Hjemmesiden fungerer fint, god vejledning med gode råd og alt var pakket og klart som aftalt ved afhentning
Meget fin hjemmeside, hvor det er nemt og se detajler om de forskellige trailere. Ved besøg i Slagelse, blev jeg mødt af hjælpsomt personale. Da beslutningen om køb var taget og ordren lagt online, va... Voir plus
Jeg bestilte på nettet og blev ringet hurtig op med leverings dato Ved afhentning var der god service og råd til hvordan traileren skulle vedligeholdelses
God besvarelse på min spørgsmål til Niels og trailer stod klar i Slagelse til hurtig afhentning med nummerplader. Fint og hjælpsomt personale og en dejlig trailer til min båd. Vh Christian
Écrit par l'entreprise
Hos Trailergaarden Gantrup er vores varelager fordelt på tre afdelinger i Østbirk, Slagelse og Haverslev Vi forhandler blandt andet mærker som, Eduard, Neptun, Böckmann og Brian James. Lageret rummer altid mere end 850 fabriksnye trailere i mindst 50 forskellige modeller. Med så stort et udvalg, og uden fordyrende mellemled, er det muligt at tilbyde den bedste pris hver gang, og ikke mindst noget for enhver smag. Uanset behov kan du finde den helt rigtige trailer hos Trailergaarden Gantrup. Se billeder og specifikationer, sammenlign priser og læg den ønskede vare i indkøbskurven, eller bestil den telefonisk. Du kan også se varen i en af vores tre afdelinger nær dig. Du kan vente med at betale, til du afhenter din trailer, eller du kan benytte vores nemme og sikre online betaling og straks blive en trailer rigere. Bestil og afhent din nye trailer allerede samme dag, i vores åbningstid – det er god service! Husk, at vi har nummerplader på lager, så du kan køre traileren hjem med det samme. Er du i tvivl om, hvilken trailer du skal bruge, er du velkommen til at kontakte os og få personlig vejledning fra start til slut.
Gantrupvej 1, 8752, Østbirk, Danemark
- trailergaardengantrup.dk
A répondu à 37 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
God dialog og service i forbindelse med…
God dialog og service i forbindelse med køb af ny trailer. Stort udvalg af forskellige modeller og fabrikater. Hurtig levering.
god behandling
God kvalitet af produkt
God kvalitet af produkt
God håndtering ved overdragelse
Lidt dyrere end lavpris
Men så meget mere værdi
Kan kun anbefale dem
den stod klar til aftalt tid og sælger…
den stod klar til aftalt tid og sælger gav god tid til aflevering
EDUARD trailer 2615-2000.63 EL…
Købte en EDUARD trailer 2615-2000.63 EL Tip…:-)
Hold nu kæft jeg er Happy🤩
Fantastisk firma👍💪🇩🇰🇩🇰🇩🇰
Super fin handel
Venlig og oplysende betjening og ikke…
Venlig og oplysende betjening og ikke mindst værdi for pengene Trailergaarden-Gantrup får mine bedste anbefalinger
Alt lige til og efter bogen.
Nemt og lige til, bestille på hjemmesiden og hurtig afhentning.
Hurtig levering og varen er i orden 😀
Dårlig oplevelse
Sælger der slår ALT op på sin telefon, har ingen viden om hvad man står og taler om, og giveren pris på trailer. Vi bestiller, laver en slutseddel med prisen, denne seddel underskriver vi med hvad han har givet af pris, venter en time på den bliver klar hvor han kommer og siger at den koster 15000 mere.
Da vi spørger indtil en løsning på at mødes til anden pris vælger de at vi kan få pressing og bøjle med. En værdi på 1200kr.
Ja vi skal bruge varen, og derfor ikke mange steder at gå hen, men synes det var en yderst dårlig oplevelse og mega dårlig service at blive så forkert vejledt at en der slet ikke har forstand på det. Og derudover vente så lang tid.
Bare fordi man har varen kan man godt opføre sig ordentligt og tale pænt!
Og i øvrigt havde vi underskrevet slutseddel, så tænker faktisk slet ikke det er lovligt at han så kan ændre den….
Ikke et sted jeg handler igen.

Super fin trailer
Super fin trailer. Alt som ønsket. Den rystede dog vildt meget. Jeg skrev til den sælger som solgte den til mig omkring problemet. Har dog aldrig fået nogen respons har 3 uger efter.

Réponse de Trailergaarden-Gantrup
Super fin service med levering på Fyn
Super fin service med levering på Fyn, og en kanon trailer (Neptun gn124) som helt bestemt er et godt køb
Fantastisk
Kan i alt fald anbefales.
God service og meget venlig betjening.
Det kunne Kongeå Trailercenter lære noget af.
Hurtig handel på nettet
Rigtig fin handel på nettet og go kontakt ved afhentning..bare lige at husk st tage klister mærker af dæk der er ikk til det når den har kørt 20 km så går de af i 1000 små stykker 🙂

Réponse de Trailergaarden-Gantrup
Hurtig levering når det er aftalt
Hurtig handel på få timer
Hurtig handel på få timer. Perfekt levering/afhentning efter lukketid.