Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit bedrijf dient nog geen ster te krijgen, bestelling terug gestuurd, geen retour betaling, na aangifte bij de politie 1/3 terug. Open staand 445€.....mail contact , geen reactie. Nu rechtsbijstan... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling geplaatst begin december ( marimba kloppers ) Meerdere malen gemaild en via WhatsApp proberen contact te zoeken. Uiteindelijk ging het product opgestuurd worden. Wij wachten nog ste... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'instruments de musique

Écrit par l'entreprise

Dit onderscheidt ToTheMaxx Music Voor ieder niveau een passend muziekinstrument Divers en groot aanbod van ruim 35.000 artikelen Verpakken in ons eigen magazijn Pakken duurzaam in (CO2-verlagend) Ondersteunt het model voor circulaire economie Snelle en eigen bezorgservice v.a. € 450,- Persoonlijk advies via Whatsapp of in onze nieuwe showroom ToTheMaxx Music: de webshop voor muziek en entertainment! Ben jij een rookie in de muziekwereld? Heb je nog nooit een gitaar vastgehouden? Of ben je een oude rot in het vak en sta jij iedere week op het podium? Wat jouw ervaring met muziek ook is, voor de juiste muziekinstrumenten ga je naar ToTheMaxx Music. Dankzij het persoonlijke advies via Whatsapp, telefoon of in onze nieuwe showroom weet jij welk instrument aan jouw wensen voldoet. We helpen jou met de koop en keuze van het beste muziekinstrument. Ook voor PRO audio en licht kun je als startende DJ of als doorgewinterde DJ bij ons terecht voor al je vragen en wensen. ToTheMaxx Music heeft jarenlange ervaring in de entertainmentsector en festivalscene.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

kijk uit

Nu rechtsbijstand san het inschakelen.
Dit bedrijf links laten liggen

1 avril 2024

Schande!

Wij wachten nog steeds .
Oplichterij !!!
Spijtig genoeg was dit cadeau voor een kind.
Geen geld terug en geen cadeau gezien.
Schande !!!

28 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Op 12 maart een bestelling geplaatst en nog niks ontvangen...ben besodemieterd!

Op 12 maart een bestelling geplaatst en betaald voor pick-ups die op voorraad waren. 1-4 werkdagen levertijd zeggen ze, maar tot op heden nog niks ontvangen. Naar meerdere pogingen van bellen/appen/mailen en via facebook, geen enkele communicatie mogelijk. Zowel met Max Oost jr en senior is geen contact mee te krijgen. Ik had gehoopt op enige communicatie om dingen op te lossen. Het lijkt erop dat ik mijn geld kwijt ben, of in ieder geval niet op een normale manier terug krijg. Dus binnenkort maar naar Dedemsvaart om het zelf te regelen. Dus beste mensen doe absoluut geen zaken met deze lui! Ik had beter eerst even de reviews kunnen bekijken......maar goed, ik had vertrouwen in de mens en krijg helaas de deksel op m'n neus! Mocht het deze week wel opgelost worden zal ik het hier ook laten weten.

20 mars 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Onlangs een semi akoestische gitaar…

Onlangs een semi akoestische gitaar gekocht. Deze was op de website voorgesteld in een blauwe kleur. Bij levering bleek dit groen te zijn. Na e-mail bevestigde men dat dit inderdaad zo was. Daarom laten weten dat ik deze graag wou omruilen naar een andere, echter sindsdien geen reactie gekregen. Heb gebeld,ge e-maild en whatsap bericht gestuurd… maar niet te bereiken. Begin me toch zorgen te maken

28 février 2024

Nergens berijkbaar

Ik heb een halfjaar geleden een gitaar gekocht bij tothemaxx. Max had mij beloofd dat ik nog een gratis reparatie kon krijgen waneer ik dat wou. Paar maanden geleden had ik op meerder manier proberen contact op te nemen voor de reparatie maar krijg geen antwoord. Update: er is gezegd dat het bedrijf niet meer bestaat en dat ik het zelf moet regelen >:(

14 mars 2024

Scam allert ( nr . 2 )

Met deze gozer ( max ) doe ik dus nooit geen zaken meer , het is een leugenaar die zijn beloften niet nakomt , ik ben nog steeds aan het wachten op mijn refund , hij deed wat zielig over zijn zaak en beloofde beterschap maar daar merk ik tot op heden niets van , dus blijf ik bij mijn originele eerder geuite mening op dit platform , doe geen zaken met deze scammer !!!

13 mars 2024

Van mij 5 sterren

Van mij 5 sterren! De verkoper reageerde direct op mijn mail en was erg klantvriendelijk. Ook toen bleek dat mijn bestelling bij Postnl ergens rondzwierf (fout van Postnl) en niet bezorgd werd, heeft de verkoper adequaat gereageerd en gezorgd dat het pakketje er toch kwam.
Anderen verkopers kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Kortom: klantvriendelijk en service!

18 février 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

vertrouwen hersteld.. goede zaak.

Tot mijn vreugde is mijn vertrouwen met sprongen teruggekomen. De eigenaar Max reageerde op mijn bericht en legde uit wat er fout was gegaan. Ik heb nu een pakketje thuis bezorgd gekregen met de ontbrekende instrumenten. Ik zit in het buitenland en kan nog niet checken of het compleet is maar ik heb er alle vertrouwen in. Gefeliciteerd Max, je hebt een prachtig bedrijf en shit happens, is mooi als het netjes opgeruimd wordt, op grote shit groeien de mooiste bomen en bloemen. Succes!!

14 février 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Bezorgers laten pakketten onbeheerd achter...

Een bestelling werd door de bezorger onbeheerd achter gelaten in de centrale hal van mijn appartementencomplex. Onduidelijke communicatie aan de deur, zorgde dat ik boven wachtte en uiteindelijk toch naar beneden ben gegaan. Toen was het pakketje al ontvreemd. Dit bedrijf heeft de verzendkosten van een paar euro vergoed gekregen van PostNL maar ik ben €80,- kwijt. Ondanks telefonisch overleg verder niets meer vernomen. Geen vervangend product noch een refund van de betaald aanschafprijs.
Naar aanleiding van onderstaande reactie opnieuw contact gezocht en een en ander in het juiste perspectief gezet. Product wordt nu opnieuw besteld en na gezonden/afgeleverd op een service punt. Nog even afwachten dus.
Update 8 juli 2024: Niets meer vernomen .....

4 mai 2023

Beste heer,

Ik weet dat wij elkaar destijds telefonisch gesproken hebben. Ik heb zoals afgesproken een nieuw element naar u toegezonden. Aangezien er geen bericht meer kwam nádat ik het pakket verzonden heb kan ik er natuurlijk van uit gaan dat het is aangekomen.

Uiteraard erg vervelend, ik ga kijken wat ik voor u kan betekenen. Wellicht verstandig dat ik het volgende pakket naar een pakketpunt in de buurt stuur?

Neem gerust contact met mij op via 0857602290 (whatsapp) of via de mail. maxoostjr@tothemaxxmusic.nl

Met vriendelijke groet , Max

Toch keurig opgelost!

Ook ik had een bestelling geplaatst, maar hoorde verder niet meer.
Totdat ik een bericht van de eigenaar kreeg: de belofte om het op te lossen. En inmiddels heb ik het geld weer terug.
Ik had een slechte review geplaatst, maar ik vind dat als iemand het uiteindelijk netjes oplost, een 2e kans mogelijk moet zijn.
Deze man heeft geen kwade bedoelingen, maar kennelijk momenteel een zware periode.

8 février 2024

Réponse de ToTheMaxx Music

Beste Carolina, nogmaals bedankt voor het vertrouwen en uiteraard voor het wijzigen van de review. Met vriendelijke groet, Max

Slordig onbetrouwbaar bedrijf

Slordig en onbetrouwbaar bedrijf. Bestelling liet heel lang op zich wachten. Ik heb zelfs een paar keer moeten bellen om te vragen waar de bestelling bleef. Het smoesje was: zoekgeraakt in de post. De bestelling kwam uiteindelijk zes weken later.

Vandaag, drie maanden later, krijg ik ineens weer een factuur in de mail, terwijl ik die al had betaald bij de bestelling.

8 février 2024

Beste Michiel,

ik heb u zojuist een mail verstuurd met daarin een uitleg. Het was geen factuur maar een bevestiging van uw order van november. Dat is inderdaad niet netjes, ik hoop dat de mail duidelijkheid schept.

Met vriendelijke groet Max

Goede communicatie

In november gitaar pick-ups besteld. Helaas konden deze niet meer geleverd worden.
ToTheMaxx heeft hier contact over opgenomen.
Inmiddels is het probleem opgelost middels een terugbetaling.
Complimenten aan ToTheMaxx over plezierige communicatie. Men houdt zich keurig aan de beloften en toezeggingen!

3 février 2024

Beste heer Houtman,

Ik heb vanochtend een mail naar u verstuurd. Ik hoop dat dit meer duidelijkheid schept. Er komt een oplossing.

Geleverd

Alles Ok. Na een slechte review toch mooi opgelost. Dus nu een betere review. Misschien heb je een slechte periode achter de rug. Ik hoop dat alles goed met jou gaat. Bedankt Max

1 février 2024

Beste heer Vantomme,

U heeft werkelijk 30 januari een bestelling geplaatst. De set is inderdaad iets vertraagt echter heeft u deze zaterdag in huis...

voor vragen kunt u gewoon contact opnemen via whatsapp 0857602290 of via maxoostjr@tothemaxxmusic.nl.

Noté 4 sur 5 étoiles

Aankoop en levering instrument.

Woensdag j.l. is door koerier van ToTheMaxx zelf nog instrument bij mij afgeleverd .
Telefonisch onbereikbaar , klopt , maar levering perfect.

24 janvier 2024

Beste Jean, bedankt voor de fijne review! Met vriendelijke groet, Max

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles keurig netjes opgelost!!!

Aangepaste review na leveringsproblemen Tothemaxxmusic.
Aanvankelijk werd bestelling niet geleverd en contact gezocht via mail met Max.
Max heeft mij via mail benaderd en alles uitgelegd en gezegd dat alles goed zou komen.
Uiteindelijk alles keurig netjes opgelost en het product in goede orde ontvangen.
Ik geloof echt in de goede bedoelingen van Tothemaxxmusic en daarom mijn review aangepast .
Max bedankt !!!

22 janvier 2024

Beste heer Timmer,

als eerst bedankt voor de begripvolle reactie via de mail. Ik begrijp de situatie volkomen van uw kant. Zaterdag heeft u de bestelling in huis. Voor verdere vragen neem gerust contact op via whatsapp 0857602290 of via email.

Max

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling nooit aangekomen na verloren zending

Ik heb 11 december een tas gekocht voor een multieffect pedaal, heb meerdere keren contact telefonisch gehad en meneer gaf aan dat de bestelling door DHL kwijt geraakt was. Meneer had het opnieuw besteld maar tot op heden nog niets ontvangen. Nu wordt er telefonisch niet opnomen en per email wordt er niet gereageerd. ik hoop niet dat er wat ernstig is gebeurd aangezien hij schijnbaar alleen de zaak draaide, maar een beetje communicatie zou wel prettig zijn op zijn tijd...

10 décembre 2023

Beste heer,

Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op met 0857602290 (whatsapp) of via de email. Ik heb u een mail verstuurd met daarin uitleg over de situatie.

Max

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestelling in orde, vriendelijke service

Update:
Na wat problemen met de levering door stopzetting fysieke winkel, heeft de zaakvoerder mij gecontacteerd om mijn bestelling alsnog in orde te maken. Ik heb alle bestelde artikelen netjes en volledig ontvangen.
Alle begrip als het ergens misloopt, mits de nodige rechtzetting... die hier zeker niet ontbrak. Vriendelijke service! Aanrader dus :)

20 janvier 2024

Beste Laura,

Ik heb u een mail verstuurd met daarin uitleg. U ontvangt uw bestelling deze zaterdag. Als er vragen zijn neem dan gerust contact op (0857602290 (whatsapp) of via de mail.

Met vriendelijke groet, Max

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus