L'entreprise a répondu
Opplegget i Masai Mara og på stranden var førsteklasses (selv om bading fra stranden i praksis ikke var mulig). Hjemreisen fra Mombasa til Oslo via Nairobi og Doha viste seg å bli trøblete. Flyet fra... Voir plus
Écrit par l'entreprise
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Det var proffe guider og sjåfører og lekkert hotell - og det beste av alt; vi så The Big Five og mange andre flotte dyr i sitt eget, rettemiljø.

Réponse : TourCompass
Vi reiste til Kyoto og Tokyo og var kjempefornøyd med TourCompass!! Alt var på stell og guidene var super flinke! Anbefaler absolutt TourCompass til alle som er glad i å reise!

Réponse : TourCompass
God informasjon i forbindelse med bestilling.
Reisen var godt organisert og alt gikk på skinner.
Vi er meget godt fornøyd med Tourcompass! 👍

Réponse : TourCompass
Jeg følte meg veldig ivaretatt av samtlige guider. Hotellene var fantastiske. Gode inkluderte lunsjer. Veldig godt å ha Discova på Whatsapp, når man hadde spørsmål. Skulle gjerne hatt en dag til på cruise i Ha Long Bay, var litt stressende med bare 1 natt. Og Saigon hadde fortjent en ekstra dag også. 10 av 10 poeng til denne reisen.

Réponse : TourCompass
Vi reiste fra Oslo til Kilimanjaro og Zanzibar. Alt var perfekt. Organiseringen, håndteringen av e-poster, henting og levering på hotellet, alle ansatte i TourCompass, samarbeidet med ZaraTours, teamet som fulgte oss på turen, maten og alt annet var utmerket. Linda var utrolig hjelpsom og alltid tilgjengelig for spørsmål. Hele opplevelsen var en klar 10/10.
Vi anbefaler gjerne at TourCompass arrangerer en teambuilding-aktivitet for sine ansatte i Skandinavia. Dette vil gi dem verdifull innsikt i hvordan teamet jobber i de skandinaviske landene.

Réponse : TourCompass
Alt fungerte etter planen. Hyggelige og flinke guider, god service. Perfekt konsept for oss som ikke ønsker å reise i stor gruppe, men som heller ikke vil bruke masse tid på planlegging av turen. Samtidig hyggelig å bli kjent med de få som reiste samtidig som oss. Noen kjøre etapper uten sjofør som snakket engelsk. Litt tungvint
Nyttig

Réponse : TourCompass
Dette er min tredje tur med Tourcompass og denne gangen gikk turen til Bali. Vi oppleved så utrolig mye spennende og flotte utflukter med en fantastisk guide. Bodde på flotte hotell og storkoste oss gjennom hele turen. Guide og sjåfør er alltid lett tilgjengelig, hyggelige og vi lærte masse om Bali og deres kultur.

Réponse : TourCompass
Variert og interessant program, samtidig som det var rikelig med tid for å slappe av. Flinke guider. Alt gikk på skinner.

Réponse : TourCompass
Fin tur til Kilimanjaro og Zanzibar. Godt samarbeid med lokal turoperatør og gode guider

Réponse : TourCompass
Du kan stole på TourCompass. Blir hentet og kjørt dit du skal. Hotellene er bra. Gode guider

Réponse : TourCompass
Vi hadde en fantastisk safaritur til Tanzania inkludert badeferie på Zanzibar. Guiden vår i Tanzania, Ibrahim fra Zara tours, var bare utrolig dyktig. Han var engasjert og kunnskapsrik. Vi fikk med oss alle «big five» og mye mer. Vi fikk lært mye om dyrene og deres adferd takket være guiden. Spennende å overnatte i «wild camp» og høre dyrenes brøl om natten og hyenene som skrapte på teltduken.
Gode hoteller på turen. Resorten på Zanzibar var utrolig flott med veldig hyggelige og dyktige ansatte.

Réponse : TourCompass
Fine reisemål. Logistikken mht henting og bringing fungerer alltid perfekt. God guider, fine biler. Bra hoteller

Réponse : TourCompass
Flott opplegg, fantastisk guide, gode steder å overnatte og god dialog med TourCompass. Vi stortrives på turen.

Réponse : TourCompass
Vi dro til Thailand. Phuket, jungeleventyr i Khao Sok og Khao Lak! Alt var ordnet og klart når vi kom. Bil sto og ventet på oss på flyplassen og når vi skulle videre til nye plasser. Utflukter var fine med gode guider. Eneste «negative» var at vi fikk 2 dager i jungelen. Det var så mye å finne på - så her skulle vi hatt mere tid. Kanskje to dager på jungelcampen og 2 dager på flåtehyttene. Flotte hoteller i Phuket og Khao Lak. Enklere standar i jungelen. Men rent og pent!
Vi har dratt med dere til USA tidligere og er fornøyd med arbeidet dere gjør. Vi kommer tilbake ved neste reise også

Réponse : TourCompass
Vi har igjen reist med Tourcompass og har på Bali blitt tatt vel vare på av vår personlige guide og egne sjåfører. Stort sett gikk turen til fine steder verdt å se. Bortsett fra ett av de fem hotellene var vi stort sett veldig fornøyde.

Réponse : TourCompass
Vi opplevde mye på turen, ble godt ivaretatt av gode guider og synes vi fikk mye for pengene

Réponse : TourCompass
Vi hadde en 12-dagers tur til Tanzania og Zanzibar, og opplevelsene overgikk alle forventninger. Over alt ble vi møtt av TourCompass sine samarbeidspartnere som hentet oss til avtalte tidspunkt. Vi vil særlig berømme vår dyktige guide Ibrahim på safarien. Han var utrolig kunnskapsrik og smittet oss med sin entusiasme. Han hadde svært god kjennskap til nasjonalparkene og formidlet kunnskap både om de utallige dyrene, og også alle de utrolig fine og fargerike fuglene. Vi kunne ikke fått en bedre guide, og vil varmt anbefale ham. Vi bodde to netter på Highview Hotel og to netter i Serengeti wildcamp. Det var god service og god mat og bare hyggelig personale. Særlig spennende med to netter i telt der vi om natta hørte lyder både fra løver, hyener og elefanter og hyener som scratcher på teltduken!
På Zanzibar bodde vi på Ocean paradise hotel. En nydelig resort med fine rom og velsmakende og rikholdig middagsbuffet som hver kveld hadde nytt tema. Og svært hyggelig og imøtekommende personale! Eneste minuset her var at stranda var veldig lang-grunn, så det var bare på høyvann at det var mulig å svømme i sjøen. Men dette ble kompensert av den store poolen i hagen. Vi hadde to guidede turer på øya: Stone town og blue safari. Begge vel verd å få med seg. Hotellet ligger en drøy times kjøretur fra flyplassen og Zanzibar city/Stone town. Så hvis man etter flere dager i jeep på Safari ønsker mindre kjøring så kan man evt vurdere hotell som ligger lenger sør på øya. Dette var vår første tur med TourCompass, og vi vil varmt anbefale denne turoperatøren videre. Pålitelighet, punktlighet, informasjon og service, og ingen uforutsette utgifter. Vi kommer til å bruke TourCompass på flere turer.

Réponse : TourCompass
Vi er veldig fornøyd med sammensetningen av turen. Gode og punktlige guider, samt god informasjon. Hotellene jevnt over gode.
Vedrørende ekskursjoner så kjøpte vi tre turer som ikke var inkludert. Anbefaler absolutt en tur til Los Tunnelles( Galapagos/Isabella, snorkleturer samt en tur til Mindo Wally (Quito).
Vedr. hjemreise. Skulle muligens hatt et stopp i ved kysten. Mellomlandet der ved retur fra Galapagos. Kunne hatt en overnatting ved kysten istedenfor en natt i Quito.
Ellers så vil vil gjerne anbefale andre på det sterkeste å bruke Tour Compass ved reise:)

Réponse : TourCompass
Dette er en arrangör man kan lita på, genom hela resan.
Bra information innan och under resans gång.
Toppklass på hotell och transporter.
Professionella guider som gjorde sitt bästa !