Banner for toborrow.com

toborrow.com Avis 46

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Enkelt, snabbt och trevlig support! Fick hjälp av Toborrow med ett lån till företaget, särklass bästa villkoren av alla aktörer på marknaden. Enkla att ha och göra med och snabba processe... Voir plus

Enormt smidigt sätt att få ta del av flera olika alternativ. Många liknande tjänster riktar in sig på privatpersoner, och det känns bra att som företag kunna göra en liknande jämförelse, både från ban... Voir plus

Så toppenbra tjänst! Tydlig med bra riktlinjer och gav vårt företag exakt den hjälp vi behövde! Rekommenderas varmt.

1. Institution financière
  2. Société de crédit et de prêt automobile
  3. Courtier en finances
  4. Établissement de crédit
  5. Société financière non banquière

À propos de toborrow.com

Låt oss hjälpa dig att hitta det bästa låneerbjudandet för just dig! Toborrow är en jämförelsetjänst för företagslån. Du ansöker enkelt och tryggt online och får alltid svar redan inom 24 timmar. Du kan få flera olika låneerbjudanden med bara en ansökan och det tas endast en kreditupplysning via UC.

• Svar inom 24 timmar
  • Endast en kreditupplysning
  • En ansökan flera svar

Toborrow erbjuder finansieringslösningar för alla tillfällen, oavsett om ditt företag behöver växa, hantera likviditet eller investera i nya resurser. Med ett brett utbud av finansieringsalternativ – från företagslån och factoring till leasing och företagskrediter – har vi något som passar just dina behov.

Vi ses på www.toborrow.com!

JÄMFÖR FÖRETAGSLÅN

Lätt inte krångligt.

9 août 2025

Hej June,

Hälsningar teamet på Toborrow

Avskyr att kreditkonyroller görs när…

Avskyr att kreditkontroller görs när det sägs att de inte görs.

28 avril 2025

Hej Johanna,

Tack för ditt meddelande!

Vad tråkigt att höra att du är missnöjd med din upplevelse hos oss. När du ansöker om ett lån genom oss, tas en kreditupplysning för att ge våra långivare en överblick över din ekonomiska situation, vilket hjälper dem att bedöma risken med att bevilja dig lånet.

Ifall du inte ansökt om ett lån, vänligen kontakta vår kundtjänst på tel, 08-520 017 30, så att vi ska kunna följa upp ditt ärende och reda ut vad som kan ha hänt.

Ha en fin dag!

//Team Toborrow

PROFFS

Otroligt smidig hantering

31 mars 2025

Hej Johan,

Hälsningar teamet på Toborrow

Pratat med toborrow Michael och fått…

Pratat med toborrow Michael och fått väldigt vänligt bemötande, rekommenderar 100%

14 février 2025

Hej Tobbe,

Hälsningar teamet på Toborrow

Så smidigt att ansöka och enkelt att…

Så smidigt att ansöka och enkelt att jämföra mina alternativ! Stort tack till kundtjänst som gav mig bra råd och stöttning! :)

7 février 2025

Hej Alexander,

Tack för ditt fina omdöme. Så roligt att du är nöjd med vår tjänst.

Snabbt och enkelt

Enkelheten

5 février 2025

Hej Rolf,

Tack för ditt omdöme. Så roligt att du är nöjd med vår tjänst.

Best

Best loan finder

3 juin 2024

Réponse de toborrow.com

Thank you for your review! We’re happy to hear that you found our service helpful.

Kind regards,

The Toborrow Team

Funkade bra

Funkade bra, snabb service .

29 avril 2024

Hej Alexander,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att du är nöjd med tjänsten.

Bedrägeriförsök?

Trodde först att det var ett bedrägeriförsök när jag fick oönskad reklam från Toborrow. Försökte ringa numret på reklambladet flera ggr, men kom bara till en röst som sa "tack för att du väntar" följt av att samtalet bröts.

Om man vill låna pengar så kontaktar man banken själv, inte tvärt om. Oseriöst!

17 avril 2024

Hej Patrik,

Vi beklagar att du har fått ett oönskat reklamutskick från oss. Normalt har vi en svarstid på 1 minut i vår kundtjänst, men det verkar som att det var ovanligt högt tryck vid den tidpunkt du försökte kontakta oss.

Jag ser att du har lyckats avregistrera ditt företag från framtida reklamutskick via avregistreringslänken på vår hemsida. Skulle du ha några ytterligare funderingar är du välkommen att höra av dig igen!

Snabb och proffsig bemötande

Snabb och proffsig bemötande. Hjälper alltid sina kunder med bra lösningar

4 mars 2024

Réponse de toborrow.com

Det glädjer oss att du hittade rätt finansieringslösning och att våra kreditspecialister kunde ge dig en bra upplevelse av tjänsten. Tack för ditt omdöme och att du tog dig tid att ge oss din synpunkt!

Hälsningar,

Réponse de toborrow.com

Tack för ditt omdöme Anders!

Antalet låneerbjudanden som erbjuds kan variera beroende på flera individuella faktorer, till exempel lånebelopp och syfte.

Tack igen för att du tog dig tid att ge oss din synpunkt. Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss direkt.

Hälsningar,

Mycket nöjd.

18 mai 2023

Réponse de toborrow.com

Tack för att du tog dig tid att ge oss ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är mycket nöjd med vår service.

Hjälpsam kundservice

Magnus på Toborrow är så trevlig och hjälpsam, fick bra hjälp och service!

24 mai 2023

Réponse de toborrow.com

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du upplevde Magnus som trevlig och hjälpsam. Ha en fantastisk dag!

En savoir plus sur les différents types d'avis.