Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Besteld als vervanging voor oude/kapotte. Een veel betere kwaliteit, alleen bijgevoegde handleiding vind ik vrij onduidelijk, met name de afstelling aan de bovenkant dmv de touwtjes die je kunt vers... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor de eerste keer een rol hor besteld voor een schuin dakvenster 135 x 155 17 augustus 2026 geplaatst , echt het werkt fantastisch wel goed de gebruikershanleiding lezen en meten is weten dus 2 x... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goede ervaring met Timsoutlet! Mijn pakket was onderweg beschadigd geraakt en werd daarom halverwege het verzendtraject vastgehouden door de transporteur. Dit is door timsoutlet perfect opgelost... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Via deze firma een nieuwe hordeur besteld, wordt geleverd door een viendelijke chauffeur. Pakket is even blijven liggen ivm andere zaken. Na verloop van tijd pakket uit gepakt, blijkt dat de Bruynzeel... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de salle de bains
  2. Magasin de bricolage
  3. Magasin de garnitures de portes et fenêtres

Écrit par l'entreprise

In onze webwinkel vindt u sterk afgeprijsde sanitair, DHZ en duurzame huishoudelijke goederen tegen zeer scherpe prijzen aan. Ook op het gebied van dakraamgordijnen en screens speciaal voor dakramen O.A Velux, RoofLITE, Fakro. Wij zijn Bruynzeel horrenspecialist. Ook hebben we badmeubelen op maat. Tegel en sanitair outlet Huizen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,2

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn plissé hordeur was al snel stuk

Mijn plissé hordeur was al snel stuk, ik had nog garantie, maar…..ik dacht wel, zal mij benieuwen.
Ik kreeg echter al heel snel een mail en telefonisch contact hierover: ik zou gewoon een nieuwe hordeur krijgen.
Maar omdat ik wel twijfelde om dezelfde hordeur te ontvangen heb ik dit uitgesproken. Er kwam gelijk een oplossing van ze en advies en een filmpje en weer contact hierover. Superfijn en snel geregeld door ze. Ik hoop met de nieuwe (wat betere) hordeur uiteraard langer te doen…. En zo niet, dan zal ook dat weer geregeld worden!! Heb ik alle vertrouwen in.

2 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Verouderd Bruynzeelonderdeel nog op voorraad en leverbaar.

Mijn al wat oudere raam-rol-hor (Bruynzeel) was defect en dat kwam door een sluitveer die afgebroken was. Wilde geen compleet nieuwe hor kopen en zocht naar een milieuvriendelijke oplossing en vroeg Bruynzeel naar een vervangende sluitveer.
Zij verwezen mij door naar Timsoutlet.nl en daar kon ik het nog bestellen. Besteld en binnen 1 dag geleverd. Complimenten.

16 août 2025

Uitstekende service

Snel, adequaat en heel vriendelijk antwoord op mijn vraag hoe het geregeld wordt met een hordeur die kapot is gegaan tijdens de garantie periode. Snelle vervanging onder garantie. Top geregeld.

8 août 2025

Super

Snelle reactie op mijn vraag. Vervolgens een bestelling geplaatst en keurig en snel geleverd. Echt blij mee!

5 août 2025

Top!

Heb rolgordijnen voor dakraam besteld. Snelle levering, goede kwaliteit product, scherpe prijs! Wat wil je nog meer…?! Dik tevreden!

11 juin 2025

Réponse de Timsoutlet

Beste Bas. Fijn te horen dat alles naar wens is gegaan. En onze dank voor de positieve beoordeling.
Mvg Team Timsoutlet

Top service

Gebeld ivm info over rolgordijnen. Werd goed geinformeerd. Vervolgens bestelling gedaan en volgende dag was pakket binnen. Goede adequate service…. Helemaal top en verder niets op aan te merken

4 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb gebeld met n vraag

Ik heb gebeld met n vraag. Direct opgenomen en goed geholpen met mn keuzestress. Het rolgordijn binnen 2 dagen geleverd.
Gisteren n hor besteld, vandaag verzonden. Voor mij is Tim's Outlet n blijver!

27 mai 2025

Réponse de Timsoutlet

bedankt voor je zeer positieve reactie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Veertjes besteld voor onze Bruynzeell…

Veertjes besteld voor onze Bruynzeel hor S600. Waren aanwezig en zijn snel verstuurd naar ons. Top

3 mai 2025

Beste Hek. Dank voor je positieve review. Mvg Timsoutlet

Noté 1 sur 5 étoiles

8 avril 2025

Réponse de Timsoutlet

Beste Heiko, Ik weet niet wie je bent en heb geen mail of apps van je ontvangen onder je opgegeven naam. hoe en wanneer heb je ons bericht verstuurd? met welke vraag? We zijn 24 telefonisch bereikbaar. Ik verwacht een bericht van je. je kan ook bellen 0646234698.
ik wacht op je tel/berichtje. Het is erg kort door de bocht om 1 ster te geven. Mvg Tim

Super service!

Bruynzeel Rolhordeur.
Ontvangen artikel had een fabricage fout. Direct gemeld, kreeg binnen een uur een reactie: Er wordt een nieuw exemplaar opgestuurd en wat denk je, de volgende dag al binnen!
Dit is pas service!
TimsOutlet zeer aan te bevelen!

6 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bruynzeel combi hor/plissee voor…

Bruynzeel combi hor/plissee voor dakraam besteld.
Omdat deze nergens anders meer leverbaar was, even gebeld met de vraag of het op voorraad was. De telefoon werd direct opgenomen, en de voorraad bevestigd.
Volgende dag in huis.
Inmiddels gemonteerd, en geheel tevreden.

16 janvier 2025

top bedrijf

Leuk bedrijf! Ik heb wat besteld en het duurde niet lang tot dat ik mijn pakket had. Vriendelijke mensen en top service!

18 novembre 2024

Réponse de Timsoutlet

Hallo Sedat, Service staat bij ons hoog aangeschreven en proberen het altijd waar te maken. Fijn en bedankt voor je positieve beoordeling

PVC lamellen

Mooie donkergrijze pvc lamellen aangekocht.
Service/ communicatie/ verzending was excellent...

19 novembre 2024

Réponse de Timsoutlet

Beste Alex, Dank je wel voor je complimenten..

Noté 5 sur 5 étoiles

Pakket is goed en passend zoals…

Pakket is goed en passend zoals beloofd.
Echter de verzending via DPD is hopeloos,
pakket werdt is een andere straat zomaar bij een huis met zelfde huisnummer gedropt. Niemand heeft getekend???

27 août 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus