Absolut en positiv oplevelse 👍🏻👍🏻 Lynhurtig levering og meget god kundekontakt. GLS sendte i første omgang kun den ene ud af to pakker, - Martin fra Travelbetter var prompte på banen med yders... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har fundet ud af, at det nok ikke er det mest praktiske at have en sort kuffert når man kommer til at rejse meget 🙈 Så jeg var gået på udkig efter en gul eller en orange kuffert �... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde bestilt en farvet taske, men den farve var ikke tilgængelig, firmaet sendte mig lynhurtigt en mail så jeg kunne vælge en anden farve taske og så sendt tasken samme dag. Jeg har brugt den tas... Voir plus
L'entreprise a répondu
Travelbetter er en webshop, der specialiserer sig i at gøre din rejse mere bekvem og sikker med et udvalg af uundværlige rejseprodukter. Sortimentet omfatter alt fra kufferter, rejsetasker og pengebælter til rejsepunge, pasholdere og kortholdere, som hjælper dig med at holde styr på dine ejendele og rejse med ro i sindet. Med kontor og eget lager i Danmark sikrer Travelbetter hurtig levering på kun 1-2 hverdage for lagervarer og 2-6 hverdage for varer fra fjernlager. Derudover tilbyder vi dansk kundesupport alle hverdage fra kl. 9-18, så du altid kan få den hjælp, du har brug for.
Marielundvej 30, 1., 2730, Herlev, Danemark
Det var ret enkelt at finde på hjemmesiden, der var en god beskrivelse af produktet, især oplysningerne omkring hjulene, som er ret vigtige lige på det produkt. Efter bestillingen skulle der gå 2 til 3 dage, så ville pakke være klar til afhentning, det kunne ikke passe bedre, og varen var som beskrevet, flot kvalitet, og kufferterne kører rigtig fint, uanset underlaget, De opfylder vores ønsker.

Réponse : Travelbetter
Så jeg var gået på udkig efter en gul eller en orange kuffert 🟡🟠
Men … jeg er jo egentlig ret glad for min kuffert, selvom den er sort 😊
Men pludselig stødte jeg på det her ord:
Kuffertovertræk 😍
For en 1/5-del af prisen for ny kuffert har jeg fået mig det fedeste kuffertovertræk 😍😍
Bestilte lørdag eftermiddag … og vupti, nu sidder den på min kuffert 👍 (altså indtil jeg skal tage det af igen for at pakke kufferten 😉)
Udover at min kuffert er meget let at finde nu, så beskytter det også for snavs og andre ting 😍
En win-win ❤️

Réponse : Travelbetter
Min ordre blev leveret lynhurtigt😊det er jo travelbetters skyld at den kuffert jeg havde bestilt ikke var den rigtige størrelse og at jeg skulle ha haft nummeret større😝

Absolut en positiv oplevelse 👍🏻👍🏻
Lynhurtig levering og meget god kundekontakt.
GLS sendte i første omgang kun den ene ud af to pakker, - Martin fra Travelbetter var prompte på banen med yderst venlig og imødekommende respons 😊
Begge pakker er leveret og alt er godt 😊🙌🏻
Tak for det - jeg giver min allerbedste anbefaling 😊

Réponse : Travelbetter
Jeg er fuldt tilfreds med mine små rygsække, der kan ligge under et flysæde, og leveringen levede op til forventningen:-)

Réponse : Travelbetter
Travelite Basics, nok den bedste rygsæk jeg har haft. Den er flot, rummelig og behagelig at have på og i en rigtig god kvalitet. Rigtig god hjemmeside med stort udvalg. Hurtig levering.
Jeg handler gerne hos Travelbetter.dk igen og anbefaler dem absolut til andre

Réponse : Travelbetter
Hurtig levering og overskuelig hjemmeside - super godt udvalg af alt - til din kommende rejse. Jeg fandt også produkter jeg ikke selv havde tænkt på.

Réponse : Travelbetter
Fantastisk service og super godt sortiment. Kan varmt anbefales.

Réponse : Travelbetter
Nem bestillingsproces på hjemmesiden og hurtig levering.
Alt i alt - perfekt 😃

Réponse : Travelbetter
Meget hjælpsom kundeservice da jeg ved en fejl havde bestilt den forkerte rygsæk. Den rigtige rygsæk kom også meget hurtigt og var perfekt :) Vil klart anbefale

Réponse : Travelbetter
Super godt service og hurtig levering og en god rygsæk

Réponse : Travelbetter
Super hurtig levering, og varerne levede op til forventningerne.

Réponse : Travelbetter
Virkelig god personlig service. Jeg skrev til dem da jeg undrede mig over hvor mine kufferter var. De skrev tilbage meget hurtigt samme aften, og sikrede mig at de ville ankomme 2 dage senere. Der kom endnu en personlig mail fra dem når de blev sendt af sted med GLS. Det siger rigtig meget om deres standarder til sig selv som virksomhed.

Réponse : Travelbetter
God overskuelig hjemmeside ,og prisleje der passede til det jeg søgte efter, samt lynhurtig ekspedition
Med god orientering undervejs.👍🏻

Réponse : Travelbetter
Jeg fik sendt min bestilling meget hurtig.
Fin service

Réponse : Travelbetter
En savoir plus sur les différents types d'avis.