beställa ( julklapp)

28 novembre 2025

Jag har gjort 2 best...

Jag har gjort 2 best. TRAILER har inte fått nån tidning på en månad?, pengar är draget från mitt konto men ingen tidning???!, Nostalgia har fått 1 tidning på en månad vilket jag tycker är bra!. Ingen återbetalning har gjorts så vitt jag kan se!......

24 octobre 2025

Réponse de Tidningsmagasinet.se

Tack för din feedback. Det kan dröja mellan 2 och 6 veckor innan den första tidningen levereras. Leveranstiden beror både på förlaget som skickar ut tidningen och tidningens utgivningsschema. Om en tidning till exempel ges ut varannan månad kan väntetiden bli längre om beställningen gjorts strax efter att ett nummer redan skickats ut.

Vår kundtjänst kommer nu att gå igenom dina beställningar och återkomma till dig så snart som möjligt. Tack för ditt tålamod, vi hjälper dig vidare.

Jag trodde att jag hade prenumeration…

Jag trodde att jag hade prenumeration kvar efter min flytt så nu har jag levt utan TV guiden i drygt 1 vecka och det har varit svårt då jag levt med tidningen i många år. MVH
Annica Eliasson 7010020621

20 novembre 2025

Réponse de Tidningsmagasinet.se

Tack för din feedback. Det låter som att det gäller en äldre prenumeration, och vi hanterar tyvärr endast nya beställningar. Det är verkligen tråkigt att du stått utan TV-Guiden, särskilt när den varit en del av din vardag så länge. Vid en flytt avslutas prenumerationen inte automatiskt, men om adressändringen inte registrerats kan utdelningen tillfälligt stoppas.

Vi rekommenderar att du kontaktar förlaget som ger ut TV-Guiden. Skicka ditt ordernummer eller din nya adress till dem, så kan de kontrollera prenumerationsstatus och hjälpa till att se till att tidningen börjar levereras till rätt adress så snabbt som möjligt.

Hör gärna av dig om du undrar över något mer kundtjanst@tidningsmagasinet.se.

Har inte fått julklappen ännu därav…

Har inte fått julklappen ännu därav inte möjligt att ge något betyg ännu. Hoppas vi nöjda när det bäl kommet.

13 novembre 2025

Réponse de Tidningsmagasinet.se

Tack för din feedback. Alla julklappsprenumerationer har startdatum efter jul, vilket innebär att den första tidningen levereras först då. Därför har gåvan ännu inte hunnit komma fram.

Hör gärna av dig om du har fler frågor. Vi hoppas att julklappen kommer att uppskattas när prenumerationen väl har startat.

Det gick snabbt och smidigt.

Det gick snabbt och smidigt.

17 novembre 2025

Réponse de Tidningsmagasinet.se

Tack för din feedback. Vad roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att berätta det för oss. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Réponse de Tidningsmagasinet.se

Tack för din feedback. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att berätta det för oss. Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Ingen tidning Beställd för en månad sen…

Ingen tidning Beställd för en månad sen Finns i butik sen 1 vecka tillbaka

9 octobre 2025

Réponse de Tidningsmagasinet.se

Tack för din feedback! Vänligen kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@tidningsmagasinet.se, så kontrollerar vi med förlaget när din tidning kommer.

Mita

Får se och läsa om tv program

2 novembre 2025

Réponse de Tidningsmagasinet.se

Tack så mycket för din feedback! Vi samlar in feedback om själva köpupplevelsen. Vi vidarebefordrar alla beställningar till respektive förlag inom tre dagar. Därefter är det förlaget som ansvarar för att starta din prenumeration. Vanligtvis börjar den med nästa utgåva, men beroende på tidningens utgivningsplan kan det ibland dröja flera veckor, och i vissa fall månader, innan du får det första numret. Vi önskar dig många trevliga lässtunder framöver!

Kontakt

Snabb återkoppling vid mailkontakt

30 octobre 2025

Strulande rabattkod

Rabattkoden som jag fick fungerade inte, så jag var tvungen att kontakta kundtjänst.
När jag sedan genomförde köpet gick det jättesnabbt.

30 octobre 2025