TiViTBET Avis

2,8

I make deposite 40 K in before 8 day ago and loss all , i am asking to my manager for bonus but they give me nothing and said bonus is available in next month , i am wait and msg again they said bonus... Voir plus

Tivitbet is a scamming site. They will give you bonus on deposit but will not give you withdrawals. Their support will also not help you. I'm a vip player and their vipanager TARA is just ignoring m... Voir plus

Tivit bet is totally scammer website. Yesterday I've made a deposit of Rs 24000/- on my account and went home, I've thought I'll start from tomorrow and last night someone hacked my account and play... Voir plus

1. Casino

Tivit.Bet - 5000+ crypto games online (Slots, Crash, Dice, Casino and Table Games e.t.c.), TOP Welcome bonus, 24/7 support, deposit & withdraw cryptocurrency like BTC (bitcoin), ETH. Play, win, enjoy the highest returns gambling platform!

Information importante

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

My withdrawal money delayed it's been…

My withdrawal money delayed it's been over 24 hours' not received money

18 janvier 2023

Réponse de TiViTBET

Hello sir we are apologies for your inconvenience can you please message us on our support chat? & please attach your this feedback screenshot + your I'd number
We will solve your issue asap

Thank you ❤️

O segundo melhor casino

O segundo melhor casino, O Tivit Bet não poderia deixa de sitar aqui a Pin Up que faz saque super rapido, e retirada não precisa ser valor alto assim como essa Casa de aposta Tivit Bet e muito boa a plataforma, que conheci é O Tivit Bet uma plataforma muito facil de usar, não tem bicho certo de cabeça na hora da retirada é Igualzinho a chill bet bem parecida as duas plataforma, super recomendo estou ancioso pra pode depositar e logo começar a jogar. vamos ver se paga mesmo certinho assim como as outras que jogo.

10 janvier 2023

Not give my withdrawal 4 days now only…

Not give my withdrawal 4 days now only customers says same its fault of payment not tivit . Bad experience.

6 janvier 2023

We will solve your issue asap

Thank you ❤️

Fantastic prizes

Fantastic prizes. They provide a best games. The user interface of the games are too good and simple. I love playing games at tivit.bet they provide bonus option to earn bonus and playing games in free.

7 novembre 2022

Very rude customer service and bad…

Very rude customer service and bad english and language used. Also if you are winning they will block your account and accuse you of having information of the outcome of the game. The worst betting website I ever used. I don’t recommend it at all.

25 octobre 2022

Réponse de TiViTBET

Hello Sir, I'm sorry for inconvinence Tell me whatever problem you have, I will try my best to solve it please message me on my telegram or tivit support i'm there for you

Thank you.

I didn't receive the withdrawal amount…

I didn't receive the withdrawal amount yet of rs1000 4days happen i think this is website is not trust

16 octobre 2022

Réponse de TiViTBET

Hello Sir, So Sorry for inconvinence I'm here to solve your problem please text me on my instagram or Tivit support I'll try my best to solve it

Thank you.

i deposited yesterday 300 rs but not…

i deposited yesterday 300 rs but not credit in my tivit wellet ?

16 mai 2022

Réponse de TiViTBET

Hello Sir, Sorry for inconvinence you can text to tivit support to solve your problem or you can message me on my telegram