Totstraksonline Avis

1. Designer web

Wil je graag een website laten bouwen die professionaliteit uitstraalt? Heb je slechts een beperkt budget beschikbaar? Bij Totstraksonline.nl is het mogelijk om voor een laag bedrag per maand een professionele website te laten maken, zonder dat hier opstartkosten voor worden gerekend.

Bien

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Madame Kaftan Resortwear website

After so much searching for a serious friendly company to make my webshop,I found Totstraksonline!
Super happy with them,very friendly and polite clients service,they are always ready for you!
Frank and Tim helped me out 🙏,and I can only be greatful for them serious work and empathy 🙏
Thank you Totstraksonline,thank you Tim and Frank,and tot straks online with my webshop in few weeks 🌞👋

4 juin 2025

Geweldig bedrijf!

Na weken zoeken naar een bedrijf dat geen duizenden euro's vroeg om een website te bouwen, kwam ik uiteindelijk uit bij Totstraksonline. Tijdens een online meeting, waarin ik mijn ideeën kon delen, hebben ze een eerlijke offerte gemaakt en mij van A tot Z meegenomen in het proces van het bouwen van de website.

Ze stuurden regelmatig updates via e-mail, en ik kon gratis aanpassingen aanvragen. Nu heb ik een website waar ik echt ontzettend blij mee ben, met de juiste teksten en effecten die ik graag wilde. Ik heb veel aanpassingen gevraagd, en ze hebben er echt alles aan gedaan om mijn ideeën tot leven te brengen.

Ben jij op zoek naar een professioneel bedrijf voor een website? Dan is dit de plek! Zeker een aanrader!

20 décembre 2024

Perfecte Team

Behulpzaam, vriendelijk, hardd werken. Toffe mensen ze zijn met je tot je te vreden bent. Ze denken met je mee voor een oplossing.

17 novembre 2022

Aanrader voor de kleine ondernemer!

Na een aantal ondernemingen het wordpress gedeelte zelf gedaan te hebben toch maar besloten om het website bouwen en onderhouden eens uit te besteden. Dit was voor mij als kleine ondernemer een fijne uitkomst. De medewerkers kunnen je vaak direct helpen en maken alles tot je tevredenheid. Zeker een aanrader.

22 mars 2022

Goede ervaring met Totstraksonline.

Als copywriter heb ik begin 2021 een website laten maken door de heren van Totstraksonline. Het samenwerken verliep super, als copywriter had ik graag veel invloed op de tekst, maar ook een catchy responsive ontwerp.

Zo gezegd zo gedaan. Frank en Joey werken snel. Mijn website was binnen drie weken live. Waarbij ik eigenlijk de vertragende factor was, omdat ik mijn teksten perfect wilde hebben. Door met een arsenaal aan op maat te maken templates te werken blijven de kosten ook erg laag.

Hierna heb ik een collega en auteur de diensten van Totstraksonline aanbevolen. Ook hij heeft met plezier en naar tevredenheid gebruik heeft gemaakt van een goedkope maar nette website.

21 mars 2022