Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Blenderen virkede ikke, den er åbenbart meget fintfølende, så den starter kun, hvis låget er spændt til på en bestemt måde, men firmaet sendte dog en ny uden diskussion,

Noté 2 sur 5 étoiles

Min vurdering er overordnet at den er ringe. Den lever slet ikke op til dens navn. Den larmer dog ikke så meget, men er skuffet over dens ydeevne, når man skal lave smoothies. Batteriet løber hurtigt... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Lidt uforstående med alle de negative kommentarer Det er en ganske god blender som indtil videre har kunne klare alt jeg har proppet i den. Også ganske smart at den kan bruges som drikke dunk og... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Blenderen virker ok, men håndtaget til at åbne/lukke er knækket efter kort tids brug. Vi prøver at gå i dialog med TPF om reklamation, men de vender aldrig tilbage som de lover. Derfor den dårlige anm... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness

Écrit par l'entreprise

TPF GEAR was founded with one mission in mind: Create the perfect gym gear to help people on their lifting journey. Gear that combines functionality and aesthetics into one. Gym gear that enables you to take your lifting to the next level and to Unlock Your Full Potential!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Ik køb denne blender.

Ik køb denne blender.
Ik nok med den skal lade i 3 dage så kan den engang holde strøm til en smoothie. Det virker mega dårligt. Køb en rigtig blender.

4 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Defekt produkt, fra fusker firma.

Produktet var defekt ved modtagelse.
Det er ikke muligt at komme i kontakt med firmaet, de vender ikke tilbage trods gentagne henvendelser.
Utroligt man vil være bekendt at sælge et ubrugeligt produkt, jeg kan jo læse at jeg langt fra er den eneste der har denne oplevelse.
Jeg kan kun advare mod at handle med dette firma.

12 décembre 2025

Manglende response og kundeservice

Har købt en blender til min svigersøn i julegave, den fungerer ikke, lyset tænder og det er hvad der sker, rettet henvendelse til Rasmus fra TPF Gear og bedt om en refundering grundet mængden af dårlige anmeldelser.

Jeg vil gøre mit for at sprede budskabet om en virkelig dårlig online virksomhed og forretning, vil tro Pearl Light holder samme standard.

Derfor hold jer fra at handle med TPFgear.

29 décembre 2025

⚠️⚠️Fup

⚠️⚠️
Bestilte bælte og knæbind, som ikke kom. De har heller ikke svaret på beskederne
De reklamerer desuden for perfekte anmeldelser på trustpilot, hvilket tydeligvis er fup.

11 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Reklamation - shaker 2.0.

Jeg reklamerer over min shaker 2.0 d. 7 december da den ikke vil holde tæt og omrøreren stopper grundet "overbelastning". Rasmus fra TPF Gear vender tilbage 2 dage efter (derfor 2 stjerner og ikke 1 stjerne) og kommer retur med en række punkter som et forsøg på, at løse problemerne lokalt, hvilket er helt på sin plads.

Desværre hjælper ingen af løsningerne og jeg svarer retur selvsamme dag d. 9 december.

Efterfølgende er der ingen respons og jeg rykker igen d. 16 december og beder TPF GEAR fremsende en ny på reklamationen. Dags dato har jeg desværre ikke hørt fra firmaet.

Selve produktet har virket tilfredsstillende indtil der har været problemer, men denne umiddelbare forretningsstrategi er ikke i orden.

Jeg kan ikke anbefale at købe fra hjemmesiden

7 décembre 2025

The Perfeckt blende

Produkter ( The Perfeckt blender)har siddet i lade i to døgn for at kunne starte og da jeg skulle blende noget først gang kunne knivene ikke kører rundt. Er u troligt skuffende. Jeg har prøvet at kontakte TPF men uden responds. Virkelig en dårlig oplevelse.

14 décembre 2025

Dårlig service og kvalitet

Dårlig service og kvalitet. Ombytter ikke defekt produkt.

Jeg har købt en perfect blender. Den virkede i begyndelsen, men efter nogle måneder blev den både utæt og kunne ikke længere blende.

Jeg skrev en mail og bad om at få byttet min defekte blender. Jeg fik hurtigt et standardsvar med nogle anvisninger til at løse problemet. De virkede dog ikke. Blenderen kunne stadig ikke blende. Jeg henvendte mig igen til firmaet, og på trods af, at det er indenfor et år efter købet, får jeg svar om, at garantiperioden er udløbet. I endnu en mail videresender jeg min ordrebekræftelse og gør opmærksom på, at jeg har henvendt mig inde for et år efter købet. Herefter får jeg en standardmail, som fortsat hævder at garantiperioden er udløbet.

Det er aldrig lykkes mig at få tilsendt en ny blender.

Jeg anbefaler ikke, at man køber fra dette firma. Perfect Blender er dårlig kvalitet, og ejeren er ikke indstillet på at ombytte defekte produkter.

16 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig lugt og ingen service

Jeg har købt en Perfect Blender. I starten fungerede den, som den skulle, men efter et halvt år opdagede jeg, at gummipakningen lugtede meget ubehageligt. Jeg skrev til Rasmus, som svarede dagen efter, at de var klar over problemet, og at de afventede nye pakninger. Det lød umiddelbart fair.

Jeg besluttede derfor at tage den eksisterende pakning ud, indtil jeg fik en ny.
Da jeg fik pakningen afmonteret, opdagede jeg, at LED-ringen er en del af pakningen og placeret inde i den. I dette tilfælde var der trængt væske ind, hvilket forklarede den kraftige lugt.

Det betyder efter min vurdering, at der er tale om et decideret designproblem, og at det ikke stemmer overens med det, Rasmus har oplyst om, at der blot var bestilt nye pakninger. Det er nemlig ikke muligt bare at skifte pakningen, da det ville kræve, at man lodder en ny LED-ring på (det er den, der får blenderen til at lyse grønt/rødt i forhold til batteristatus).

Jeg har efterfølgende skrevet fire gange til TPF, men har ikke fået noget svar siden min konstatering.

I min sidste henvendelse skrev jeg at jeg gerne vil returnere produktet.

6 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service og kvalitet.

Dårlig service og kvalitet.
Jeg har købt en perfect blender. Den virker generelt set ikke særlig godt, og inden for et år, kan den pludselig slet ikke kan tændes for.
Jeg skriver en mail til firmaet, og jeg modtager til at starte med hurtigt svar, hvor jeg får beskrevet nogle trin, som jeg skal prøve for at løse mit problem med blenderen. Men den virker stadig ikke, og jeg får så at vide, at garantiperioden er udløbet.
Når jeg efterfølgende gør opmærksom på, at jeg har 2 års reklamationsret, så hører jeg pludselig aldrig fra firmaet igen. Og det er lige meget om jeg rykker for svar eller skriver en helt ny mail.
Det kan bestemt ikke anbefales at købe noget fra denne virksomhed grundet den ringe service og det manglende ansvar.

24 novembre 2025

ULOVLIG markedsføring

28/11-25 Nu har jeg lige set at firmaet holder Black Friday. De skriver at før-prisen var 699.- og blenderen nu koster 399.-
Det er ikke korrekt og er klart ULOVLIGT!
Nogen må snart stoppe dette svindelfirma!

28 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg prøvede og lave en reklamation

Jeg prøvede og lave en reklamation, men først efter 3 mails frem og tilbage fik jeg et returlabel. Men jeg har ikke hørt noget om de har modtaget returpakken.
Vil ikke købe hos dem igen...

31 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte en shaker i starten af…

Bestilte en shaker i starten af november… pengene blev trukket med det samme.. efter at have rykket for svar skriver firmaet at den er i restordre hvilket ikke fremgik inden køb.
Kan ikke anbefale at handle på siden da man aldrig modtager varen eller får svar på henvendelse.

19 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlige produkter og dårlig service

Jeg købte en perfect blender i marts sidste år. Den skulle have været afsendt d. 30/4, men pga problemer med logistikken blev den først afsendt d. 25/5. Det er træls, men det kan virksomheden som sådan ikke gøre noget ved.

Da jeg så endelig modtager produktet virker det super fint første gang, men efter første gang, vil den ikke blende mere. Den blinker bare rød og grøn. Jeg har ladet den op, taget bunden af og på, for at se, om der sad noget fast og så videre, men den virker bare ikke. Det er jeg selvfølgelig ikke særlig forstående overfor.

Jeg beder om at få mine penge tilbage, men i stedet får jeg bare en mail, hvori der forklares, at den ikke er ligeså kraftig som en normal blender, og en instruktion til, hvordan man kan gøre. Jeg kan som sagt ikke gøre noget, da den bare blinker rød, selv når der ikke er noget i.

Jeg anbefaler, at man ikke køber noget herfra.

17 novembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus