Har köpt säkert minst 5 burkar kreatin häifrån känner av stryka mer pump mer tryck i armarna. paketen har alltid kommit inom 2-3 dagar Väldigt nöjd riktigt bra pris med!

Bra pris, kommer i tid, bra webbplats. Det enda som ska jag rekomendera är betalning genom Klarna. Nästan alla har Klarna appen och är mycket säkrare särskild för de gamla, man får påminnelse några gå... Voir plus

Gjorde en beställningbpå power bars men varorna verkar inte ha skickas iväg trots både gått flera dagar nu verkar paketet ha försvunnit i Oskarshamn men företaget var inte så intresserad av hjälpa mig... Voir plus

Toppen! Har nyligen flyttat produktionsort från Norrköping till Gamleby. Det finns lite bekymmer med lagersaldo men sedan fattar jag att produkterna är eftertraktade då priserna är galet mycket bättre... Voir plus

1. Service de fitness et nutrition
  2. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Välkommen till Topformula, där svensk tillverkningsprecision möter dina hälsobehov. Med en stolt tradition sedan 2004, står vi i spetsen för hälsokostindustrin och levererar våra produkter direkt från vår fabrik i Gamleby till över en kvarts miljon kunder över hela landet.

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

248 avis

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 40 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Jo köpte mjölksyrebakterier

Jo köpte mjölksyrebakterier, tyckte jag fick en konstig smak i munnen efteråt tog ett tag innan jag förstod att det smakade mögel
Kanske de råkat bli fel, känner inte att jag själv gjort ngt fel med burken dom gånger jag tagit kapslarna
Men tar även kostillskott för kvinna, vitaminer å mineraler den känns bra, tog blodprover för ett tag sedan, många olika å allt såg bra ut så känns pålitligt med den, tänkte om upptaget skulle vara för mkt, få förhöga värden eller nått
Är ju svårt ge omdöme när man inte har någon aning om värden i kroppen

En vän hade 13 i dvitamin vilket är väldigt lågt han fick upp sitt värde till bra med top formulas d vitamin, vart ju bra de :)

5 juin 2022

Suberbra!

Topformula har toppenbra produkter till humana priser och snabb leverans. Har bara behövt kontakta dem en gång angående rödbeta bag-in-box som inte smakade bra. Ringde till dem, fick svar på en gång och pengarna tillbaka utan strul. Rekommenderas varmt.

25 mars 2022

Varning

Varning
De lägger till extra avgifter på fakturan
Går inte att få kontakt med dem!!!!!

14 mars 2022

Lurad

För det mesta tycker jag dom har bra produkter och bra service.
Jag har handlat deras BCAA pulver under ett tag nu och tycker det är en bra produkt.
Men började inse nu på senaste påsen att det inte stämmer med mått. På påsen står det att det är 33 portioner, 1 portion = 1 skopa.
Men det är bara ca. 21-22 skopor med pulver i påsen så något stämmer inte!
Känns lite som man blivit lurad då det skiljer mycket från 33 till 21-22 skopor.….
Har mailat dem om detta för 2 månader sen, inget svar! Försökte lägga en recension om produkten men dom publicerar inte recensioner med mindre än 3 stjärnor, skrämmande!
Dessutom har priset gått upp rejält...

19 janvier 2022

Helt sjukt bra

Helt sjukt bra, fick leveransen på 2 dagar och priserna på produkterna är extremt bra speciellt för en student med lite mindre pengar för överprisade kosttillskott. 10/10 har inget dåligt att säga!

5 janvier 2022

Virkelig dårlig kundepleje

Virkelig dårlig kundepleje - varen kommer ikke, som aftalt. Skrevet til dem 2 gange men de svarer slet ikke. Fakturaen blev ikke betalt før jeg havde modtaget den bestilte vare, hvilket kostede mig yderligere kr 90 pga drøjelseafgift - trods ovenstående forløb
Kan ikke anbefale at købe produkter fra Topformula

21 décembre 2021

Helt okej!

Bra priser och jag fick det jag hade beställt, men de delade upp min beställning i olika försändelser utan att kommunicera det och har inte svarat på mejl när jag har frågat vart resten av min beställning blev av. Till slut kom den ju, men de har fortfarande inte svarat. Kommunikationen från företagets sida är urdålig!

6 décembre 2021

Mycket nöjd!

Bra sortiment till bra priser. Vid mitt senaste ordertillfälle blev jag tyvärr tvungen att ändra i min beställning. Fick snabb hjälp att lösa mitt problem av Michaela på kundservice.

12 août 2021
Avis spontané

Lita ej på deras omdömen

Två saker som gör mig missnöjd och att jag inte kommer handla hos Topformula igen
1, deras produktomdömen är fejk. De registrerar helt enkelt inte sämre omdömen. Klart alla produkter får toppoäng då. Detta är hyckleri. Andra sidor har ärliga omdömen, vad har Topformula att dölja? De svarade de inte på när mitt konstruktiva, låga omdöme ej publicerades. Produkten var under all kritik
2, struntar i att hålla lagersaldot uppdaterat och informerar inte sina kunder utan leverans bara uteblir

Nej, blir inget mer köp hos er

20 juillet 2021
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.