Betaler ikke sine regninger ... Jeg vil ikke anbefale at handle her
Lisez les avis des autres
Som ny kunde blev jeg mødt med imødekommenhed og interesse for det projekt jeg havde med. Da vi gik i gang var den givne support professionel med indlevelse i vores problemer. Erfaringen fra det f... Voir plus
Fint arbejde.
À propos de l'entreprise
- Imprimeur
- Graphiste
- Service de découpe au laser
- Magasin d'impressions et de signalisation
- Fournisseur de produits promotionnels
- Magasin d'enseignes
Écrit par l'entreprise
Vores motto er ’Kort fortalt: Vi trykker på alt’. Selv om vi siger det med et smil, er det meget tæt på sandheden. Udover at trykke på pap og papir, plastikkort og stof, kan vi også trykke på fx legoklodser og brosten, powerbanks, krus og igen meget meget mere.
Coordonnées de contact
Egeskovvej 21B, 3490, Kvistgård, Danemark
- 82 82 82 40
- info@trykkeriloftet.dk
- trykkeriloftet.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Betaler ikke sine regninger ...
Betaler ikke sine regninger ...
Jeg vil ikke anbefale at handle her
Højt serviceniveau
Højt serviceniveau - levering til tiden, fornuftige priser. Nu med kontorhundehvalp (i går 12. 3. 25').
Super flotte smykker og mega god…
Super flotte smykker og mega god service ved bestilling
Kan kun anbefale
Tjek hjemmesiden - så flotte ting
Så fysik smykkerne på kunstudstilling i Hune
Har efterfølgende fået et par øreringe som var bestilt
Helt perfekt med personlig hilsen
Det er overskud
Tusind tak
Ikke sidst gang jeg handler med dig 😊
Super service og et godt produkt.
Har kun gode ting at sige om Kasper og resten af teamet bag Trykkeriloftet.
Har fået den bedste service, et super godt produkt, og en god købsoplevelse. Bliver ikke sidste gang jeg bruger Trykkeriloftet.
Vi anbefaler trykkeriloftet!
Vi er super tilfredse med vores samarbejde med trykkeriloftet. God vejledning og hurtig behandling.

Réponse de Trykkeriloftet
Vi har i cca.dk benyttet Trykkeriloftet…
Vi har i cca.dk benyttet Trykkeriloftet i snart 2 år, og kan efterhånden sige at der er et konsistent tårnhøjt niveau af service of professionalisme. Derudover, så oplever vi en effektivitet som er ret så vigtigt for os, og når kvaliteten holder kan vi ikke andet end at give 5-stjernet feedback.

Réponse de Trykkeriloftet
Som ny kunde blev jeg mødt med…
Erfaringen fra det første forløb blev, at der fra vores side skal kommunikeres med færre personer under processen. Det prøver vi så af næste gang om ikke så længe.
Men tak for en rigtig god oplevelse.
Sven Nielsen
Formand HS.

Réponse de Trykkeriloftet
God service samt professionelt udført arbejde.
Trykkeriloftet er altid meget imødekommende.
Dygtige til at vejlede og udfører et godt stykke arbejde.
Deres service er altid i top.

Réponse de Trykkeriloftet
absolut en fornøjelse at bruge…
absolut en fornøjelse at bruge Trykkeriloftet - god service.

Réponse de Trykkeriloftet
Trykkeriloftet er den bedste partner /…
Trykkeriloftet er den bedste partner / leverandør man kan få. Personlig service. Rimelige priser og fleksible hele vejen rundt. Og de leverer en topkvalitet.
Kim Rødkjær
Speed Manager
Maravelo.dk

"Trykke" rammer ;-)
Trods mit venskabelige kendskab til virksomheden, har jeg aldrig følt at jeg blev anderledes behandlet. Og servicen har netop været helt i top og ikke mindst venlig, hvilket jeg fornemmer at alle andre også får den selv samme service.
Anbefaler stærkt herfra

Meget professionelle medarbejder
Meget professionelle medarbejder
Gode til at finde løsninger der passer til vores behov
Super hurtig ekspedition
Kan kun anbefales

Réponse de Trykkeriloftet
God service og hurtig levering!
Altid god service og hurtig levering hos Trykkeriloftet.
Kvaliteten af produkterne er altid i top.

Hurtig levering, god kvalitet
Altid hurtig og pålidelig levering af tryksager, og kvaliteten er altid god.

Réponse de Trykkeriloftet
Agenda 21 foreningen og jeg privat har…
Agenda 21 foreningen og jeg privat har flere gange i de senere år benyttet virksomheden og været yderst tilfreds, både med den gode service og resultaterne (fortrinsvis plakater). Hurtig udførelse og rigtig flotte farver og holdbar kvalitet. Jeg agter at fortsætte med at gøre brug af virksomheden.

Rigtig god oplevelse...
Nærværende personale, god sparring, fair pris, hurtig levering og god kvalitet - alt i alt en rigtig god oplevelse af være kunde hos Trykkeriloftet.

Kan klart anbefales
God service, og ordenligt udført arbejde, hver gang jeg får lavet noget.

L’expérience Trustpilot