TiffinTime is a delivery service that brings you delicious vegetarian meals in reusable, stainless-steel boxes or tiffins. Pre-order your meal and it will be delivered to your doorstep by a friendly bike courier. Return your used tiffins to the courier when they come by to drop off you next order, and they will be reused for future deliveries. An eco-friendly solution that brings you all the taste without the waste! Sustainability is one of the core values at TiffinTime. Our model strives to address a number of aspects within this multi-faceted concept: • Our vegetarian recipes are built around fresh, seasonal ingredients and healthy plant-based proteins like legumes and pulses. Vegetarian meals can most definitely be varied, wholesome and tasty, all at the same time! • Our stainless-steel tiffins are highly durable and reusable. TiffinTime is a closed-loop system, preventing the single-use waste associated with takeaway meals. • Pre-orders allow us to keep food waste to a minimum as we know exactly how much we have to cook for each delivery day. • Our tiffins are delivered by bicycle, the most efficient transport solution for urban deliveries. We are very mindful about ensuring that our couriers are fairly remunerated.
Rue Gabrielle Petit 4, 1080, Molenbeek, Belgique
- hello@tiffintime.be
- tiffintime.be
Les repas sont délicieux et copieux
Les repas sont délicieux et copieux. Nous mangeons à 4 avec une livraison Tiffin. Le livreur est sympa, en vélo. J'adore les saveurs délicates de l'Inde dans mes préparations. Mon mari et mes enfants sont moins enthousiastes que moi mais manger Tiffin leur ouvre les chakras ;)
Nourriture délicieuse
Nourriture délicieuse. Les livreurs hiper gentils et solution rapide d’un petit soucis au debut. Vraiment un excellent service !
Tout simplement délicieux
Les repas sont tout simplement délicieux. Et de plus c'est livré à la maison et sans la mauvaise conscience d'avoir créé des tonnes d'emballages, vu que c'est 100% sans déchets !