Direct al bij de eerste afspraak voor het opmeten een goed gevoel gekregen, wat verlengd werd door de heren die de pui geplaatst hebben. Ze hebben keurig netjes gewerkt. 1 zijraam was niet goed afgem... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wij zijn zo blij met onze glazen schuifwand! We hadden hier eerst een zeildoek hangen, maar deze glazen wand geeft zo veel meer zicht op de tuin terwijl wij comfortabel zitten in onze tuinkamer!! Zee... Voir plus
Zeer tevreden hoe het is verlopen.Goed de afspraken na gekomen. Keurig geplaatst,aardige monteurs met de plaatsing. Zeer tevreden met het resultaat, het tuinhuis is er gezelliger op geworden zeker m... Voir plus
Het team van tuinglazen.nl heeft bij ons glazen schuifdeuren in ons buitenpaviljoen gemaakt. Top service met zeer vriendelijke en kundige mensen. Komen ook echt hun afspraken na
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Met een glazen schuifwand van Tuinglazen.nl geniet u nóg meer van uw tuin en gaat u voor hoge kwaliteit. Onze glazen schuifwanden zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en kraakheldere glazen panelen. De details zijn voor ons van groot belang en dat ziet u dan ook terug in onze stijlvolle producten. We komen graag bij u langs en ontzorgen u compleet door zowel het inmeten als de montage van de glazen schuifwanden op ons te nemen. Onze monteurs staan voor u klaar dus waar wacht u nog op!
Coordonnées de contact
De Dieze 29, 5684PR, Best, Pays-Bas
- +31853036707
- info@tuinglazen.nl
- tuinglazen.nl
Tuindeuren e verlopen.Goed…
Zeer tevreden hoe het is verlopen.Goed de afspraken na gekomen.
Keurig geplaatst,aardige monteurs met de plaatsing. Zeer tevreden met het resultaat, het tuinhuis is er gezelliger op geworden zeker met slechter weer ,warmte lamp erin gemonteerd en je kunt er nu langer van genieten nu het gesloten is. Dus een aanrader voor jaren plezier
Afspraken netjes nakomen
De installatie netjes uitgevoerd, maar vooral de communicatie was prima
Goed omdat de juiste afmeting te…bestellen was
Goed omdat de juiste afmeting te bestellen was
Jammer er er bij navraag naar voren kwam dat het ook geïnstalleerd zou kunnen worden
Alleen de prijs van het installeren klopte niet en dat vonden wij erg jammer.
Verder is de installatie perfect verlopen
Zeer tevreden over gehele proces
Goede prijs en kwalitatief goed. Plaatsing ging heel goed. Ze doen dit dagelijks en dat zie je in de snelheid. Zeer tevreden over het gehele proces. Top
Alles netjes afgehandeld.
Goed werk.
Goede communicatie via mail en later telefonisch met monteur. Netjes gemaakt.
Prima club die zijn afspraken nakomt
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding. Tijdige levering en keurige installatie.
Niet duidelijk wat zij leveren voor het…
Niet duidelijk wat zij leveren voor het geld. Hierdoor een verkeerde verwachting. Als we hadden geweten wat hun service en product inhield, dan hadden we er zeker niet voor gekozen.
Werk netjes.
De afspraken werden nagekomen
De afspraken werden nagekomen. Er werd netjes gewerkt en net en beleefd personeel. Ook was de prijs goed.
Het team van tuinglazen.nl heeft bij…
Top service met zeer vriendelijke en kundige mensen.
Komen ook echt hun afspraken na
Klantvriendelijk
Tot 3 x terug gekomen om het passend te maken, omdat onze veranda niet klopte van te voren
Goed werk geleverd
De ervaring die wij hebben is fantastisch, kwamen op de afgesproken tijd, vriendelijke mannen en keurig werk geleverd.
De jongens die de Tuinglazen geplaatst…
De jongens die de Tuinglazen geplaatst hebben waren vriendelijk en duidelijk en ze hebben ze goed en vlot geplaatst
De mensen van tuinglazen.nl hebben een prachtige pui geplaatst.…
De mensen van tuinglazen.nl hebben een prachtige schuifwand geplaatst onder onze overkapping. Wij zijn er enorm blij mee en hadden dit al veel eerder moeten doen.
Geweldig mooi gemaakt
Geweldig mooi gemaakt ! Dank
Moest wel wat langer wachten dan twee weken echter dat was een miscommunicatie tussen jullie zelf. Uiteindelijk na ca 8 weken zat het er in en is gewoon erg mooi. Dank
Betaalbaar en netjes werk door de mannen. 👍
En savoir plus sur les différents types d'avis.