Tid til Massage Avis 11

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

À propos de l'entreprise

1. Masseur

Informations provenant de diverses sources externes

Hos Tid til Massage tages der udgangspunkt i din krop, dine ønsker og dine behov til at finde den behandling og vejledning, der skal til for at genskabe balancen i din krop. Jeg tilbyder massage, både som behandling af smerter, skader, myoser o. lign., og som ren velvære.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste massør jeg har været hos

Jeg har i årenes løb fået massage hos mange forskellige massører..men ingen har behandlet mig så respektfuldt og omsorgsfuldt som Pelle..
Den blide men meget dybtgående behandling løsner op i både krop og sjæl🥰
Jeg giver Pelle mine bedste anbefalinger
Kirsten Amby

22 septembre 2025

God oplevelse

God oplevelse

Jeg fik 45 minutters massage til at løsne op i nogen smerter fremprovokeret af arbejde.

Smerterne er væk og jeg havde en god snak med Pelle om hvad jeg kunne gøre for at forebygge at det skulle ske igen.

Venlig og god oplevelse.
Kan absolut anbefales

22 août 2023

Pelle Aarhus bedste massør

Pelle, indehaver og massør, er yderst kyndig til at massere. Jeg har tidligere gået andre steder, som er billigere, men her betaler man for kvaliteten. Jeg havde myoser i nakke og ryg, hvilket han dælme har fået løsnet op. Han gav endda råd til mig ift. forebyggelse af at undgå myoser, mens han gav massage - super fedt!
Totalt fortjent 5 stjerner herfra, og vil anbefale ham til dig som gerne vil sikre dig at dine smerter går væk.

12 juillet 2023

Réponse de Tid til Massage

Dette er grunden til at jeg elsker det jeg laver, når jeg hører, at jeg har gjort en forskel. Og at der så kommer sådan en fantastisk anmeldelse samtidig - Det er jeg utroligt glad for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste massører i Århus!!

Jeg døjede med nogen ryg problemer i en længere periode og jeg prøvede en del forskellige massører men desværre følte jeg ingen forskel hos nogen af dem efter mine behandlinger. Så jeg ledte stærkt efter en god massør. Heldigvis fandt jeg så Palle (TidTilMassage.dk). Meget dygtig massører, efter få behandlinger fik min ryg det meget bedre, en meget dejlig og behagelig massage hvor han fokusere på kundens behov. Jeg har prøvet mange forskellige massører og Palle (TidTilMassage) er uden tvivl den bedste af de bedste. Jeg vil varmt anbefale ham til dig der leder efter en dygtig massører.

17 mai 2023

Réponse de Tid til Massage

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Jeg er utrolig glad for at høre, at behandlingerne hos mig, har hjulpet dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde ondt i lænden da jeg kom

Havde ondt i lænden da jeg kom.
Den fik alletiders massage og er nu ikke øm længere.
Virkelig en god oplevelse
Kan klart anbefales

3 mars 2023

Réponse de Tid til Massage

Det glæder mig at du havde en positiv oplevelse, og at behandlingen klarede din problematik. Tusinde tak for din anmeldelse 😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Seriøs og kompetent fysiurgisk massage

Seriøs og kompetent fysiurgisk massage. Pelle er lydhør og dygtig.
Klinikken ligger i rolige og dejlige omgivelser.
Kan klart give min bedste anbefaling af Pelle, som massør.

11 novembre 2022

Réponse de Tid til Massage

Tak Dorte, for den fantastiske anbefaling af mig og klinikken 😀

Virkelig god massage

Virkelig god massage, kan klart anbefales. Pelle sporede sig hurtigt ind på min situation og vi havde en god snak om mulige løsninger. Et dejligt sted, kommer helt sikkert igen.

8 octobre 2020

Fantastisk massør

Fantastisk massør. Han er grundig og omhyggelig og mærker hurtigt hvor der er brug for ekstra opmærksomhed.
Hver gang jeg har været til massage hos Pelle, går jeg derfra med stor velvære i kroppen.
Absolut anbefalelsesværdig 🥇🌷🌷🌷

16 mai 2020

Réponse de Tid til Massage

Tusind tak for en fantastisk anmeldelse Kirsten

Virkelig god massør!

En massør, der forstår at tage hånd om de specifikke problematikker, jeg har, og som udfører behandlingen på en både effektiv og nænsom måde. Derudover ros for at kunne tage andet i anvendelse (nåle), når det er nødvendigt for at komme helt til bunds. Tak!

20 septembre 2019

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus