1. Magasin d'accessoires automobiles
  3. Magasin de pièces détachées automobiles
  4. Service d'esthétique automobile
  5. Accessoires pour voitures
  6. Fournisseur de pièces détachées de camion

Informations provenant de diverses sources externes

Truck-Accessoires - We've got everything to pimp your truck - For all your truck accessoires. DAF, Scania, VOLVO, Renault, Mercedes, Iveco and MAN

3,1

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

3,1

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Trui nooit ontvangen

Een trui besteld van 90€, nooit iets ontvangen, we zijn ondertussen 6maanden verder. Geen communicatie, ook niet na herhaaldelijk bellen en mailen. Dit is gewoon diefstal.

8 mai 2026

2 maanden geleden paar leuke spullen…

2 maanden geleden paar leuke spullen besteld voor een truck op te bouwen. Komt er deze week een pakketje binnen sturen ze mij maar de helft op van wat ik had besteld. Bestel nooit meer op deze site 2 maanden wachten voor een paar spullen schandalig.

13 février 2026

Op 23-02-2025 een set windkappen…

Op 23-02-2025 een set windkappen besteld voor de zijramen was op voorraad volgens de website, en blijk niet op voorraad te zijn maar na 10 werkdagen zou het geleverd worden, je raad het al tot de dag van vandaag geen windkappen en ook geen geld retour je word compleet aan t lijntje gehouden en dat het word door gegeven aan de administratie maar er komt NIKS VAN TERECHT helaas mensen wees gewaarschuwd en BESTEL NIKS MAAR DAN OOK NIKS BIJ DEZE WAARDELOZE webshop

23 février 2025

Bestel hier nooit meer.

Bestel hier nooit meer.
25 december een bestelling gedaan voor wieldeksels.
Tot 3x toe werden beloftes gedaan,steeds maar weer uitgesteld. Je word amper tot gewoon niet op de hoogte gehouden,behalve als je zelf mails blijft sturen. Ook daar word amper op gereageerd. Uiteindelijk kwamen ze begin maart binnen.
Wij voelden ons echt in ootje genomen door de zeer slechte communicatie en zullen hier nooit meer wat bestellen.

11 mars 2025

Avoid this company

Avoid this company. Went to their shop in person. Payed 300 euros for windfenders for Scania 3 series, and rotating beacons. They said they will ship to me. Fair enough, I trust them. Well, 6 months later, after several mail, phone calls, WhatsApp, I receive the windfenders, no beacons. The tell me the beacons will come later. Now 10 months later. Nothing received. Refund not possible.. and the wind fenders where bad really quality Don’t buy anything from this guy, I can’t believe you can have a Business like this. I can see I’m not the first one with this issue. Empty promises while he laughs behind your back knowing he’s just making money of scamming you. Shame on you Sven and Jorg. You go to truck shows with really nice trucks, paid for by the costumers money, who never receive their product. Shame on you

18 mars 2024

Same problem like somebody has been…

Same problem like somebody has been saying, ordered lowered seat base, same problem with that was not in stock, problem with supplier, and no answers.from customer service. Paid with PayPal I will open a dispute and i hope I can get money back.
Avoid this shop , don’t buy.

13 décembre 2024

Beloftes worden niet nagekomen

Een kerstboom besteld voor in de vrachtwagen als sinterklaas cadeau. Nog een mailwisseling erbij.
Ja, de kerstboom is zeker op tijd voor sinterklaas. Wat een mooie belofte. Een dag voor pakjesavond nog even genaild en ik hoor niks meer. Op sinterklaas natuurlijk niets ontvangen.
Wat een valse beloftes ...
Nu maar afwachten of ik überhaupt nog iets ontvang of dat ik mijn geld terug krijg.

Notities iets bestellen !!!

5 décembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit