Dejlig oplevelse
Så fin taske, og i god kvalitet! Ikke som alle de andre man kan købe rundt omkring😊
Toteshoppen dk er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i stilrene muleposer i høj kvalitet. Vi kombinerer minimalistisk skandinavisk design med robuste materialer, så hver taske kan bruges i hverdagen uden at miste form eller funktion. Alle vores produkter bliver fremstillet i kraftig canvas og trykt i hånden i Danmark for at sikre høj finish og ensartet kvalitet. Vi arbejder med gennemsigtige processer, hurtig levering og kundeservice, der altid står klar til at hjælpe. Vores mål er at levere en pålidelig shoppingoplevelse og produkter, der holder i mange år.
Agerskellet 20, 8920, Randers NV, Danemark
Varen levede op til mine forventninger, hurtig levering.

Réponse de Toteshoppen.dk
Fine ting i shoppen min tote bag svarede til min smag😆

Réponse de Toteshoppen.dk
Har købt en taske (three days in Stockholm). Det er fantastisk kvalitet og ser godt ud!
Er tilfreds med at handle hos Toteshoppen.dk varen fremme 1-2.dage.

Réponse de Toteshoppen.dk
hurtig levering, god kvalitet og overskuelig hjemmeside. klart et sted værd at handle igen
Mega fed totebag og rigtig god kvalitet! Samt hurtig levering. Klar anbefaling herfra
Jeg er virkelig imponeret over Toteshoppen. Jeg bestilte et par totebags, og både kvaliteten og designet overgik mine forventninger. Stoffet føles stærkt og holdbart, og printet ser rigtig flot ud.
Leveringen var hurtig, og alt var pakket pænt og sikkert. Jeg havde også et enkelt spørgsmål til min ordre, og kundeservice svarede venligt og hurtigt.
Kan varmt anbefale Toteshoppen, hvis man er på udkig efter lækre totebags – jeg kommer helt sikkert til at bestille igen!
Købte nettet som en gave og vedkommende blev rigtig glad for det og så er kvaliteten virkelig god når man tager prisen i betragtning så vil give dem en solid 9.5-10😁

Réponse de Toteshoppen.dk
Super fine net og leveringen foregik upåklageligt :)
Jeg har modtaget en helt igennem fantastisk tote bag, som er perfekt i størrelsen til og fra mit arbejde og til mit daglige brug i hverdagen. Fed kval og bliver ikke nemt beskidt. Oveni super fed service og nem kontakt da jeg skulle ændre min ordre til en anden farve, nåede de at ændre uden problemer. Modtog den også efter blot 2 dage.