Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Der var pakket og modtaget forkert farve, så skrev en mail. Fik svar indenfor et kvarter og de sender nu den rigtige farve rygsæk uden beregning. Samtidig fik jeg lov at beholde den første der var... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde bestilt 2 sportstasker, hvor en eller flere lynlåse var i ringe kvalitet og brækket af. Udover lynlåsens kvalitet, var tasken gennemført og i god kvalitet. Jeg fik det fulde beløb refunderet.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige fået min taske som er lækker i kvalitet og fin i størrelsen til en weekend rejsetaske den lever fuldt ud op til n mine forventninger og krav en god handel og kvik betjening

À propos de l'entreprise

1. Magasin de sacs et de valises
  2. Magasin de sacs
  3. Boutique de ceintures
  4. Boutique d'accessoires de mode
  5. Magasin de sacs et bagages

Écrit par l'entreprise

TrendIn er en 100% danskejet virksomhed, der sælger tasker, kufferter, rygsække, modetilbehør og meget mere til Danmark og Spanien, samt det øvrige EU. Webshoppen blev grundlagt i 2021 under navnet ChrisBags, og i 2024 overtog TrendIn shoppen, og tilføjede kendte mærkevarer og udvidede varesortimentet kraftigt. Hos os finder du et stort udvalg af kvalitetstasker og modetilbehør til kvinder og mænd, og vi udvider løbende sortimentet, så vi håber, at du kan finde det du søger, og ellers hører vi meget gerne fra dig. Vi forhandler stærke danske og udenlandske brands, og går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi går op i, at vores kunder er tilfredse, så har du brug for hjælp, er vi klar på email og telefon alle hverdage kl. 9:00 – 16:00. Velkommen, med venlig hilsen Team TrendIn

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt har været så lækkert og gennemført

Alt har været så lækkert og gennemført, fra start til slut!
Det startede med god vejledning og hjælp til at finde lige de trolleyer og rygsække der matchede mit behov. Jeg bestilte og alt blev leveret til tiden, og det er bare så smukt, og i morgen skal testen stå på første rejse ❤️

21 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og super service

Jeg rejser tit og havde brug for en kuffert der kunne holde til det. Ringede til kundeservice, fordi jeg var lidt i tvivl om den jeg havde fundet, var den rigtige. Fik en super service og valgte 2 Travelite i 2 forskellige størrelser. De kom få dage efter og jeg glæder mig til at tage dem i brug.
Vil helt klart købe her igen, når jeg får behov for en ny taske. 5 stjerner herfra 🤩🤩

18 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Lynhurtig levering og fyldestgørende information

TrendIn.dk har et prima udvalg af tasker, og jeg fandt præcis den kuffert, jeg ledte efter! Cabin Trolley med en praktisk forlomme til PC, som gør det supernemt at få adgang til PC under rejsen. Lynhurtig levering og meget fyldestgørende information om både køb og levering. Kvaliteten er virkelig god til prisen – en rigtig god oplevelse hele vejen igennem :)

13 février 2025

Kundeservice helt i top

Jeg fik det fulde beløb refunderet. Alt i alt en rigtig god oplevelse selvom taskerne, ikke levede helt op til forventningerne. Kan klart anbefales

25 juillet 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus