Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een verademing dit bedrijf met deze TOP mensen. Zeer vakkundig en uiterst vriendelijk geholpen. De naservice is ook perfect, je kunt altijd contact opnemen, is in Amsterdam toch andere koek. Ik... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Proefrit met de auto is niet mogelijk. Pas na aankoop. Zeer dubieus. Bijna € 1.500 aan bijkomende kosten boven de vraagprijs waarmee geadverteerd wordt. Dat had duidelijk op website kunne... Voir plus

4,2

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Naar mijn weten een bizarre inruilprijs of zit ik er helemaal naast?

Inruil echt bizar, we kregen te horen u heeft hem 1 1/2 geleden gekocht voor 36.000 euro wij geven U 19.000 euro voor uw auto. Ik keek nog om me heen of er camera’s hingen dat ik in de maling werd genomen maar hij meende het echt.
Ik had van te voren gekeken wat mijn auto nog in de verkoop zou doen ik zag ze voor tussen de 30.000 en de 33.000 euro.
Zal toch niet waar zijn dat ze daar z’n 14.000 euro op verdienen plus de winst van de verkoop van de nieuwe auto. Ik heb een verkeerd beroep gekozen had in de auto’s moeten gaan.

5 mai 2026

Top auto's, top bedrijf!

Wij mochten gebruik maken van een auto tijdens de carnavalsdagen. Het was een fijne, ruime auto en de service was top! We werden vriendelijk geholpen en hebben heerlijk zorgeloos rondgereden.

6 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede uitleg van mijn mooie nieuwe…

Goede uitleg van mijn mooie nieuwe link&co. Kan ook altijd terug voor vragen. Erg behulpzaam en Roel is een topverkoper. Erg duidelijk en heeft verstand van alle ins en outs van de auto. Heel erg tevreden

21 novembre 2025

Urnerijk Prinsengroep 2026

Vanuit de Prinsengroep 2026, met Monique d’n Urste als eerste prinses, klopten we bij Top Auto’s aan om te kijken wat er mogelijk was op het gebied van sponsoring. Tijdens het gesprek vertelde Roel dat Top Auto’s het openbare carnaval in Wijchen al jarenlang een warm hart toedraagt, en dat ze ons graag een auto wilden meegeven om ons als groep overal goed te kunnen presenteren.
Dat hebben we geweten! We kregen een bijna nieuwe Peugeot 5008, een 7‑zitter, keurig bestickerd met alle logo’s. Wekenlang trokken we overal de aandacht waar we kwamen. Naast deze gulle bijdrage zijn we van begin tot eind netjes en professioneel geholpen. De afspraken waren duidelijk, de communicatie prettig en de afhandeling na carnaval verliep soepel en in goed vertrouwen.
Het heeft absoluut bijgedragen aan een prachtige en succesvolle carnaval.
Top Auto’s: bedankt namens het hele team!

12 février 2026

Aanrader!

Top Auto’s Wijchen is een aanrader! Vriendelijk geholpen, eerlijk advies gekregen en alles werd duidelijk uitgelegd. Fijn en professioneel contact.

11 février 2026

Topervaring bij Topautos

Super geholpen door Peter en Arjan. Ontzettend blij met de nieuw aangeschafte Tiguan. Er wordt alle tijd genomen om een feestje te maken van de aanschaf van een nieuwe auto. Top Autos beschikt over een ruim assortiment aan auto’s, ervaren en kundige medewerkers die weten waar ze over praten en je kunt er ook terecht voor de inruil van je oude auto.

Al met al fijn zakendoen met Topautos. Ik kan het eenieder aanraden!

9 février 2026

Top bedrijf!

We kwamen voor onze Lynk & Co te bewonderen en vervolgens gingen we er dezelfde dag al mee weg. Vriendelijk personeel. Top bedrijf!

13 décembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Een dikke tien voor dit bedrijf…

Een (bijna) spiksplinternieuwe Volkswagen T-Cross gekocht bij dit bedrijf. Verkoper Arjan heeft ons keurig geholpen en is zeer deskundig. We werden gastvrij ontvangen en we hebben uit, eindelijk een goede deal gesloten. Mooie prijs en een goed inruil. Kortom we zijn zeer tevreden over dit bedrijf. De aflevering ging soepel en Arjan nam de tijd om alle vragen te beantwoorden. Kortom, een dikke tien voor Top-Autos.

17 novembre 2025

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, klantvriendelijk, nemen de tijd voor je, luisteren goed naar wat je zoekt, en vinden voor mij de perfecte match.!!!

19 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed en betrouwbaar bedrijf!

Al een paar keer een mooie en betrouwbare auto gekocht. Ik word altijd goed geholpen met een duidelijke uitleg over de opties van de auto. Mijn volgende auto koop ik zeker weer bij Top autos👍🏼

18 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij met mijn nieuwe T-Roc.

Super blij met mijn nieuwe T-Roc.
Ben netjes geholpen door een verkoper die luistert en weet waar hij over praat.
Proefrit gemaakt en een goede inruil prijs gehad voor mijn oude Opel.

Zeker een aanrader.

13 septembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Autobedrijf Top

Het is vandaag dinsdag 2 september 2025. In het weekend contact gezocht met deze garage en via de mail, telefonische bevestiging en bij de site van De Bovag bevestigd dat ik een proefrit zou maken met een Mazda 2
a 23.000€. Bij aankomst, al verkocht …niet blij mee, door grote afstand vergoeding gehad, ter compensatie van Autobedrijf TOP Wijchen. Bedankt !

2 septembre 2025

Dubieus autohandel.

Proefrit met de auto is niet mogelijk.
Pas na aankoop. Zeer dubieus.

Dat had duidelijk op website kunnen staan.
Valse voorlichting

Inruilvoorstel is niet reëel. Elders was inruil 3x zo hoog.

Vertrouwen in deze tweedehandse handel is weg. Afrader.....

15 août 2025

Met recht een topbedrijf

Wat een pracht bedrijf. Klein team, de baas neemt gewoon de telefoon aan. Verkoper Arjan vriendelijk en kordaat. In no time juiste auto gevonden en huidige ingeruild. Zeer tevreden!

28 août 2025

WoW Top

Ik ben superblij met mijn aankoop, en vertel iedereen in mijn omgeving, dat dit bedrijf een eerlijke bedrijfsvoering hanteerd.
Nogmaals bedankt Top Team van Top Auto's (ps ik ben geen familie)

9 août 2025

Tevredenheid…

Voor mij persoonlijk heeft het traject achter de schermen best lang geduurd, maar dat lag absoluut niet aan Top Auto’s – integendeel zelfs! Top Auto’s heeft zich continu ingezet om alles goed en zorgvuldig te regelen. De communicatie was prettig, duidelijk en accuraat. Ik ben dankbaar voor deze fijne ervaring en geniet volop van mijn auto. Letterlijk: Top!

26 juin 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus