Lisez les avis des autres
ik ben er ook ingetuind. Zelfde verhaal als hieronder. Half mei besteld, nog niks ontvangen. Lekker verdienen gemiddeld zo'n 60 piek per klant. En inderdaad wordt er op niks gereageerd. Advies aan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Eind mei heb ik een bestelling gedaan, deze is een maand later pas geleverd. Contact krijgen met de klantenservice gaat niet geheel vlekkeloos maar uiteindelijk wel via mail contact gehad. Product... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Nooit meer!
Het duurde lang voordat de bestelling er was, helaas niet compleet. Hierover al vanaf 25 september aan het mailen met het bedrijf, ze blijven aangeven dat het zo vervelend is en wat ik er mee wil. In de eerste mail al duidelijk aangegeven dat ze retour komen, echter geen idee waar ze naar toe moeten! Dat geven ze maar niet aan.
Ik bestel nooit meer wat bij hun, er kan altijd wat fout gaan bij een bestelling. Alleen deze afhandeling is waardeloos!
Betaling bij Klarna stil gezet, gelukkig voor deze optie gekozen want anders denk ik dat ik geen geld terug zag.
Gewoon opgelicht dus
Gewoon opgelicht dus
En deed t in 3x betalen met iDeal
Nou daar kun je ook niet aankloppen om t stop te laten zetten
Grote oplichters zijn het
In juni besteld
Krijg codes van dhl die niet bestaan
Slechte service
Oplichters, komen beloftes en afspraken niet na.
Bestelling wordt niet geleverd. Bij contact via mail keer op keer weer een ander smoesje. Maar geen travelpump...
Dit bedrijf riekt heel erg naar een frauduleuze firma. Ze maken beloftes maar komen deze op geen enkele wijze na.
ABSOLUUT NIETS MEER BESTELLEN tenzij je je geld kwijt wil zijn
Heeeelleeee slechte aanbieder
Hier helaas ook veel hetzelfde als alle andere reviews. Krijg wel reactie vanuit de support dat het zogenaamd onderweg is, en dat de leverdatum nu tussen 3-7 augustus is maar al die tijd nog niks ontvangen. En het blijft maar verschoven worden. Nu is de website zelfs offline gehaald dus je kan er helemaal niks mee.
Morgen maar mijn geld terug vragen.
Onbetrouwbare partij
Onbetrouwbare partij. Doen alsof het een zelf bedacht product is. En vanuit Nederland wordt verstuurd. Helaas is dit weer zo’ n direct mail bedrijf. Ik heb in juni besteld. Daarna vaak geprobeerd contact te krijgen. Duurde heel lang. Ik wil graag mn geld terug. Inmiddels alweer terug van vakantie. Maar volgens hen kon de order niet neer geannulleerd worden. Wat natuurlijk niet mijn probleem is en natuurlijk te gek voor woorden. Want zou het na meerdere mails uiteindelijk uiterlijk 20 juli binnenkomen, is het inmiddels verschoven naar augustus. En komt er wederom geen contact op de vraag voor geld terug.
Slechte service
Zeer slechte service .Tot nu toe niets geleverd . Reageren slecht op mail zijn verder niet te bereiken
Ruim 2 maanden verder , komen alleen maar met exuus dat het druk is met zomerdrukte en leveringsproblemen en dat soort onzin .
Weigeren geld terug te storten .
Eigenlijk is 1 ster al teveel
leveren niets en reageren nergens op…
helaas pakt dit bedrijf alleen je geld en reageren daarna nergens meer op. Koop hier dus niets !
Gebakken lucht
Hier hetzelfde als in de overige reviews, op chat en mails wordt niet gereageerd. Levering blijft uit.
Bestel niet bij deze oplichters.
Oplichting
Bezorging beloofd in 5 werkdagen. Na 3 weken nog geen bezorging. Geen reactie op mail.
Voor besteling heb ik eerst reviews trustpilot gekeken, daar stonden dat moment goede reviews, daar klopt dus niets van. Wat een oplichting
Grote oplichterij
Ook hier helaas nog niets ontvangen na op 8 juni een bestelling te hebben gedaan. Zelfs nog vooraf goed gecheckt of het betrouwbaar was en daar leek het echt op. Maar toch zo stom geweest erin te trappen. Tweemaal een standaard excuus mailtje ontvangen maar daarop geen enkele reactie meer.
Koop hier dus echt helemaal niets. Ik gun ze geen cent extra meer! Trap er a.u.b. niet in zoals ik en de onderstaande reviewers wel hebben gedaan.
Kunstenaars in oplichten.
2 maanden geleden besteld, maar nog steeds niet ontvangen. Geen reactie op e-mail die ik stuur. Weken later stuurde zij een bericht dat ik op 9 juli zou krijgen. Nu ruim een week later, nog steeds niet, Ik ben bang dat ik een van de vele sukkels ben die hier in zijn gestrikt.
Oplichters eerste klasse
Oplichters eerste klasse, er is nog niks gekomen na 18 dagen, zeer moeilijk bereikbaar via mail en chat en ze geven ne een fake track and trace. Alles lijkt Nederlands en daarom trapte ik er in. Maar niets daarvan is waar. Doe het NIET :-(
Oplichters!
Oplichters ; Bestelling na meer of 2 maanden niet…
Bestelling na meer of 2 maanden niet ontvangen.
Steeds excuses per mail.
Heeft iemand reeds aangifte gedaan bij de Politie?
Als ik na 5 dagen mijn geld niet ontvangen zal ik dit doen.
Het zijn oplichters!!!
Niet kopen!!!!!
Beslist geen aankoop doen bij travelpump.nl! Het zijn de grootste oplichters die er bestaan, op 17 mei 2025 een bestelling gedaan welke binnen 24 uur verzonden zou worden maar tot op heden 2 juli 2025 nog niets mogen ontvangen. Alleen 2 nietszeggende mailtjes met sorry dat u uw bestelling nog niet ontvangen heeft maar u ontvangt het uiterlijk dan en dan. 2 keer gemaild dat ik mijn bestelling wil annuleren omdat ik het niet meer nodig heb en mijn geld terug wil. Geen response op gehad en 100 euro foetsie. Wees dus gewaarschuwd!
Dropship scam
Dropship scam! Zelfde als andere berichten. Op website schrijven ze binnen 24h versturen. Inmiddels twee maanden later is er nog niks binnen. Ze willen de bestelling ook niet annuleren of geld terugstorten. Wat een oplichters!

Réponse de Travelpump
Absolutely avoid to order anything
Unfortunately I have to add my name in the list of people trapped in this phantomatic company. Frauds are always around the corner, and I'm afraid I have just turned it. Ordered the item, paid it, and since then no news, no replies , courier has no clue of the package.
Is this Netherlands ??
ik ben er ook ingetuind...WAARSCHUWING
Advies aan andere mogelijke kopers...NIET DOEN, bestel liever een soortgelijk product via Bol.com ofzo, dan heb je iig een grote site ertussen en word je minder snel opgelicht

Réponse de Travelpump
Bestelling gedaan begin mei tot heden…
Bestelling gedaan begin mei tot heden niks ontvangen !!!!! Triest
Zeer late levering product
Eind mei heb ik een bestelling gedaan, deze is een maand later pas geleverd.
Product is in orde.