Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Eerste keer en tevens laatste keer hier…

Eerste keer en tevens laatste keer hier besteld.
18 december een zalfje besteld. Deze scheen pas op 11 januari bezorgd te worden. Deze staat nu als geweigerd en dat ik nooit meer een pakketje wil. Aangezien ik die dag bij de tattooshop was kan dit dus niet kloppen en is dit bij dhl misgegaan. Wat echt wel een keer kan gebeuren aangezien we mensen zijn. Telefonisch niet bereikbaar, terwijl het nummer op de site vermeld staat en vervolgens volgt er een heen en weer gemail en geapp. Een hele discussie voor een kleine aankoop. Wordt er een heel onderzoek gestart. Waar hebben we het over. Een zalfje van 18 euro en verzendkosten. Neem dit netjes tot je (jullie zijn hiervoor verzekerd vertelde dhl) en houd je klant tevreden, zodat deze nog eens terug komt. Nee ze laten de klant de verzendkosten betalen en houden kortzichtig vast aan wat dhl vermeld. Echt een no go. Wat ik wel weet is dat door deze slechte klantenservice ik nooit meer iets bij tktxkopen.nl koop. Jammer. Zonde van mijn tijd, energie en geld. En kom nou niet met een "net" maatschappelijk gewenst antwoord op deze review. Jammer. Dit had zoveel netter en klantvriendelijker afgehandeld te worden.

21 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goed verdoofd( tattoo achterkant…

Zeer goed verdoofd( tattoo achterkant bovenbeen)
1 75% groene tube genoeg voor zeker 3uur. Verdoofde gevoel hield wel ontzettend lang aan. +9uur.

1 avril 2025

Hallo Rianne,

Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat de crème goed gewerkt heeft voor je tattoo. Het is fijn om te weten dat je het effect van de 75% groene tube zo lang hebt ervaren. We hopen dat de rest van je tattoo-ervaring net zo goed is verlopen!

Als je nog vragen hebt of iets anders wilt delen, staan we altijd voor je klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb al veel sessies ondergaan zonder…

Ik heb al veel sessies ondergaan zonder crème. Zo heb ik mijn beide oksels getatoeëerd en ook m’n beide armen en schouders. Een paar weken terug zijn we begonnen aan mijn rug en de pijn was verschrikkelijk. We zijn na twee uur moeten stoppen en de Tattooist raadde me aan om de black crème te bestellen, ik had mijn sporen reeds verdiend vond hij en mocht best een keer verdoven.

Vandaag was het tijd voor een nieuwe poging, ik heb de crème aangebracht zoals in de instructie staat. Vooral het dik smeren heb ik opgevolgd en heb 8 tubes gebruikt voor mijn rug. De eerste vier uur heb ik helemaal niks gevoeld, enkel het trillen van de naald. Daarna kwam de pijn langzaam door maar de scherpe randjes zijn er de hele sessie vanaf gebleven, top dus!

Ik heb vanmorgen om 11 uur gesmeerd en tot een uur of 18 voelde m’n rug verdoofd aan. Heel erg tevreden klant dus, over een maand gaan we verder, zonder twijfel zal ik de crème opnieuw gebruiken. Ook voor de Tattooist is het veel fijner wanneer ik relaxed kan zitten.

20 décembre 2024

Hallo Dave,

Bedankt voor je uitgebreide review! Het is geweldig om te horen dat de crème je zo goed heeft geholpen tijdens je tatoeagesessie. We begrijpen dat de pijn bij zo'n groot gebied als de rug behoorlijk intens kan zijn, dus het is fijn dat de crème het verschil heeft gemaakt.

We zijn blij dat je de instructies goed hebt gevolgd en dat je een positief resultaat hebt behaald, zowel voor jezelf als voor je tattooartist. Het is altijd fijn om te horen dat de crème zorgt voor een meer ontspannen ervaring.

We kijken ernaar uit om je de volgende keer weer te helpen en wensen je veel succes met je verdere tatoeagesessies!

I'm badly surprised

I'm badly surprised. I've used black tktx before. But this one worked for maybe 30 minutes max. I can't get the pink off my hands😵‍💫

7 février 2024

Hello,

Thank you for sharing your feedback. We're sorry to hear that the product didn't meet your expectations this time. We understand how frustrating it can be when the effect isn't as long-lasting as you'd hoped. The formula has recently been updated, and it may have a different performance than what you were used to with the previous version. We also apologize for the issue with the pink stain—it should be easier to remove now with the updated formula.

If you have any questions or concerns, don't hesitate to reach out to us. We're here to help!

Best regards,

Noté 2 sur 5 étoiles

heb dit jaar diverse sessie laten doen …

heb dit jaar diverse sessie laten doen met een groot buik stuk gebruik de black 75% heel wisselend .pijnvrij ...nee maar dragelijk daar ga je voor had er sessie bij van dragelijk maar ook van ik voel alles .ben nu begonnen met een been stuk merk dat de zalf minder roze is ok wel beter met schoonmaken maar heb alles gevoeld wat doe je dan verkeerd .de spray daar in tegen verlicht wel maar dan moet eerst je huid open leggen maar als dat moment zo ver is dat is echt afzien .wat doe ik verkeerd ? lees dat je meerdere tubes moer smeren op groot stuk op een gegeven Moment trekt de zalf niet meer in wat dan ? lees wel dat sinds de tktx minder roze is dat het sneller uit werkt zal het daar aan leggen dan ..heb nog een sessie staan voor me been en ben er nu echt wel aan het denken om het te laten doen .TKTX wat adviseren jullie .

20 septembre 2024

Hallo Trendydak,

Allereerst mijn excuses voor de late reactie! Bedankt voor je gedetailleerde review. We begrijpen dat het soms frustrerend kan zijn wanneer de crème niet hetzelfde effect heeft als verwacht. Wat betreft de werking van de crème: bij grotere oppervlakken, zoals een buik of een been, is het inderdaad vaak nodig om meerdere lagen aan te brengen. Het kan zijn dat de zalf niet goed intrekt wanneer je te veel hebt aangebracht, of wanneer de huid al verzadigd is. Als de crème niet verder intrekt, kun je proberen om het te verwijderen en opnieuw aan te brengen.

De recentere versie van de crème is inderdaad minder roze, wat een verbetering zou moeten zijn voor het schoonmaken, maar het kan ook invloed hebben op de duur van de verdoving. Het kan zijn dat je dit effect nu merkt. De spray kan helpen bij het verlichten, maar zoals je hebt gemerkt, werkt het het beste wanneer de huid al open is.

Als je merkt dat het effect te kort is, zou je kunnen overwegen om nog wat extra crème aan te brengen, maar houd er rekening mee dat de huid in dat geval mogelijk niet volledig kan absorberen na een bepaald punt.

Ik begrijp dat je twijfels hebt voor je volgende sessie, maar we staan altijd klaar om je te adviseren. Als je het gevoel hebt dat de crème niet werkt zoals het zou moeten, laat het ons dan weten, dan zoeken we samen naar de beste oplossing.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ander receptuur?

Ik gebruik al jaren TKTX om zelf te ervaren en om mijn klanten te kunnen informeren over hoe deze crème werkt op verschillende plekken.

Wat ik heb gemerkt is dat hoe gedetailleerder de tattoo, hoe minder goed de crème werkt. Dit is omdat je vaker bij dezelfde plek langs. Als de huid eenmaal gebroken is, dan verlaat de verdoving de huid. Dus ik vind het logisch dat de crème dan wat sneller uitwerkt.

Ik gebruik altijd de groene crème om consistent te testen en vroeger waren de 50% en 75% donkerroze qua kleur, en werkte deze ook op gedetailleerde tattoos zeker 2,5 uur lang. Momenteel is deze crème fluor roze qua kleur en is deze voor gedetailleerde tattoos na 1 uur al uitgewerkt helaas.

Ik bestel altijd alles via de originele tktx website, want er zijn veel namaak crèmes in omloop. Ook gebruik ik altijd 1 hele tube voor een oppervlak van ca 10 bij 10 cm.

Mijn vraag is dus of de oude crème nog te koop is ergens? Of is er een andere variant die voor gedetailleerde tattoos wel 2,5 uur verdoven?

23 octobre 2024

Super slechte service

Ik had 10 tubes besteld van de zwarte 75% en hier zat een gratis spray bij. Ik heb 1 tube uitgeprobeerd en deze werkte voor zo'n 2-2,5 uur. Daarna voelde ik de pijn van het tattoeëren alsof mijn hele been werd opengetrokken. Ik heb toen de spray eroverheen gedaan, maar die werkte totaal niet. Het verdoofde gevoel in mijn been is tot 9-10 uur na aanbrengen nog gebleven. Ik heb TKTX benaderd voor de niet-goed-geld-terug-garantie omdat ik er niet tevreden mee was. Ze deden enorm moeilijk en de prijs van de gratis spray (€19,95) hebben ze van mijn terugbetaling gehouden omdat ik deze gebruikt had. Op de website hebben ze het alleen over de tubes en niet over de spray, dus ze zijn niet duidelijk in hun regels. Ook moet je de verzendkosten voor het retourneren zelf betalen, wat ik echt belachelijk vind. Super slechte service en ik raad dit aan niemand aan.

21 octobre 2024

Beste Mari

Dank u voor uw feedback. We vinden het jammer dat u niet tevreden bent met de producten en onze service.

In uw specifieke geval hebben we in onze e-mail al uitgelegd dat het gebruik van slechts één tube voor een heel onderbeen niet voldoende is voor de gewenste verdoving. Dit kan de kortere werkingstijd van de crème verklaren. We adviseren altijd om voldoende product te gebruiken voor het te behandelen gebied om een optimaal resultaat te bereiken.

Wat betreft de spray, deze maakte deel uit van een gratis aanbieding en staat los van de niet-goed-geld-terug-garantie. Het is inderdaad zo dat gratis producten, wanneer een bestelling wordt geretourneerd, ook teruggestuurd dienen te worden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

We betreuren het dat de verzendkosten voor het retourneren voor uw eigen rekening zijn, maar dit is inderdaad ons standaard beleid.

We stellen uw feedback op prijs en blijven ons inspannen om onze service te verbeteren.

Het TKTX Team

Noté 5 sur 5 étoiles

Zonder TKTX had ik mn buiktattoo niet…

Zonder TKTX had ik mn buiktattoo niet overleefd! Echt n topproduct. Check wel even van tevoren of je huid er tegen kan door een kleine spot te testen!

15 septembre 2024

Beste Floris,

dank je wel voor het delen van je ervaring en de tip . dit is zeker waar , altijd even een stukje huid testen

Noté 5 sur 5 étoiles

Na correctie, een goede service

Alles netjes opgelost, en toch een goede service verleend

9 juillet 2024

Beste Maurice

Dank u voor uw reactie. We betreuren het dat onze eerdere communicatie anders is overgekomen dan bedoeld.

We hebben u in meerdere e-mails uitgelegd dat, op basis van de door u verstrekte informatie, er mogelijk te weinig crème is gebruikt voor een oppervlak van uw hele rug. Onze intentie was niet om u in twijfel te trekken, maar om te helpen begrijpen waarom het product mogelijk niet het gewenste effect heeft gehad.
zeker hebben wij u niet genegeerd.

We willen graag benadrukken dat we iedere klant serieus nemen en altijd streven naar een open en transparante communicatie. Uw feedback is voor ons waardevol, en het spijt ons oprecht als u zich niet gehoord voelt.

Als u nog verdere vragen heeft of als er iets is dat we nog kunnen doen, staan we voor u klaar om te helpen.

voetnoot : best wel jammer eigenlijk dat u via de mail ons toch een goede waardering geeft en dit niet hier wilt plaatsen nadat we u probleem van onze kant opgelost hebben.

hier uw kopie van email: Goedemorgen

Fijn dat het toch gezien word, en er een compensatie geboden word.

Ik moet wel zeggen dat er 30 tubes, zeer dik op mn rug zaten, en er echt niets meer had bij gekund. Dus als dit nog niet voldoende zou zijn, vraag ik me af hoeveel er nog bij zouden moeten.

Maar goed, voor nu is het dan toch goed opgelost.

En in ieder geval bedankt voor de service

Met vriendelijke groet

Maurice Lemson

TKTX 40% gekocht

TKTX 40% gekocht. Ik ben een watje als het om tattooeren gaat dus daarom besteld, ik trek het niet zonder.
Van tevoren even getest om te kijken of ik geen allergische reactie kreeg, daarna de zalf opgesmeerd en met folie verpakt. Huid was verdoofd. Toen de tattooeerder ging beginnen ging het nog goed, tot na zo’n 15 minuten ik het licht begon te voelen. Na 25 minuten ik alles voelde, dus wat er beloofd word: 2-4 uur klopt niets van!!

27 février 2024

Réponse : Tktx

Bedankt voor je review en dat je je ervaring hebt gedeeld. We willen benadrukken dat je dit product niet bij ons hebt besteld. Helaas kunnen we daarom niet instaan voor de kwaliteit en effectiviteit van de zalf die je hebt gebruikt.

Het is belangrijk om verdovende crèmes alleen bij betrouwbare verkopers te kopen om zeker te zijn van een veilig en effectief product. Mocht je in de toekomst bij ons willen bestellen of vragen hebben, staan we natuurlijk voor je klaar om je verder te helpen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Binnen 1 dag in huis !!!Super!!!

Super ! Binnen 1 dag alles in huis ik Heb een Super fijn gesprek gehad via Whats app en had alles netjes binnen de volgende dag , had paar dagen ervoor bij tktxnumbing.nl besteld en was daar opgelicht maar kreeg een tube extra omdat ze het super vervelend voor mij vonden! Echt een aanrader!!!

30 janvier 2024

Réponse : Tktx

Dank je wel voor je bestelling en leuke review, daar doen we het voor !

Top spul !!!

Eerste tattoo gezet en ik heb jullie zalf gebruikt en serieus niks gevoeld echt een aanrader volgende week nieuwe tattoo heb er gewoon zin in 💪🏼💪🏼

30 janvier 2024

Réponse : Tktx

we zijn je graag van dienst, bedankt voor je review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had snel een verdovingszalf nodig en…

Ik had snel een verdovingszalf nodig en TKTXNL kon daar voor zorgen! ze boden de optie aan, om het dezelfde dag nog te laten bezorgen, Ik ben erg tevreden!

10 janvier 2024

Réponse : Tktx

dank je Jennifer , en hopelijk tot een volgende keer!

SLECHTE SERVICE

Wat een enorm slechte service Ik had een tube besteld voor 20 euro, inclusief verzendkosten. Ondanks dat ik het pakket op maandag had besteld, was het woensdag nog steeds niet aangekomen. Na meerdere pogingen om telefonisch contact op te nemen zonder succes, heb ik netjes een bericht gestuurd. Helaas kreeg ik te horen dat ik maar een nieuwe tube moest bestellen en dat er niets aan gedaan kon worden. Makkelijk geld verdienen al vraag je het mij.

Omdat ik niet kan reageren op onderstaande werk ik deze reactie bij met het antwoord hieronder:

Wat hier gezegd wordt, klopt niet. Ik heb het artikel inderdaad op maandag besteld en op dinsdag niet ontvangen, dus heb ik jullie een beleefd bericht gestuurd. Ik heb ook aangegeven dat ik nog even wilde afwachten in overleg met jullie. Een dag later was het pakket nog steeds niet gearriveerd en heb ik herhaaldelijk geprobeerd te bellen, maar kreeg geen gehoor. Daarom besloot ik opnieuw een bericht te sturen, waarop ik te horen kreeg dat ik het maar opnieuw moest bestellen. Ik heb ook gereageerd op mijn laatste bericht waarin ik aangaf dat ik het niet netjes vond om een recensie te schrijven, maar hierop heb ik nooit een reactie ontvangen. Ik stelde voor om een nieuwe verzending te regelen en zelf de verzendkosten te betalen. Het is teleurstellend dat het verhaal nu wordt verdraaid. Het is niet correct om te zeggen dat jullie niets kunnen doen wanneer een pakket niet aankomt en dat ik maar een nieuwe moet bestellen.

24 janvier 2024

Beste Clemens,

U heeft de bestelling geplaatst met de goedkoopste optie namelijk verzenden zonder track en trace, wij hebben u ook verteld dat deze zending ook voor ons niet te traceren is. u verwachte ook de bestelling binnen 24 uur te ontvangen, wat wij uiteraard niet kunnen garanderen.
na 2 dagen kan het pakje nog steeds afgeleverd worden . maar u verwachtte eigenlijk onmiddellijk een nieuw pakket. en begon eigenlijk gelijk met dreigen om slechte recensies over ons te plaatsten . sorry maar daar gaan we uiteraard niet mee akkoord, ik neem aan dat u uw bestelling inmiddels al ontvangen heeft (postnl levert ook de zendingen zonder track en trace netjes af, zelfs als een adres niet juist is, dan komt hij gewoon retour naar ons)

Snelle levering!

Doordat mijn pakketje TKTX kwijt was heb ik dit bedrijf benaderd...ontzettend vriendelijk en ik was meteen gerustgesteld. Dankzij jullie zit ik nu MET de verdovingscreme te wachten op mijn tattoosessie! Dankjulliewel voor de snelle levering!

4 juillet 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus