Lisez les avis des autres
Det er den dårligste rengøring , jeg har prøvet . Måtte støvsuge under alle mine møbler og vaske store pletter væk fra gulvet . Efter de var gået , køkken vask var stadig snavset , det var under al kr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Trasborg leverer altid fantastisk service, resultater og til den aftalte tid. Samtidig er der altid plads til lidt ekstra, hvis der skal tages er spejl eller andet. Derfor får de den største an... Voir plus
Mark er yderst behagelige og lavet et særdeles flot pudsearbejde. Han sørger for at komme ud i kanterne og efterlader ingen striber på ruderne. Udover at kvaliteten er i højsæde, så udføres arbejde... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Trasborg Polering går vi op i rene resultater, bogstaveligt talt. Som din vinduespudser i Lille Skensved, Køge, Solrød Strand og resten af Midtsjælland sørger vi for, at dine vinduer altid står skinnende rene. Vi tilbyder både vinduesvask til private hjem og erhverv, og vi tilpasser altid arbejdet efter dine behov og dit byggeri. Uanset om det gælder store facade vinduer, butiksvinduer eller almindelige villaer, leverer vi en grundig og effektiv vinduespudsning, så du kan se ud af vinduerne igen.
Coordonnées de contact
Gazellevej 7, 4623, Lille Skensved, Danemark
- Trasborgpolering@gmail.com
- trasborgpolering.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Les gens ont aussi consulté
Grundig og meget pålidelig ✨
Gode resultater
God kommunikation, pålidelig og skinnende resultat.
Tak for rene vinduer 👍🏻☺️
altid tilfreds :-)
Bedste vinduespudser 🤩
Godt firma, god service og rimelige priser!
Det er et godt lille firma, hvor alle aftaler bliver overholdt, prisen er rimelig, og det er altid nemt at komme i kontakt med dem, og skal en aftale ændres, er de altid meget lydhøre. Jeg kan på det varmeste anbefale Trasborg polering!
En vinduespudser der varmt kan…
En vinduespudser der varmt kan anbefales. Han er venlig, imødekommende og udfører opgaven på bedste vis
Kommer som aftalt
Kommer som aftalt, god kommunikation og leverer flot arbejde. Stor anbefaling herfra :)
Det er den dårligste rengøring
Det er den dårligste rengøring , jeg har prøvet . Måtte støvsuge under alle mine møbler og vaske store pletter væk fra gulvet . Efter de var gået , køkken vask var stadig snavset , det var under al kritik 😩

Réponse : Trasborgpolering
Sød og rar ung mand og godt arbejde
Bare perfekt
Vinduerne bliver pudset pænt
Vinduerne bliver pudset pænt, rammerne og karme bliver tørret efter.
God service.
Vi er meget tilfredse med Trasborg…
Vi er meget tilfredse med Trasborg polering og Mark. Leverancen er altid i top også vil jeg særlig bemærke hans fleksibilitet og venlighed.
Mine varmeste anbefaling
Mine varmeste anbefaling ! Flot arbejde, venlig og meget problemløsende da jeg lige havde en trailer og skraldespand der stod i vejen for udendørs pudsning.
Anbefalelsesværdig vinduespudser
Mark kom for første gang hos os og pudsede udvendigt, til trods for meget kulde -han er en meget behagelig, tillidsvækkende, ansvarlig og positiv person, som vi glæder os til at se i fremtiden og til det klare udsyn gennem vores vinduer👏🏻næste gang med kalkfrit vand
Super professionel arbejde
Trasborg leverer altid fantastisk…
Trasborg leverer altid fantastisk service, resultater og til den aftalte tid.
Derfor får de den største anbefaling.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.