Trafikpladsen køreskole Avis 282

TrustScore 5 sur 5

5,0

Jeg havde Mads som kørelærer, han var meget tålmodig, god til at lære fra sig og give konstruktiv feedback. Det har været en rigtig godt forløb, jeg har bestået køreprøven i første gang!

Mit forløb hos Trafikpladsen køreskole har været rigtigt godt! Alt fra teoriundervisning til køretimer. Min kørelærer Mads har været dygtig til at lære fra sig. Mit forløb har været rigtig trygt o... Voir plus

Jeg har DD bestået min kørerprøve for under 4 måneders forløb. Takket være Trafikplasen Køreskole og til min kørelærer Mads som er super tålmodigt og rolig fyr. Stort stort anbefaling herfra, optager... Voir plus

Har lige færdiggjort mit kørekortforløb med Mads som lærer i teori og køretimer. Fra start til slut har det været et sjovt og lærerigt forløb. Både i teorilokalet og i bilen er der plads til hygge og... Voir plus

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Tag' dit kørekort hos os, vi kan findes i Valby på Bykildevej 1 - Find også informationer om køreskolen på vores hjemmeside Trafikpladsen.dk eller vores Facebook-side “Trafikpladsen”

5,0

Excellent

TrustScore 5 sur 5

282 avis

Danmarks bedste køreskole!

Der var engang en 35 årig kvinde som ud af det blå skulle have kørekort. Og det fik hun! Tænk at man i en by så stor som København kan være så heldig at falde over hvad der må være den absolut bedste køreskole!

Min lærer Mads er simpelthen den bedste. Når man som jeg var en komplet novice indenfor alt med biler, forstår han på bedste vis at guide, lære og indgyde gå-på-mod.

Undervisningen kommer man simpelthen til at savne når man er færdig.
Tak for et rent ud super forløb!
Astrid

28 août 2024

Jeg er nødt til at dele min oplevelse

Jeg er nødt til at dele min oplevelse. I en alder af 34 år var det på tide endelig at få taget det kørekort.
Teorien fik som smurt og var let at følge med i. Min underviser var Søren Gjøl. Han var så sjov, og god til at holde folk fokuseret.
Søren Gjøl var også min kørelære, og jeg kunne på ingen måde ønske en anden end ham. Hvad han ikke har fundet sig i fra min side. Jeg var en meget nervøs billist og bange for alt. Søren var god til at føle mig rolig og tilpas. Vi har haft det rigtig sjovt i bilen og jeg synes det var helt vemodig da jeg bestod køreprøven og ikke skulle køre med Søren mere.
Ta’ dit kørekort her, du vil ikke fortryde.
Min mand på 40 og veninde på 32 starter begge til Oktober hos Søren Gjøl og Mads 🙏🏻

9 août 2024

Jeg fik en rigtig god oplevelse

Min kørelærer var rigtig dygtig og sød, følte mig altid tryg og godt tilpas uden råben og skrigen.
Fordi jeg bor langt fra København og kun ville være der i sommerferien blev mit hold ikke aflyst selvom jeg endte med at være den eneste på det, mange tak for en god oplevelse.
=]

25 juillet 2024

Kæmpe anbefaling herfra

Efter en virkelig elendig oplevelse på en tidl. køreskole, kom jeg i et forløb med Mads som kørelærer. Det var virkelig et behagelig og struktureret forløb, hvor der var ro og tålmodighed til, at jeg skulle lære at køre bil.

Kæmpe anbefaling herfra!!

6 juillet 2024

En udviklingsrejse med den bedste kørelærer

Jeg husker tydeligt min første telefonsamtale med Mads, hvor jeg med tårer i øjnene og ubehag i hele kroppen fortalte ham om en barndomsoplevelse, som har gjort, at jeg aldrig fik taget kørekort - før nu. Allerede i den samtale var Mads lyttende, anerkendende og tillidsfuld, og jeg var en tand mere rolig. Dette fortsatte han med at være under alle køretimerne, og Mads var yderst kompetent og dygtig til forklare tingene og lære fra sig, så min barndomsoplevelse, som ellers havde bidt sig godt fast i mig, langsomt forsvandt.

Som en ekstra bonus er Mads også den sødeste og sjoveste fyr, og jeg har nydt hver en køretime, og jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle have så mange grin og sjove timer bag rattet.

Det er den vildeste udvikling, jeg har været igennem, og det kan jeg kun TAKKE én person for. Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale køreskolen Trafikpladsen og ikke mindst Mads som kørelærer til alle og en hver.

30 mai 2024

Hejsa

Hejsa
Fantastisk køreskole og jeg anbefaler til dem der gerne vil tage kørekort Vælg trafikpladsen i Valby. Mads er en fantastisk kørelære som du kan lære meget af. Han er nede på jorden og meget klar så du forstår og du lære meget hurtigt. Jeg tror ikke at man kan dumpe hos ham når man først har lært. Stort anbefaling herfra. Jeg bestod første gang.

27 mai 2024

Trafikpladsen er den bedste køreskole!

Mads er altid super sjov og i et godt humør, både til køretime, men også til teori efter en lang dag!
Desuden er Mads enormt tålmodig og forstående og derfor altid rolig også selvom det kan virke uoverskueligt og kaotisk ude på vejene. Det har været en fornøjelse at have Mads som kørelære! min største anbefalding her fra! og derudover har han en mega fed BMW ;)) ( man kan tage taget af ;) )

24 avril 2024

En mega fed oplevelse på trafikpladsens…

En mega fed oplevelse på trafikpladsens køreskole.
Rigtig kompetent kørerlære, der var meget hjælpsom og god til at lære fra sig. Uden for kørertimerne var de meget løsningsorienteret med hensyn til planlægning af kørertimerne.
Tak for hjælpen, kørekortet er nu i hus.

22 mars 2024

Kan anbefales

Super fornuftige undervisere, der er dygtige til at forklare og er utroligt engageret omkring deres arbejde. Alt i alt en super fornuftig køreskole med gode køre lærer

3 avril 2024

Fantastisk køreskole!

Jeg havde et super forløb med Mads som kørelærer. Han er tålmodig og enorm god til at få en til at føle sig tryg bag rattet. Han formår at gøre en ellers angstprovokerende oplevelse hyggelig og rar. Køretimerne var altid behagelige og med godt humør!
- Og så er hans BMW mega sej! :D

Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort hos trafikpladsen!

11 mars 2024

Trafikpladsen er helt klart det bedste…

Trafikpladsen er helt klart det bedste og fedeste sted at tage sit kørekort! Undervisningen var aldrig kedelig og altid lærerig! Jeg bestod begge prøver i 1. Forsøg, da Mads altid søger for man er helt klar før han sender en til prøve. Forløbet går hurtigt (sålænge man selv har tjek på det resterende.) da de altid sørger for kun at tage det antal elever ind de kan give prøver til!
Kan varmt anbefale trafikpladsen!!!

20 décembre 2023

Tilfreds med valget af køreskole!

Der er styr på tingene samt tydelig hjælp og samtidig lydhørhed overfor, hvordan man som elev bedst lærer og hjælpes på vej.
Trods et kort forløb kan jeg kun anbefale stedet. Jeg er en rigtig tilfreds kunde!

20 décembre 2023

Et godt sted med søde undervisere

Et godt sted med søde undervisere. Jeg lærte alt hvad jeg skulle, på et kort og intens forløb.
Der er teori hver uge, og de er gode til at finde tider til dig - både til kørertimer og prøver.

20 octobre 2023