Det er så dejligt med friske urter i de fine spirebakker, og så pynter de så fint på bordet. Man får altid en god service, personlig og professionel samtidigt.

Et super hyggeligt sted at shoppe - meget velfungerende og flot webshop. Man kan vælge at få sine varer sendt eller selv afhente. Jeg bor tæt på så afhentede dem efter få timer. Lækre produkter og så... Voir plus

1. Fournisseur de semences

Webshop med mikrogrønt, økologiske frø og smarte spirebakker i dansk design

4,8

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Altid super lækre pakker man modtager…

Altid super lækre pakker man modtager fra Tiny Gardens. En lille forkælelsespakke smukt pakket ind og tilmed sund - Whats not to like. Jeg har handlet hos Tiny Gardens i en del år nu og selv de første to små haver jeg købte, ser beholderne stadig meget pæne ud trods mange års brug nu. Det er dejligt man kan købe kvalitet der ikke ser rædsomt ud efter 2-3 års brug som andre mærker spirebeholdere gør. Og maghonitræbakken til at holde de små sorte spirebakker, kan virkelig også holde til overvanding og brug, de blir ikke ødelagte af at have soppet lidt i vand i dagevis - det er virkelig værd at investere i løbende. Og spirerne kan man spise ovenpå ALT.

7 mars 2025

Super service

Så flotte varer og super service da jeg blev ringet op og kunne spare en forsendelse beløb. Handler bestemt der igen.
Mvh Ditte

9 décembre 2024

Réponse : Tiny Gardens

Dejligt, du er altid velkommen, Ditte

Spændende varer

Spændende varer, hurtig levering og god service

9 décembre 2024

Réponse : Tiny Gardens

Dejligt at du kan lide vores sortiment

Min varmeste anbefaling

For mig der er indendørs verdensmester i at slå alt grønt liv ihjel, så er dette forbavsende let, og så velbeskrevet, at jeg trygt har fremdyrket de lækreste microgrønt. Og stolt har fortalt vidt og bredt om det til kollegaer og venner. Der nu også er blevet nysgerrige på selv at dyrke microgrønt.
Samtidig er der kræset for lækkerheden af både silicone spirebakkerne og træbakkerne, der oser af høj kvalitet, så det også ser pænt ud i køkkenvinduet.
Min varmeste anbefaling.

18 novembre 2024

Réponse : Tiny Gardens

Tusind tak for anbefalingen, Sanne og det glæder mig meget at du nu er godt i gang med selv at dyrke mikrogrønt.