1. Entreprise de logiciels
  2. Société de gestion immobilière

Ecco is the AI receptionist built for property managers. We help short-term rental and serviced apartment operators handle every guest interaction across voice and WhatsApp—24/7, in multiple languages, without ever missing a call or a message. Property managers juggle dozens of units, hundreds of guests, and a constant stream of inquiries that never stops—not at night, not on weekends, not during peak season. Ecco answers instantly at any hour, responds in your guests' language, manages booking questions and requests, and integrates directly with your PMS so everything stays accurate and in sync. Whether a guest is calling about check-in instructions, messaging on WhatsApp to extend a stay, or reaching out late at night when your team is offline, Ecco handles it. For property managers, this means fewer missed bookings, less pressure on your team, and a consistently professional guest experience across your entire portfolio. Operators reclaim hours every week previously lost to repetitive questions, while guests get the immediate, personalized responses they expect. Founded in Florence and serving property managers across Europe, Ecco combines advanced conversational AI with deep hospitality expertise. We work closely with each operator to tailor the experience to their properties, their brand, and their guests. Discover how Ecco can transform your guest communication at tryecco.com.

3,8

Bien

Aucune trace de demande d’avis

Consigliato!

Gestiamo 34 appartamenti e il telefono era diventato un problema: chiamate sovrapposte, ospiti fuori orario, lingue diverse. Avevo provato di tutto, poi ho deciso di testare Ecco senza troppe aspettative.
Il primo giorno mi sono messo ad ascoltare qualche chiamata per controllare e ho sentito un’ospite francese ringraziare l’assistente e salutare senza accorgersi di parlare con un’AI. Lì ho capito che funzionava davvero.
La parte che uso di più è l’integrazione con WhatsApp: quando una chiamata ha bisogno di una persona, mi arriva la trascrizione già pronta e richiamo l’ospite con un tap. So già cosa vogliono prima di chiamare, niente più richiamate alla cieca.
Risponde a tutto, in ogni lingua, a qualsiasi ora, su tutte le proprietà. Le domande ricorrenti le gestisce da solo e a me arriva solo quello che conta davvero.
Setup veloce, integrazione fluida con i nostri sistemi e un team reattivo che conosce il settore. Consigliato.

1 juin 2026