Ni var det bästa företaget när jag sökte info om en cirkulationstrimmer. Den har fungerat väldigt bra. Fick ett fint och trevligt bemötande och hjälp då jag gjorde fel och beställde 2 stycken. Jag k... Voir plus
Mycket snabb leverans 👍 Era produkter är fantastiska. Vi köpte en IR madrass, mycket fin. Vi har använt den ifrån första dagen den kom, underbar att ligga på. Mycket bra funktioner på den, l... Voir plus
Oppdatert vurdering etter at pakke ble levert. Bestilte produkt den 7. august, fikk bekreftelse (med feil betalings metode) og siden hørte jeg ikke noen ting. Prøvde å sende mail til support den 13.... Voir plus
En eloge till Trendrehab som gav en fullskalig service med hjälp och råd med val av träningsredskap och utrustning så att den passar just mig och min hälsa. Snabb och professionell återkoppling.... Voir plus
À propos de TrendRehab
Om TrendRehab
Svenskt varumärke för återhämtning och hälsa TrendRehab är ett svenskt varumärke med fokus på återhämtning, hemmaträning och ljusterapi. Vi utvecklar och erbjuder kvalitativa och funktionella hälsoprodukter som gör skillnad i din vardag.
Med rötterna i norra Sverige drivs vi av en passion för välmående och innovation. Vårt sortiment inkluderar produkter som främjar återhämtning, smärtlindring, cirkulation och muskelavslappning – perfekt för både vardagsmotionärer och elitidrottare.

Hos TrendRehab hittar du allt från vibrationsplattor och rödljuspaneler till PEMF-madrasser och lymfdränage-maskiner. Vi strävar efter att erbjuda evidensbaserade lösningar som stärker din hälsa på ett naturligt och effektivt sätt.
Vi säljer våra produkter online och levererar snabbt till hela Skandinavien. Vårt mål är att göra professionell återhämtning och hemmaträning tillgänglig för alla – oavsett ålder eller träningsnivå.

Gräddvägen 13, 906 20, Umeå, Suède
- 556852-6908
- support@trendrehab.se
- trendrehab.se
Demande des avis aux clients
A répondu à 28 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Inte helt genomtänkt design
Mycket märklig design som inte känns genomtänkt. Vibration massager har en taktil skärm som lätt stänger av och på maskinen vid användning i sittande eller liggande läge av benen som ligger emot. Omöjlig att använda för ryggen pga denna taktila skärm som ryggen kommer åt och då direkt stänger av. Den har en kant som går uppåt och gör ont i benen vid användning. Förutom den opraktiska taktila skärmen som känns onödig med tanke på att den lättast styrs med tillhörande fjärrkontroll är den upphöjda kanten största frågetecknet. Varför? Det fyller absolut ingen funktion, tvärt om. Det verkar uppenbart att en rundad, platt eller nedåtlutande kant utan taktilskärm hade varit den logiska designen. Jag ångrar starkt att jag inte köpte en vanlig platt vibrationsplatta istället.

Réponse de TrendRehab
Snabb leverans och bra produkt
Snabb leverans och bra produkt. Saknar dock följesedel och garanti med adress.
Lätt att shoppa o snabb leverans
Perfekt liten vibbplatta att ha med på husbilsresan. Smidigt köp och snabb leverans 👍
Jätte nöjd med nya vibrationsmassagen
Jätte nöjd med nya vibrationsmassagen. Även min mamma tyckte den var riktigt bra för hennes ben.
Ikke kjøp noe som helst fra dette…
Ikke kjøp noe som helst fra dette firmaet. De lover og lyver om leveringstider på 2-3 dager fra lager i Norge. Det er bare løgn. Nå har jeg kontakta kundeservice daglig, men har ikke fått noe svar. Til slutt blei jeg kontakta av sjefen for dette firmaet som lovet at det skulle sendes express og at han beklaget så mye. Det ble visst sendt express fra Umeå i Sverige!!! Hadde de hatt lager i Norge så hadde de vel sendt det herfra? Etter en sånn opplevelse kommer jeg iallfall aldri til å bruke en krone mer hos dette firmaet!

Motsvarar inte förväntningar
Köpte en ortopedisk sittkudde som inte alls motsvarade förväntningarna eller gjorde jobbet. Kontaktade kundtjänst, fick svar snabbt men får inte returnera en kudde. Blev istället erbjuden att köpa en annan kudde för rabatterat pris. Men är inte intresserad av att lägga mer pengar på något som "kanske" fungerar.

Réponse de TrendRehab
Snabb leverans och produkten uppfyller…
Snabb leverans och produkten uppfyller mina förväntningar.
Massagen var för hård
Massagen var för hård, fast jag använde den mjukaste. Jag fick mer ont i fötterna, så jag skickade tillbaka den.
Servicen var det inget fel på. Jag fick returlapp och pengarna tillbaka.

Réponse de TrendRehab
Bra produkt och snabb leveranstid👏🏼
Jättebra Photon funktion
Jättebra Photon funktion. Kände avslappning redan efter andra gången
Vet inte än
Vet inte än , har haft den för kort tid för att avgöra om den är bra för mig
Jag fick rekommenderat från min massör…
Jag fick rekommenderat från min massör redskap att använda som var bra och jag är nöjd med varan och leveransen. Lätt att läsa sig till innehåll hos Trendrehab och kvalitet i produkten
Jag tycker att TrendRehab alltid har så…
Jag tycker att TrendRehab alltid har så fin service.
Missvisande information
Beskrivningen på hemsidan är missvisande och fungerar inte för vissa användningsområden den marknadsförs för, t.ex. skrapning. Alla 12 nivåer är otroligt hårda och även smärtsamma.
Reklamationsprocessen drog ut mycket på tiden med bristfällig kommunikation och svårigheter att få kontakt med kundservice.

Mkt nöjd bra dyna