Virkelig god service samt søde medarbejdere. Fik lavet en tatovering af Daniel som tog mig med igennem hele rejsen, lyttede til hvad jeg ønskede samt kom med sit egne erfaringer og meninger til det. U... Voir plus
Lisez les avis des autres
Absolutely peak. Jeg fik lavet to nostril piercinger af Emilia og en i navlen. De er piercet ordentligt og meget flotte. Hun søger også for at alt går okay under piercingen. Extra som ikke har noget... Voir plus
Vildt god service, uanset hvilken medarbejder du møder! Det var min anden gang hos timeless art og jeg skulle have lavet to piercinger af deres nye piercer, Hiko. Super flink, god til at fortælle om p... Voir plus
Hele familien var på besøg hos Timeless Art. Det har virkeligt været en god oplevelse. Teamet (Søren, Jesper og Ellen) er nærværende og engageret ud over det sædvanlige. Vi skulle have lavet alt li... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi udfører alle stilarter indenfor tatovering | Hver tatovør hos os er kompetent og professionel | Vi er blandt de bedste tatovører i Danmark |
Coordonnées de contact
Algade 34, 4000, Roskilde, Danemark
- timelessart.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fanme den fedest tattoo salon!
Fanme den fedest tattoo salon!
Fed stemning og fede mennesker!
Kan klaaaart anbefales
Perfekt som altid
Junkie biks
Junkie biks , de har ikke styr på en skid. Man bestiller tid, men ejeren har røget så meget crack han har glemt tiden , og taget andre ind og så ikke engang prøver at finde tid alligevel . Bums
Det var en god oplevelse
God oplevelse!
Super godt sted!
Super godt sted, og flinkt personale. Kan i den grad anbefales!
Blandet oplevelse
Tatoveringen var helt i top, og lavet rigtig fin. Dog havde jeg håbet på en tatovør, der virkede lidt mere interreseret i hans kunder. Jeg havde håbet på én, der oprigtig virkede interreseret i en og ville small talke imens. Vi fik dog af vide, at vi slet ikke måtte snakke imens tatoveringen blev lavet. Lidt skuffende oplevelse. Men flot tatovering.
Best tattoo shop in Roskilde
Really nice people, happy to help and find the perfect tattoo for me:)
Kort sagt få jeres piercinger et andet sted
Timeless art i Roskilde kunne virkelig ikke levere hvad der blev lovet (bogstaveligtalt) Inden jeg tog derud for at blev piercet skrev jeg meget specifikt hvad jeg gerne ville have og kom faktisk hjem med det fuldkommen modsatte. De havde ingen af de ringe der dagen før havde skrevet de havde. Kort tid efter havde jeg konkluderet at jeg virkelig havde fortrudt mit valg af piercer.
De indkrævede penge for at skifte min gamle piercing (som sidste år var gratis at få skiftet. Og jeg kunne bleve ved.
Kort sagt få jeres piercinger et andet sted
Fantastisk god oplevelse og resultat.
Virkelig god oplevelse og super flot…
Virkelig god oplevelse og super flot resultat
Rigtig god service
Rigtig god service, smilende personale og hygiejne i top. Kan helt klart anbefales
Super flot tattoo
Super flot tattoo. Helt igennem professionelt arbejde. Kan varmt anbefale Kenneth og hans kollegaer.
Super fed tus
Super fed service
Opfylder ens ønske fuldt ud
SUPER FED TUS
Super dygtige.
Fik en minimalistisk tatovering af…
Fik en minimalistisk tatovering af Kenneth. Han er super sød, hjælpsom og ærlig. Vil helt klart anbefale ham.
Af Amalie B
Har fået lavet 3 smukke tattoos af Kenneth, som var super venlig og hjælpsom!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.