TradeYourTrip Avis

4,6

Wij hebben via tradeyourtrip een vakantie gekocht. Het hele proces liep super. We werden goed op de hoogte gehouden en binnen zeer korte tijd was alles omgeboekt op onze naam. Absoluut voor herhaling... Voir plus

Onze wintersport liep anders....... dus konden we ons 2p appartement niet zelf gebruiken. Via TradeYourTrip doorverkocht: niet duur, maar toch nog wat geld terug gekregen. En goed georganiseerd en ger... Voir plus

Prima geregeld. Na overeenkomst prijs, je gegevens doorsturen ontvang je meteen reis bescheiden op je naam van operator. De dames zeer vriendelijk en behulpzaam aan telefoon.

Wij hebben een week naar Rhodos geboekt via Trade Your Trip en waren eerst wat huiverig, maar het is echt heel goed bevallen. Het werd allemaal ontzettend goed geregeld en alles verliep soepeltjes, va... Voir plus

1. Agrégateur de voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Marktplaats voor last minute reizen voor het kopen en verkopen van je vakantie. Annuleer je vakantie niet, maar verkoop en verdien! TradeYourTrip!

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

De reis werd niet correct beoordeeld

De reis werd niet correct beoordeeld. Hierdoor werd deze eerst foutief op de website geplaatst. Na onze opmerking werd dit wel aangepast.
Spijtig dat de suggestie om de reis op te splitsen in 2 reizen van 2 personen niet opgevolgd werd. Dan zou de reis misschien nog verkocht kunnen geraakt zijn.

13 septembre 2017
Logo de TradeYourTrip

Réponse de TradeYourTrip

Beste Sonja,

Onze excuses voor het feit dat het bij ons niet duidelijk was dat de trip voor 4 personen was. De suggestie om de trip op te splitsen is ons helaas ontschoten.
Met vriendelijke groet, TradeYourTrip.

Prima geholpen

Prima geholpen, direct antwoord op je vragen en alles duidelijk en inzichtelijk. Ga in het vervolg zeker kijken naar een last minute reis op jullie site.

13 septembre 2017

Kwaliteit

Een organisatie die snel, efficiënt reageert. Zijn nagekomen wat er was afgesproken. Alles goed verlopen zoals afspraak. Volgende keer weer!👍🏻😃☀️

6 septembre 2017

Kon misschien gedeeld worden via …

Kon misschien gedeeld worden via Instagram. De reus werd ook verkocht voor een grote groep precies, terwijl dit ook niet per se hoeft. Dit kon een perfecte last minute zijn denk ik voor late beslissers, zot goedkoop ook. Toch vind ik dit een goed initiatief.

6 septembre 2017

trade your trip is nuttig, sympathiek en maakt een degelijke indruk

trade your trip is een nuttig en sympathiek concept. Natuurlijk wordt zoiets alleen krachtig en succesvol als het grote naamsbekendheid heeft en veel bezoekers trekt.
Ondanks het feit dat ik mijn reis niet via `TYT heb kunnen verkopen ben ik toch enthousiast over het initiatief en de uitwerking. Ik heb het stadium van daadwerkelijke verkoop helaas niet mee gemaakt maar over het voor traject ben ik zeer te spreken.
Ik kreeg van de klantenservice alle hulp toen het niet lukte een account aan te maken. Ik kreeg snel antwoord en adequate reacties op mijn vragen. Ook werd ik goed geholpen aan een zinvol advies bij vragen over de prijs, het moment van plaatsen en de omschrijving van de reis.

28 août 2017

Snelle service

Via chat, mail en telefoon contact gehad over een vakantie naar Kroatië. Goede en snelle service, binnen 3 dagen alle benodigde papieren ontvangen.
En bovenal super leuke vakantie gehad!!

24 août 2017

Snel schakelen

Snel schakelen, goede follow up en vinger aan de pols gedurende het proces.

22 août 2017

Super service

Super service, snelle reactie op vragen, goed geregeld.

4 août 2017

last minute en feestdag

Ondanks dat alles wel heel erg last minute was en ook nog eens geboekt op Hemelvaartsdag, liep het omzetten helemaal goed. Vertrek: de volgende ochtend. Ook het hotel was (na even zoeken), op de hoogte van onze komst. Top!

6 juin 2017