Jeg bestilte et cover som var angivet som værende på lager. Der stod "leveringstid 1 dag". Jeg har intet modtaget udover bestillingsbekræftelsen. Deres kundeservice svarer ikke på henvendelser. Nu ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
I forbindelse med mit køb af ny mobil, skulle jeg bruge et cover dertil. Her fandt jeg TrendCover som både bedst og billigst ift. det produkt jeg søgte. Og anmeldelserne taler jo sit tydelige s... Voir plus
Bestilte en Halolock ESR MagSafe Kompatibel Magnetisk Finger Ring og det var nemt af finde den og i den farve jeg ville have den i. Selve produktet er virkelig godt god kvalitet og den var pakke orde... Voir plus
Bestilte cover over middag den ene dag og modtog det inden 9:30 dagen efter. Troede det var forkert cover, men fik hurtigt opklaret dette med kundeservice. Firmaet kan kun anbefales herfra.
TRENDCOVER er en af Danmarks førende webshops indenfor smartphone og tablet tilbehør. Vi sælger produkter til mange forskellige modeller, deriblandt alle de populære iPhone, Samsung, OnePlus m.m. Derudover sælger vi også covers og tilbehør til mindre modeller som danske Doro. Vi har også et bredt udvalg af andet mobiltilbehør.
Écrit par l'entreprise

Det retter vi gerne op på!

Sindalsvej 3, 8240, Risskov, Danemark
Demande des avis aux clients
Bestilte cover den ene dag og leveret med GLS den næste dag.
Perfekt!
Dog lidt i den dyre ende rent prismæssigt også selvom fragten er inkluderet i priserne på siden.
Produktet fejler igen ting, men forsendelse var senere end forventet.

Réponse de TRENDCOVER
Produkt passede og nok den hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. Bestilte ca kl 15 den ene dag og kl 09 næste var ordren i min postkasse. Super
Redigeret.
Tidligere havde jeg også skrevet at kvaliteten på coveret var dårligt, men det viste sig at det var fordi coveret ikke “passede” med panzerglasset på skærmen. Efter at have fjernet panzerglasset, virker til at coveret sidder som det skal og alle knapper virker.
Jeg derfor også ændrede fra 1 stjerne til 3 stjerner, baseret på min leveringsoplevelse.
Jeg bestilte på netop denne side, da de havde levering dagen efter.
Jeg købte et nyt telefon cover 5 min før deadline for levering næste dag, så da min pakke ikke kom næste dag, tænkte jeg at det nok gik - selvom det selvfølgelig er dårligt at de ikke overholder deres leveringstider.
Dagen efter pakken skulle være kommet, var der stadig ikke sket noget med pakken - den var endnu ikke overgivet til fragtfirmaet. Jeg ringede derfor til kundeservice og snakkede med en medarbejder, der fortalte at de nogen gange havde problemer med pakkefirmaet, men han ville sørge for min pakke blev sendt igen, så den kom den næste dag.
Dagen efter kom min pakke stadig ikke. Først 3 dage efter min pakke skulle være leveret, kom den frem.
I virkeligheden en helt fin leveringstid - hvis der altså bare ikke stod at der var levering allerede næste dag, som netop var vigtig for at jeg valgte denne hjemmeside.

Réponse de TRENDCOVER
Hurtig levering og vel beskyttet produkt der ved 1. test virkede som det skal. Underwater cover for Iphone 17 Pro Max. Testet i håndvask. Glæder mig så meget til den ultimative i havet ud for Thailands kyst. To be continued…….😊
Coveret passer fint på min iPhone.
Knap så god kvalitet som mit gamle cover fra Appel.
Jeg bestilte et cover lørdag aften ved midnatstid og modtog det 24 timer efter, søndag aften ved midnatstid med DAO ... Ret imponerende!
Problemfri levering👍
Fik 2 fine covers dagen efter bestilling😀
Kan varmt anbefale at handle på trendcover👏
Vh.
Niels Jørgen
Købte et sleeve til en ipad pro. Kvaliteten er super dårlig - den klapper sammen efter få min brug.

Réponse de TRENDCOVER
Bestilte kl. 16 lørdag og modtog søndag dagen efter. Det er absolut den hurtigste leveringstid jeg nogensinde har oplevet. Tusind tak👌
Hurtig ekspedition fra bestilling til varen kom
Jeg købte et flipcover til min kones telefon. Coveret virker til at være en rigtig god kvalitet og meget rimelig pris. Hurtig levering.
Selve produktet er virkelig godt god kvalitet og den var pakke ordentligt ind. Jeg er meget tilfreds med mit køb og hjemmesiden.
God service fik ny vare uden problemer dejligt at er firma der ved hvad service er fint
En savoir plus sur les différents types d'avis.