Trisport Rijssen Avis 4

1. Salle de gym
  2. Centre de fitness
  3. Coach particulier

Écrit par l'entreprise

Bij Trisport Rijssen helpen we mensen fitter, sterker en energieker te worden in een motiverende en toegankelijke omgeving. Wij geloven dat resultaat begint met structuur en consistentie. Daarom combineren we effectieve trainingen met persoonlijke begeleiding en een fijne sfeer, zodat sporten vol te houden is, ongeacht je niveau of ervaring. Onze leden kiezen voor Trisport vanwege: • Persoonlijke aandacht • Resultaatgerichte begeleiding • Small group training • Coaching trajecten • Moderne fitnessfaciliteiten • Motiverende en laagdrempelige sfeer Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten, bij Trisport trainen we samen aan duurzaam resultaat. Structuur. Consistentie. Resultaat.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Gezellige en ondersteunende sportschool

De afgelopen 12 weken heb ik meegedaan aan de challenge en ik ben ontzettend tevreden over zowel de begeleiding als de resultaten. Vanaf dag één werd ik professioneel en persoonlijk begeleid, waardoor ik gemotiveerd bleef en mijn doelen helder voor ogen had. De trainers stonden altijd klaar met advies over training, voeding en leefstijl, en namen de tijd om vragen te beantwoorden.

Dankzij deze goede begeleiding heb ik mooie resultaten behaald, zowel qua conditie, kracht als lichaamsomvang. Wat ik vooral waardeer is de positieve sfeer in de sportschool en de persoonlijke aandacht die iedereen krijgt, ongeacht het niveau waarop je begint.

Een grote aanrader voor iedereen die serieus aan zijn gezondheid en fitheid wil werken. Bedankt voor de ondersteuning en motivatie gedurende deze 12 weken! 💪🏆⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mij was dit 12-weken traject echt…

Voor mij was dit 12-weken traject echt een investering in mezelf die meer dan de moeite waard is geweest.

Ik ben begonnen omdat ik fitter wilde worden. Natuurlijk zijn resultaten leuk om terug te zien, maar voor mij zat de grootste winst vooral in hoe ik mij ben gaan voelen.

Wat voor mij een enorme meerwaarde was, waren de twee persoonlijke begeleidingsmomenten per week. De fitnessapparaten vond ik in het begin best intimiderend en ik had geen idee hoeveel verschil houding en techniek eigenlijk maken. Door de begeleiding kreeg ik continu feedback op mijn uitvoering. Daardoor verdween de onzekerheid en werd ik steeds zelfverzekerder in de sportschool.

Daarnaast was er veel persoonlijke aandacht. Er werd niet alleen gekeken naar trainingen en resultaten, maar ook naar hoe het proces verliep. Er was altijd interesse in hoe het ging en waar ik eventueel tegenaan liep.

De meet- en weegmomenten vond ik prettig omdat ze inzicht gaven in de voortgang. Ook het voedingsplan heeft mij positief verrast. Geen streng dieet, maar duidelijke richtlijnen die goed vol te houden zijn. Ik heb daarbij veel nieuwe inzichten gekregen. Zo dacht ik bijvoorbeeld altijd dat ik met noten best wel gezond bezig was. Tot je ontdekt hoeveel calorieën er eigenlijk in een handje amandelen zitten. Eet je ’s avonds gedachteloos een half zakje leeg, dan zit je zomaar flink boven je dagbudget. Dat soort bewustwording heeft mij enorm geholpen.

Wat ik ook fijn vond, is dat zowel het trainingsschema als het voedingsschema tussendoor aangepast konden worden als daar behoefte aan was. Daardoor voelde het echt als maatwerk.

Al met al heb ik dit traject als ontzettend waardevol ervaren. Ik voel mij merkbaar fitter, sterker en energieker dan toen ik begon. Daarnaast heb ik veel geleerd over voeding, training en mijn eigen gewoontes.
Jonathan, ontzettend bedankt voor je geduld en je motiverende begeleiding!!

23 mai 2026

12 weken personal training

Ik heb 12 weken personal training gevolgd bij Trisport en kijk er met een heel goed gevoel op terug. Ik ging er in eerste instantie in om weer back in shape te komen, maar merkte al snel dat ik er veel meer uithaalde, meer kracht, meer energie/fitter voelen en zelfs beter slapen.

Maurice en Jonathan hebben me geweldig begeleid. In het begin moest ik even op gang komen, maar ze wisten me altijd op een positieve manier te stimuleren om net dat beetje extra te geven. Dat voelde nooit als druk, maar juist als steun. Mike heeft me daarnaast geholpen met een voedingsschema dat echt goed bij me paste en checkte regelmatig even hoe het ging.

De 12 weken hebben me de kickstart gegeven die ik nodig had om nu vol vertrouwen zelfstandig verder te gaan. Ik kan Trisport van harte aanbevelen!

1 juin 2026
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus