Det er så dejligt med friske urter i de fine spirebakker, og så pynter de så fint på bordet. Man får altid en god service, personlig og professionel samtidigt.
L'entreprise a répondu
Altid super lækre pakker man modtager fra Tiny Gardens. En lille forkælelsespakke smukt pakket ind og tilmed sund - Whats not to like. Jeg har handlet hos Tiny Gardens i en del år nu og selv de første... Voir plus
For mig der er indendørs verdensmester i at slå alt grønt liv ihjel, så er dette forbavsende let, og så velbeskrevet, at jeg trygt har fremdyrket de lækreste microgrønt. Og stolt har fortalt vidt og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Et super hyggeligt sted at shoppe - meget velfungerende og flot webshop. Man kan vælge at få sine varer sendt eller selv afhente. Jeg bor tæt på så afhentede dem efter få timer. Lækre produkter og så... Voir plus
L'entreprise a répondu
Webshop med mikrogrønt, økologiske frø og smarte spirebakker i dansk design
Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse : Tiny Gardens
Altid en glæde at modtage frø. Så hyggeligt at have en lille krydderurtehave på køkkenbordet.

Réponse : Tiny Gardens
Superhurtig levering af vitaminrige øko-frø til microgrønt :) Gode tilbud, ingen klager herfra.

Fint koncept - sjovt m forskellige frø. Spændende, hvad de bliver til . . . 👍

Réponse : Tiny Gardens
Man har det grønne lige ved hånden (på køkkenbordet) - og maden fremstår lækker og indbydende

Réponse : Tiny Gardens
Hurtigt og personlig betjening. De små søde gummi haver er fantastisk lækre at arbejde med og se på, og urterne smager dejligt og varieret. Og køber man i større portioner er det billigere end at købe en bakke karse.

Réponse : Tiny Gardens
Meget fine små spire der pepper salat op. Det er nemt og hurtigt at bestille og det er nemt at ændre frekvens på abonnent, da frøene et øjeblik hobede sig op. Kæmpe anbefaling herfra

Så fine produkter 👍
Hurtigt svar da jeg mailede.
Helt sikkert et sted jeg vender tilbage til
Mvh. Annemette

Réponse : Tiny Gardens
Det er skønt med et grønt drys på maden og spirene smager meget forskellig

Réponse : Tiny Gardens
Nemt at betille...gode tilbud...og venlige smil når jeg afhenter

Réponse : Tiny Gardens
Igen, igen. Flot service, megen musikalitet og fornemt økologisk produkt.

Réponse : Tiny Gardens
Super hurtigt og fin indpakning. Jeg henter på adressen og har efterhånden købt flere sæt som gaver - udover mine egne tre i vindueskarmen. Fungerer godt og ser pænt ud. Jeg har opdaget, at jeg nemt kan genbruge de små hampemåtter (trækker blot rødderne af). Så absolut en bæredygtig løsning.

Følte
mig faktisk lidt snydt, da jeg så hvor lidt jeg havde fået for pengene