TIM's huisdieren Avis 152

3,1

Goede producten, meestal goede service. Slecht inlichting als product vertraagd. Bij bestellen war productenop voorraad, bij levering msar helft gekregen. Geen info waarom. Contact met klantenservice... Voir plus

Waardeloos. Je geeft de datum van levering aan tijdens het bestellen. Omdat het bevroren voer is moet je thuis zijn. Je moet zelfs een speciaal bedrag betalen voor de gekoelde bezorging. Hele dag zitt... Voir plus

Ik heb een eerste bestelling voor ruim 130euro geplaatst, er stond op de site dat het de volgende dag geleverd zou worden. Een snack van 5euro die ik erbij cadeau kreeg kwam netjes binnen, maar o... Voir plus

Niet te prijzig vind er veel artikelen die op andere sites of winkels veel duurder zijn snelle levering en gemakkelijk te betalen zeker aan te bevelen

1. Animalerie

TIM's heeft een enorm assortiment aan producten van jouw huisdier(en). Wij geven graag deskundig advies, zoals je dat van een echte speciaalzaak mag verwachten.

3,1

Moyen

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Alles top

Veel keuze, snelle levering en super vriendelijke klantenservice.

20 décembre 2022

Prima klantenservice

In eerste instantie niet geheel tevreden over de manier waarop er werd omgegaan met mijn klacht over een retour. Dit kenbaar gemaakt. Ik werd al snel door een vriendelijke medewerker gebeld die mijn klacht wel naar behoren heeft opgelost. Uiteindelijk dus prima opgelost.

22 décembre 2022

Mooi huisje

Snel geleverd. Goed product. Het is een huisje, dat bedoeld was voor de hond. De kat is er erg blij mee 😉

8 décembre 2022

Dit is de beste hondenlijn.

Dit is de beste hondenlijn.
10 jaar geleden kocht ik al een politiehondenlijn en had daar uren voor het met af geschuimd, het was de duurste lijn die ik ooit gekocht had maar is na 10 jaar nog steeds even mooi.
Nu wou ik een tweede lijn en liefst kwalitatief identiek.
Deze heb ik vrij snel gevonden bij Tim, het was een lijn van Trixie zeer mooi afgewerkt dubbel leder en perfecte stiksels, ze bestaan zelfs in 2 breedtes doch ik persoonlijk vind de 2.5 cm voor mijn handen het aangenaamst.
Intussen zijn we al enkele weken dagelijks aan het wandelen met onze twee schatten van honden en door de vele mogelijkheden maak ik nu gesplitste lijn die de honden veel vrijheid geven, maar perfect onder controle te houden zijn.
Niet goedkoop maar zijn geld meer dan waard een echt aanrader voor elke hondenliefhebber.

6 décembre 2022

Eerst info gewonnen via de chat robot

Eerst info gewonnen via de chat robot. Deze gaf de juiste info over welke bodem bedekking ik moest kiezen voor ons konijn.
Goede prijs en kwaliteit!
Zeer snelle bezorging!
Gratis afgeleverd aan de deur. Ideaal.
Top bedrijf.

5 décembre 2022

Prima ervaring.

Mijn bestelling was niet op voorraad. Netjes geïnformeerd hierover, paar dagen later was bestelling er (gedroogde pens).

12 décembre 2022

TIM's is TOP

makkelijk bestellen en levering al de volgende dag. Netjes verpakt en compleet !

8 décembre 2022

snelle levering

snelle levering. Echter de kwaliteit was niet wat ik er van verwacht had.

13 décembre 2022

Prettige ervaring met Tim's huisdieren

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling, alles was netjes verpakt en een heel nette prijs.
Ik vond ook de mail en het invullen van de verjaardagen van onze 2 nijnen en ons hamstertje erg leuk, lief. Maakt het net even wat persoonlijker.

4 décembre 2022

Goede service

TIM's huisdieren gaf een leuke korting op het merk hondenvoer dat ik voor mijn honden koop. De bestelling ging vlotjes en de levertijd was snel en correct. Ik ben een heel tevreden klant.

28 novembre 2022