Super god køreskole, med nogle gode lærere, som er god til og lære dig hvad du skal og hvad du skal forbedre, der super god stemning til timerne,
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Trafik & Førstehjælp Køreskole. Undervisningen var både lærerig og hyggelig og Kasper er både tålmodig, professionel og sjov at være sammen med som gør lektione... Voir plus
Kasper er en sjov og vidunderlig kørelærer, sådan noget teori kan godt være træls efter en lang dag, men ikke i det her tilfælde! Man får altid et smil på læben og grint en del til både teori og kør... Voir plus
Trafik og førstehjælp er en køreskole jeg helt klart vil anbefale, da jeg synes undervisningen var af høj kvalitet samtidig med at den var humoristisk. Derudover synes jeg også at køretimerne var rigt... Voir plus
Kastetvej 72, 9000, Aalborg, Danemark
- 42929125
- info@trafikogførstehjælp.dk
- trafikogfoerstehjaelp.dk
Køreskolen er 10/10
Køreskolen er 10/10
Kørerlæren er en super dygtig Kørerlærer, som man kan har det sjovt med, når man er ude og kører. Det var altid en fornøjelse at har ham som Kørerlærer. Han er også rigtig dygtig til at sige til, når man gør noget rigtig og, hvis der er noget som man skal arbejde på. Kasper er vanvittig til at hjælpe med det man har svært ved ude i trafik.
Jeg kan helt klart anbefale dig kørerskolen nede ved Kasper, da det er en seriørt kørerskole, men der er altid plads til er smil eller to.💪🏻😊
God oplevelse
En kørelærer som er god til at lære fra sig og skabe tryghed hos den nye billist
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole. Kan klart anbefales til alle, som ønsker at tage kørekort. Kørelæreren er ung, energisk og ekstremt god til at lære fra sig.
Teori og førstehjælp kan virke tørt og kedeligt. Men det er det bestemt ikke hos Kasper fra Trafik og førstehjælp.