Vi har köpt pooltaket Leia som man monterar ihop själv. Tyvärr hade vi några missöden vid monteringen. Bland annat lyckades vi dra av ett antal skruvar. Detta löste Tjällden snabbt och skickade dub... Voir plus
Hej Från det att vi gjort vårt val av pool så har vi haft vår kontakt med Sara och killen på ”lagret”. De har lotsat oss i bygget av pool samt svarat på alla våra frågor på ett proffsigt sätt. V... Voir plus
Grymt nöjd med Tjälldén, allt från leveranser, material, återkoppling på de oändliga frågorna jag haft som ytterst oerfaren poolbyggare till bemötandet och den klockrena servicen som Anna och Sara... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Levererar materialpaket till husgrunder och pooler
Arlövsvägen 30, 232 35, ARLÖV, Suède
- 040-431580
- info@tjallden.se
- tjallden.se
Pooltaket Leia
Detta löste Tjällden snabbt och skickade dubbelt så många som vi egentligen behövde och utan kostnad. Allt med ett supertrevligt bemötande.
En mycket seriös leverantör av både pooler med tillbehör och paket för att gjuta betongplattor till mycket bra priser. Kryddat med det bästa bemötande man kan få.
Perfekt service!
Perfekt service!
Allt från första kontakt, beställning, frågor för montering och annat som uppstått har svarats snabbt, proffsigt och utan krångel.

Mycket bra pool
Mycket bra pool, support och service vid problem var fantastiskt. Kundservice på toppnivå.

Réponse de Leif Tjälldén AB
Vårt pool-bygge fungerade bra och även…
Vårt pool-bygge fungerade bra och även övriga kontakter har fungerat bra.

Produkterna mycket bra
Produkterna mycket bra, supporten bra men leveransen och bemötandet när det blev problem var under all kritik

Pool
Vi fick fantastisk fin hjälp med hela processen då vi byggde en pool från Tjälldéns! Vi är supernöjda, kunde inte valt ett bättre ställa att köpa pool från!

Skönt med proffs
Här fick man ett snabbt svar Med en kunnig personal. Som ställde bra motfrågor för att förstå och hjälpa mig med mitt problem. Så glad att ha med proffs att göra. Tack

Seriöst företag
Vi köpte en isolerad pool med saltklorinator och pooltak.
Leveransen sköttes perfekt on time.
Vi har fått all hjälp som behövs av deras trevliga, hjälpsamma och kunniga personal.
Svarar alltid direkt på de frågor man har.
Kan varmt rekommendera Tjälldens.

Réponse de Leif Tjälldén AB
Tjällden Pool var rätt val av oss
Hej
Vårt val av Tjällden pool har varit kanon för vår familj där barn och barnbarn haft en kanon sommar.
Mvh
Lasse o Mia

Réponse de Leif Tjälldén AB
Vi är nöjda med resultatet av vår nya…
Vi är nöjda med resultatet av vår nya ytterdörr med sidofönster.inget att anmärka på.
Mycket nöjd.
Mycket nöjd.
Beställde material med kantblock, isolering och armering till garage ca 100 kvm.
Bra möjlighet för hemmabyggare att diskutera belastningsvariationer med förstärkningar och grövre armering.
Precisa leveranser och sist men inte minst trevligt bemötande.
Mkt proffsigt bemötande,
Mkt proffsigt bemötande,
Bästa kvalitet på material,
Bästa servicen.
Absolut inget att klaga på
Absolut inget att klaga på. Mina installatörer klagade på att det var lite dåligt med rörlängder etc. Dock inget allvarligt. De hade grejorna i bilen som jag isåfall förutsätter att de tagit betalt för
Ingvar
Pool av högsta klass
Otroligt nöjd med poolen och bemötandet från er. Tillsammans med hög kvalité på material och väl utförlig dokumentation fick jag ihop det hela och det funkar jättefint.
Tack för allt och trevlig sommar!
Riktigt bra materialpaket
Riktigt bra materialpaket. Bra kvalitet, genomtänkt och utmärkt byggbeskrivning.
Mycket bra bemötande när jag kontaktat er och har hela tiden kunnat lita på utlovat leveransdatum.
Rekommenderar varmt Tjälldens!
Mycket bra kundsupport och en bra…
Mycket bra kundsupport och en bra konstruktion på pool.
Hög kvalité och riktigt bra support!
Hög kvalité och riktigt bra support!
Hjälpsamma och trevliga!
Jag är glad att jag valde Tjälldén.
Bra produkter och lätta att få kontakt…
Bra produkter och lätta att få kontakt med. Väldigt serviceinriktade och måna om ett bra resultat för kunden.
Enkelt och lättbyggt men tungt...
Svårt att sätta betyg när man inte har någonting att jämföra med. Vi fick bra service och råd. Allting kom hemkört. Det är nog ett av de billigaste poolsystemen och lätt för hemmabyggaren. Jag har gjort allt själv (förutom betongen till bottenplattan och krönbalken) och ändå är jag ingen hantverkare. Det är ett ganska förlåtande system om man gör någon tabbe under byggandet, gaveltrappan är helt klart den bästa som går att få! Man har tänkt till när det gäller antal steg. Men allting är väldigt tungt att arbeta med!!
En savoir plus sur les différents types d'avis.