Tixgarant Avis

1. Billetterie de spectacles
  2. Salle de concert
  3. Festival

Tixgarant is een Nederlands platform voor de aankoop van tickets voor concerten, festivals en clubevenementen. Wij richten ons op één ding: kopers de zekerheid geven dat het ticket dat ze kopen ook daadwerkelijk geldig is. Elk ticket dat via Tixgarant wordt verkocht, wordt voorafgaand aan verzending handmatig gecontroleerd, zodat je zonder zorgen naar binnen kan bij je favoriete evenement. Ons aanbod bestaat uit een zorgvuldig samengestelde selectie evenementen, van clubnachten tijdens Amsterdam Dance Event tot grote publieksevenementen zoals Het Grootste Zomerfeest van Nederland en internationale festivals. In plaats van een anoniem massaplatform werken wij met een beperkt aantal, bewust gekozen verkopers en evenementen, zodat we volledige controle houden over de betrouwbaarheid van elk ticket dat we aanbieden. Veiligheid staat bij ons centraal: betalingen verlopen via versleutelde, beveiligde checkout, en we zijn transparant over ons retour- en restitutiebeleid, inclusief de gevallen waarin je wel en niet recht hebt op terugbetaling. Onze naam, Tixgarant, staat voor precies die belofte: een garantie op een geldig ticket, niet zomaar weer een doorverkoopplatform. Wij geloven dat het kopen van een tweedehands ticket net zo veilig en vertrouwd moet aanvoelen als het kopen van een nieuw ticket bij de organisator zelf. Heb je vragen over een bestelling of een specifiek evenement, neem dan gerust contact met ons op — we denken graag met je mee. Waarom dit voor SEO werkt: Trustpilot-bedrijfsprofielen worden zelf ook door Google geïndexeerd, dus deze tekst is een tweede plek waar "Tixgarant", "tickets kopen", "geverifieerde tickets" en je specifieke events (ADE, Het Grootste Zomerfeest van Nederland) natuurlijk terugkomen — dat versterkt je merknaam in bredere zoekresultaten, los van je eigen site. Ik heb geen concrete getallen (aantal jaar actief, aantal verkochte tickets) opgenomen, omdat ik die niet weet en verzinnen hier hetzelfde risico geeft als bij de nep-reviews eerder: vul die zelf aan als je ze hebt, dat maakt de tekst nog sterker.

Moyen

Demande des avis aux clients

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis