Simkaartje helaas nooit ontvangen. Echter via mail netjes te woord gestaan en snel mijn geld terug gekregen. Hele nette service.
Lisez les avis des autres
Super goede ervaring met deze webshop. Wilde een makkelijk 06-nummer. Inclusief verzenden maar 10 euro (incl 5 euro beltegoed)! Gisteren besteld, vandaag al in huis. Super service! Simkaart we... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Niks ontvangen, geld terug
Simkaartje helaas nooit ontvangen.
parfait
Bonjour, je passe commande chaque semaine depuis des mois pour mon travail c est toujours parfait. Envoi tres rapide.
Simkaart GEEN extra tegoed
Ik heb een simkaart gekocht €5.00.. Er zou € 7.50 extra tegoed bijkomen. Het registreren is een zoekplaatje. En uiteindelijk toch geen extra tegoed bijgeschreven! Flop06!
Simkaart + Nummer
Bij mijn simkaart ook een super handig nummer gekozen. Alles was snel binnen en ik kon er direct gebruik van maken.
2e keer dat ik een simkaart bestel
2e keer dat ik een simkaart bestel. Gewoon top. En die prijzen ook. 5€ inclusief verzending en dan KPN kaart. En een heerlijk telefoonnummer. Blij mee.
Top bedrijf snelle verzending en gratis…
Top bedrijf snelle verzending en gratis sim tool
Beltegoed minder.
simkaart is al geactiveerd. Dat vind ik niet leuk, ik wil het zelf hebben en doen. Nog anders : ze zeiden dat de simkaart een beltegoed heeft van 2,50 euro. Maar toen de simkaart kwam en ik het controleerde - het is 0,7 euro, zeiden ze dat ze tegoed gebruikten om het nummer te activeren, ik begrijp het - maar ze zouden niet moeten zeggen beltegoed: 2,50 euro, zou moeten zeggen afhankelijk van de dag!
goed bedrijf en nette reactie per mail…
goed bedrijf en nette reactie per mail inzake meedenken en order uitleveren.
Pas op KLARNA
Via dit nummer (nog niets ontvangen) woerden er relaties met KLARNA bank en sofort betalen gemaakt. Ik heb gewoon met Ideal €10.10 betaald en daarna kreeg ik angstige berichten dat ik een KLARNA account had. Die boeven hebben zonder dat het bewijs daartoe kon leveren al een € 90 van mijn ING bankrekening weggetoverd. Dus altijd als ik Klarna zie dan ben ik weg : internet uitzetten en opnieuw inloggen. Maar ik heb nu dus een account. Ik ga het niet openen want dat kost denk ik geld. En van Sofort las ik dat €1,25 verzendkosten moet betalen
Topbedrijfje
Topbedrijfje, simkaarten altijd de volgende dag in huis, goede prijs / kwaliteit en altijd aangetekend verzonden. Reageert snel bij vragen en denkt mee over pakketten.
Het best als alle simkaart nog niet geactiveerd zijn.
Ik heb geen probleem met simkaart, ik koop veel nummer van hun en gewoon ontvangen, minder punt van hun, soms zijn geactiveerd simkaart die verwacht ik niet, ik wil niet gelijk gebruiken, maar nummer/simkaart in goed staat, kan daarna gewoon verder gebruiken!!!
Sim kaart was al geactiveerd en verlopen…
Ik had een serie van 5 opeenvolgende 06 nummers besteld voor het hele gezin voor onze terugkeer naar Nederland. 1 nummer bleek vreemd genoeg al in mei 2022 te zijn geactiveerd en was daardoor verlopen. Helaas had ik al verhuisberichten gestuurd naast dat 1 gezinslid nu een ander nummer ging krijgen. In eerste instantie was top06 behulpzaam naar er bleek geen oplossing mogelijk. Daarna was de oplossing dat ik een ander nummer bij ze kon kopen onder aftrek van 1/5e van mijn aankoopbedrag en kon ik bijbetalen voor een relatief simpel te onthouden nummer. Ik had echter een serie besteld en ben hier geheel niet blij mee. Wellicht konden ze er niets aan doen dat de sim als was geactiveerd, maar ik heb er een slecht gevoel aan overgehouden en het heeft me veel tijd en energie gekost. Ik kan top06 dan ook niet aanbevelen.
They got super good support
They got super good support, super fast shipping, it's very cheap and simple to activate. Just perfect for you're next trip to the Netherlands.
They took all my worries after contacting them!
Helaas kan iedereen een recensie…
Helaas kan iedereen een recensie schrijven op Trustpilot zonder dat deze geverifieerd word. Dit account is niet geclaimd en dat betekend dat Top06.nl geen lid is van Trustpilot en daardoor geen eerlijk antwoord hier op kan geven. Ook kunnen de recensies geplaatst worden door mensen die geen klant zijn bij Top06.nl en andere bedoelingen hebben met deze meestal negatieve recensies.
Wilt u een eerlijk beeld kijk dan op Webwinkelkeur waarbij Top06.nl is aangesloten.
Oplichting praktijk
Ik kan niet geloven dat mensen een webshop hebben die geen dienstverlenend maar oplichting praktijken verrichten
Lege envelop ontvangen
Ik heb sinds eergisteren een T-mobile prepaid simkaart gekocht waarbij ik nu zo net een lege envelop heb ontvangen, ik wist dat het moest bestelt worden via de originele website
Hele goede service, goede prijs!
Op zoek naar een mooi nieuw nummer kwam ik bij top06.nl terecht. Er was zeer veel keuze met uiteenlopende prijzen. Na de koop werd de sim-card, samen met een setje adapters, een sleuteltje en uitgebreide handleiding afgeleverd. Alles werkt perfect. Via de mail kreeg ik het klantnummer van de sim-card, waardoor ik al voor ontvangst van het pakket bij mijn huidige provider een verzoek tot nummer overname kon starten. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Defecte kaart gekregen blijkt nu
Defecte kaart gekregen blijkt nu, van het beloofde beltegoed bleek geen sprake te zijn.
Koop hier geen simkaart
Koop geen simkaart hier, mijn Simkaart was van 2014 (ongeldig dus) na contact met tmobile
Vertelde de medewerker dat het nummer al jaren in gebruik is.
Oplossing van top06 (niets koop maar een nieuwe) of neem contact op met tmobile
Er worden simkaarten verkocht die al in gebruik zijn
waardoor je geen gebruik kan maken van de geleverde simkaart
Pas op met de sale simkaarten van slim Sim 06
Cool!
Super goede ervaring met deze webshop.
Wilde een makkelijk 06-nummer.
Inclusief verzenden maar 10 euro (incl 5 euro beltegoed)!
Gisteren besteld, vandaag al in huis.
Super service! Simkaart werkt perfect. Datum gebruik tot november 2013 maar eigenaar van deze webshop zorgt ervoor dat de sim geactiveerd is en blijft. (je krijgt dus geen onbruikbare sim ookal is het nummer in bijv. 2012 vrijgegeven/verkocht)
Op Google gezocht naar het nummer maar kon niks vinden dus dan zit het wel goed :)
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.