Bare som advarsel - lad være med at bruge penge på Tivoli Casino. Jeg har testet deres spil over 3 dage indbetalte det samme beløb, indsats på samme beløb, og fuldstændigt identisk forløb på e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Største online svindel casino i Danmark Hold jer langt væk herfra,det drejer sig kun om at kunne vise et smukt overskud for Tivoli når året er omme😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
oprettede mig som bruger på Tivoli Casino spiller der aldrig mere indtryk af fusk på deres spille maskiner efter 3-400 kr 15kr pr tryk køre ruller rundt stopper ikke og ikon popper op server problem... Voir plus
L'entreprise a répondu
TivoliCasino.dk blev grundlagt i 2012 og er drevet af Danske Licens Spil A/S. På TivoliCasino.dk kan du spille traditionelle casinobordspil såsom blackjack og roulette. Du kan spille på både traditionelle og mere moderne tematiserede slots (spilleautomater) og videoslots. Du kan vinde jackpots for flere millioner kroner, jo flere der spiller på vores maskiner jo større bliver vores jackpots. Vi tilstræber at udbyde et spændende og underholdende produkt, og at udvise ansvarlighed i alle aspekter af driften og alle kunderelationer. Vi håber at se dig på TivoliCasino!
Korsdalsvej 135, 2605, Brøndby, Danemark
A répondu à 79 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse : Tivoli Casino
Største online svindel casino i Danmark
500 kr under 1600 spin og såkaldte gevinsterpå bonusspil var
7 kr
6 kr
29 kr
14 kr
og jeg sluttede af med et bonusspil der gav 47 kr kom op op 60 kr og det siger selv at der ikke var flere bonusspil efter det
Det er helt seriøst chokerende så lave deres bonusspilgevinster er og de ligger laaaaaangt under deres såkaldte TBP
Nu vil de så sikkert sige : arrrrmen tilfældighedsgenerator blablabla og DET kan de ihvertfald ikke styre
Til det siger jeg : er i sikre op det ??
Alle koder kan ændres, og ultimativt har jeg simpelthen ikke tillid til dem mere i og med at statistikken ikke holder
største svindler sted det burde lukkes pr omgårende blev snydt i et bonusspil for 720 kr klagede over det og selvføgelig var der intet i vejen vejen med deres spil de er anmeldt til spillemyndigheden som kigger på sagen og selvfølgelig hvis der nogle der har vundet så er der jo kun positive anmeldelser der fra deres tbc tilbage betalings procent er også ulovlig jvf spille loven ej heller kontrol rarport bliver oplyst
Har haft indbetalt masser penge og aldrig fået udbetalt
Så er min konto slettet ved Tivolicasino.dk, Vildt og se hvad andre casinoer kan tilbyde i forhold til Tivolicasino.dk, helt klart at Stake.dk bliver mit nye casino, de er lige gået online i Danmark, næsten alle deres slots har en tilbagebetalings % på over 98 %, Tivolicasino.dk er på max 94,5 %, helt klart man vil vælge dem i fremtiden, vil sige bare sige tak for denne gang Tivolicasino.dk, i har haft rig mulighed for at holde på jeres kunder, men i har nok været lidt for grådig i forhold til jeres tilbagebetalings %. held og lykke i fremtiden, tror i får brug for det.

Réponse : Tivoli Casino
Det her er måske det værste casino på planeten. Nej sgu nok universet. Jeg skulle bruge 15 min på at få den til at fatte hvad min indbetalingsgrænse skulle være, jeg blev ved med at logge ud og ind og den fatsvage ai fattede ikke en skid.
Ønsker alt det værste!

Réponse : Tivoli Casino
Bare som advarsel - lad være med at bruge penge på Tivoli Casino.
Jeg har testet deres spil over 3 dage indbetalte det samme beløb, indsats på samme beløb, og fuldstændigt identisk forløb på en Big Bass maskine. Bruger næsten al kredit, hvorpå der ved alle 3 lejligheder udløses en bonusrunde med 4 scatter, altså 15 freespins med lille kredit tilbage. Er utroligt nok endt op med lige præcis samme resultat alle 3 gange, ved 15 freespin får jeg 1 scatter der samler 36 kr. Og derefter slut. Alle 3 gange 15 spin med en scatter og samme gevinstbeløb. Det er sgu da pudsigt.
Spar dine penge, man får ikke den spænding man søger, da outcome er kodet.

Réponse : Tivoli Casino
Det her casino er svindel casino! Maskinerne overspinner altid når man har indbetalt med bonus! Jeg skal nok lave en video om hvor svindel tivoli casino er i mens jeg spiller! nok er nok! Det her casino skal lukkes fordi den er så dårligt at jeg tænker måske det ikke tivoli der ejer den!

30.12.2025
Opleved igen Efter jeg skrevet kommenter her. jeg kan aldrig vundet her. Idag jeg fik dobbel op bonus som 200 kroner i alt. Fik blevet 450 og gik lidt det samme lidt i tidspunkt. Jeg var tæt på slut med gennemskrav men ligepludselig fra 350 kroner til 30 kroner ( 1 kroner per spin) ingen bonus spil. Fik en bonus spil og 50x så næste 30 spins uden gevinst. Og helt væk. Så jeg holder pause her ind til de glemmer mig. 😂 Men i skal pas på kommentarer her 😂

Réponse : Tivoli Casino
"Gratis chancer hver torsdag med under 1 krone gevinster " det er det rene fup.
Typisk danske spil De elsker og tar pengene fra dig

Réponse : Tivoli Casino
Det er selvf casino så man taber og vinder men det bedste ved tivoli casino er laver man en udbetaling inden 12 har du dem samme dag og siden fejler bestemt heller intet. En af mine yndlings sider

Réponse : Tivoli Casino
God side, god support og et fint udvalg.
Det eneste jeg kunne tænke mig var anderledes, var deres bonushjul jeg har aldrig vundet over 5 kr og da jeg satte nok penge ind til at få 8 freespins så virkede de 1 uge forsvandt ugen efter og kom igen ugen derefter og stoppede der.Det har andre sider godt nok bedre bonus så jeg holder mig fra og sætte mere end 50-100kr ind om måneden

Réponse : Tivoli Casino
Har spillet på et spil for 700 kr og ikke en gang har jeg ramt et spil på maskinerne og det har jeg aldrig oplevet nogle steder før og har snakket med det og de sige de kigger på sagen og hun siger at jeg nok ikke skal tro at jeg vinder den sag nej selvfølgelig gør jeg ikke det for de har altid ret og jeg har ellers været glad for dem men vil dælme ikke snydes alle andre steder har jeg fået spile efter ca 150 kr når det er til 1 kr pr tryk så snyder man sine kunder så lyt til hvad alle skriver her inden om dem nej aldrig ved jer åbenbart lad være med at spille sød her inde og mangler ikke penge dum kommentar kan godt forstå i har så dårligt omtale her inde fjerner ikke det her før i indrømmer iver for mig at i snyder med jeres maskiner har lige fået svar og de kommer med den forklaring som jeg regnede se deres kommentar til mig om mine penge det er fræk og at det er det eneste de kan bruge da de ved det er fup bare i sig selv at skrive for havde lige spurgt dem hvorfor jeg ikke kunne sidde flere penge ind så hvorfor skulle jeg mangle penge føj siger jeg bare og skriver der ikke er garanti får at komme i et bonus spil skal i også tænke på inden i spiller der i går var jeg inde i et spil og da jeg skulle sidde flere penge ind og kom tilbage til spille skulle jeg start forfra det er dumt at dig at spille der også på danskespil.dk de høre sammen kan se de har lavet deres kommentar om at jeg ikke har penge gad vide hvorfor har scremshot af det føj at lave det om viser enu mere at I snyder og er dårligt ved jeres kunder jeg har sendt scremshot til dem det havde de nok ikke regnet med

Réponse : Tivoli Casino
igen igen har jeg været så dum at indbetale og sagt ja til 100 procent bonus, men nej de kom ikke og chaten ingen reaktion kan kun sige hold jer væk fra dette casino

Réponse : Tivoli Casino
Helt udemærket casino, jeg bruger deres 30 kr's oprettelses bonus, og ender med at vinde 400 kr. Jeg udbetaler og får dem dagen efter, så hurtig og helt fin casino. En ting den mangler for 5 stjerner, er at nogle af deres maskiner mangler en udgansvej så jeg kunne ikke komme ud og måtte nød til at lukke siden op og ned.

Réponse : Tivoli Casino
Intet dårligt at sige, som så mange andre med deres dårlige anmeldelser. Maskinerne virker perfekt, lækkert man kan smide højre beløb end så mange andre sider. Vandt et større beløb, fik penge udbetalt dagen efter på en lørdag. Kunne ikke være bedre

Réponse : Tivoli Casino
Så forfærdelig aldrig nogensinde jeg har oplever hvordan kan Tivoli casino direkter i chat support kan svar mig på englisk og ikke på dansk , tit har jeg sagt det vise sig at det spam og da sider hakker og spam spiler da lukker alle penge og trykker på en eller anden måde så det siger ude som det er spam og hakker , føj føj føj det er skal går direkte til direktør myndigheder og det gør alt hvad jeg kan og jeg mener dybt jeg råber høj også direkter til politikere. Tivoli casino er ful med spam og hakker i skal tror på mig fordi jeg har brugt alt alt alt får mig penge på og tænker det lægger bonus på 50 kr så du skal spil for 1000 kr og hvis du vinder over 1000 kr det ikke dig da får det er dem tilvili casino føj føj føj .🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪

Réponse : Tivoli Casino
Helt absurd hvor ringe mulighederne er for at vinde, hvor hurtigt man taber penge og hvor sindssygt svært det er at gennemspille en bonus… ej jeg fortryder jeg brugte 50kr som jeg kunne have brugt på en god kebab :(( den må stå på rugbrød de næste par dage, øv øv…

Réponse : Tivoli Casino
Jeg har egentlig aldrig haft problemer med udbetaling af penge på tivolicasino.dk
Men jeg vandt et lille beløb 500kr den 1 aug som jeg satte til udbetaling og her den 11 aug har jeg stadig ikke modtaget de 500kr og jeg kan ikke skrive en mail til deres kundeservice..
jeg tror ikke jeg vil spille der mere. Øv.