1. Service de ménage à domicile
  2. Services de nettoyage
  3. Service de ménage

Totalrent AB – Din pålitliga och miljövänliga städfirma i Stockholm Totalrent AB är en ledande städfirma i Stockholm som specialiserar sig på miljövänliga och effektiva städtjänster för både privatpersoner och företag. Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster som flyttstädning, visningsstädning, hemstädning, grovstädning, kontorsstädning, trappstädning och professionell fönsterputs. Vi på Totalrent AB förstår vikten av noggrannhet och pålitlighet i städbranschen. Därför arbetar vi alltid för att överträffa våra kunders förväntningar och levererar alltid en godkänd städning. Med vår 100 % nöjd-kund-garanti tar vi fullt ansvar för att rätta till eventuella brister utan extra kostnad, så att du kan känna dig trygg och nöjd med vår service. Oavsett om du behöver hjälp inför flytt, visning eller vill ha regelbunden hem- eller kontorsstädning, är Totalrent AB din självklara partner i Stockholm. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer genom att leverera hög kvalitet och personlig service i varje uppdrag. Välj Totalrent AB för professionell, miljövänlig och pålitlig städning i Stockholm där kundnöjdhet alltid är vår högsta prioritet.

3,4

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

4 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Dålig flyttstädning

Skojföretag. Flyttade in i lägenhet som städats av totalrent. Tjockt lager damm bakom element och i ventiler. Kontaktade företaget som skickade person som varken kunde svenska eller engelska och inte åtgärdade städningen.

21 novembre 2025
Avis spontané
Logo de Totalrent AB

Réponse : Totalrent AB

Hej Emma,
När du kontaktade oss och informerade om att det fanns damm bakom ett element som hade missats vid flyttstädningen, skickade vi omedelbart vår första tillgängliga städare för att åtgärda detta.
Personen som kom är ny i Sverige, mamma till två barn och mycket noggrann i sitt arbete. Hon studerar svenska på SFI på kvällstid. Hon visste exakt var dammet fanns och åtgärdade problemet som rapporterades. I det här fallet krävdes egentligen ingen längre kommunikation, då uppgiften var tydligt angiven.
Vi beklagar självklart att du inte var nöjd från början, men vi reagerade snabbt och löste problemet. Samtidigt tycker vi det är tråkigt att läsa formuleringar som kan uppfattas som nedvärderande mot personal på grund av språkkunskaper. Alla våra medarbetare är kompetenta och gör sitt bästa.
Vi tar alltid feedback på allvar, men i detta fall upplever vi att ärendet hanterades korrekt från vår sida.
Vänliga hälsningar
Team Totalrent AB

Mycket nöjd

Mycket nöjd
Punktliga, noggranna och lätta att ha att göra med. Rekommenderas varmt för dig som behöver pålitlig städhjälp!

25 mai 2025
Avis spontané