We hadden een geweldige trui besteld voor onze zoon, speciaal voor zijn verjaardag. Kwaliteit van de trui en bedrukking is geweldig! Door omstandigheden zou hij niet op tijd geleverd worden maar geluk... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
Enkele rompertjes laten bedrukken. Blij met het resultaat! Mooie kwaliteit, snel geleverd. Toen er iets niet lukte met het uploaden van een afbeelding was het makkelijk om contact te krijgen en ben i... Voir plus
Lekker last minute op vrijdag het idee om nog wat te bestellen. Had het bedrukte rompertje echt de volgende dag nodig, dus toch maar even van te voren gemaild. Op de mail wordt nagenoeg direct gereage... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Toet Store is een gepersonaliseerde kledingwinkel uit Groningen. Wij bedrukken baby rompers met naam, kinder t-shirts met eigen tekst en volwassen shirts, sweaters en hoodies met een eigen ontwerp. Ideaal als origineel kraamcadeau, cadeau voor een kind of gewoon voor jezelf. Via onze gratis online designer maak je zelf je ontwerp — zonder technische kennis. Voeg een naam, tekst, foto of illustratie toe, kies je lettertype en kleur, en zie direct hoe het eindresultaat eruitziet. Wij drukken je bestelling dezelfde dag nog, vanuit ons atelier in Groningen. Wat wij aanbieden: Rompertje met naam bedrukken Babyshirt bedrukken met eigen tekst of afbeelding Gepersonaliseerd kraamcadeau Kinder t-shirt met naam Sweater of hoodie met eigen ontwerp Eigen kleding bedrukken — breng je eigen kledingstuk mee Verzending binnen Nederland is altijd gratis. Bestellingen voor 14:00 uur worden dezelfde dag verzonden. Wij hebben meer dan 200 reviews met een gemiddelde van 4,9/5. Toet Store — kleding bedrukken in Groningen, voor iedereen.
Coordonnées de contact
Stavangerweg 21-9, 9723JC, Groningen, Pays-Bas
- 085 060 2410
- info@toet.store
- toet.store
Demande des avis aux clients
Fijne en snelle service
Fijne en snelle service, zeer aardige en spraakzaam eigenaar. Super scherpe bedrukking met professionele machines. Top bedrijf!
Blij met het resultaat!
Toen er iets niet lukte met het uploaden van een afbeelding was het makkelijk om contact te krijgen en ben ik snel en goed geholpen. Zeer tevreden!!
De T-shirts zijn nog mooier dan ik…
De T-shirts zijn nog mooier dan ik verwacht had. Topbedrukking van mijn eigen foto. Superleuk contact
Twee rompertjes, verschilen in maat.
Twee verschillende kleuren rompertjes in dezelfde maat besteld met logo opdruk. Drukwerk was prima alleen de twee rompertjes verschilden behoorlijk kwa grote terwijl de label aangaf dat ze allebei dezelde maat zouden moeten hebben. Dit gemeld uiteraard maar werd afgedaan met dat ze het zo van de leverancier krijgen.

Réponse de Toet
Super service
Super service. Even een belletje en er was meer mogelijk dan wat ik in eerste instantie op de website zag. Ze hadden bijvoorbeeld ook hoodies. Even overlegd hoe ik dit kon bestellen en de rest via de website. 5 uur redde ik niet, maar iets later hadden ze een mooie oplossing voor. Het was snel gemaakt en prima kwaliteit. Ik zou er weer wat bestellen als ik weer wat nodig heb.
Dat ging gemakkelijk...
Makkelijke website voor keuze, ontwerp en bestelling. Prima geleverd. Ziet er goed uit.
Afwijkende vraag met topresultaat
Snelle reactie op mijn afwijkende vraag. Super want dit konden zij ook en toen we hem ontvingen waren we helemaal blij met het resultaat
Snel geleverd en fijne service dat je…
Snel geleverd en fijne service dat je het helemaal kunt personaliseren
Vandaag kwam ik zonder afspraak binnen
Vandaag kwam ik zonder afspraak binnen.
Ik werd direct vriendelijk geholpen.
Even later kon ik mij bedrukte shirtje alweer meenemen. En de prijs wat bijzonder laag.
Echt een top bedrijf.
Super blij met de shirts
Super blij met de shirts! Had wat spoed dus gelijk geregeld en goede kwaliteit. Nogmaals bedankt :)
Wat een goede service hebben ze
Wat een goede service hebben ze
We hadden een rompertje besteld daar moest een bootje en tekst op maar dat hij bij ons binnen was stond er alleen een bootje op, dus mailtje gestuurd en binnen een week gratis een nieuwe gehad precies zoals wij het wilde
Alleen maar hulde voor dit bedrijf
Meer dan alle sterren
Service en snelheid is een 10
Service en snelheid is een 10
Na een printfout had ik de volgende dag de goede in huis
Top service & top ervaring
Wat kan ik zeggen! Ik kwam met het idee om een t-shirt te laten drukken en belde Henk vanmiddag op en kon einde van de middag al mijn t-shirt ophalen, dus op en top service. Hij nam zelfs de moeite om de foto bij te werken zodat de kwaliteit van de bedrukking er strak uit kwam te zien. Dus Toet.store is zeker een aanrader!
En savoir plus sur les différents types d'avis.