De parasolhoes voor de XXL parasol was binnen no time in huis, paste precies en de bijgeleverde stok maakte dat de hoes makkelijk op de parasol geschoven kon worden. Perfect dus!
Lisez les avis des autres
Vlotte aankoop en alles snel verzonden. We kochten eerder al een hoes voor onze tuinset van aerocover. Gezien onze parasolhoes nu stuk was gegaan, hebben we nu ook een hoes van aerocover. De stok kan... Voir plus
Snelle levering, goed verpakt (geen extra/grote doos). Hoes past perfect om onze tuintafel en lijkt van goede kwaliteit
De vorige parasolhoes heb ik 3 jaar geleden gekocht en nu was de stof zo dun geworden dat er gaten waren ontstaan. In de winter trek ik bovenaan een extra bescherming over nl. een plastic winteltas.
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Op zich is het een prima hoes tegen de…
Op zich is het een prima hoes tegen de regen, denk ik. Maar in het middenvlak zit een naad die niet in het midden van het vlak zit. Aan de ene kant van de naad zit 2/3 van de hoes en aan de andere kant 1/3. Daardoor is het erg onduidelijk of de hoes nou recht op de tafel zit of niet. De bijbestelde zandzakjes maken het nog ingewikkelder om de hoes over de tafel te krijgen. Het is al met al een heel gepuzzel om hem er recht op te krijgen.
Snelle levering, goede hoes
De parasolhoes voor de XXL parasol was…
Duidelijke site
Duidelijke site. Makkelijk om het goede product te vinden. Snelle levering en een goede communicatie rondom die levering. Ik kan tuinsethoeskopen.nl zeker aanbevelen.
Snelle en goede levering
Snelle en goede levering, gemakkelijk bestellen via de website en kwalitatief materiaal.
Over de aankoop kan ik geen beoordeling…
Over de aankoop kan ik geen beoordeling geven want heb het product nog niet ontvangen . Heb 10 dagen geleden besteld .
Kwaliteit en snelle levering
Kwaliteit en snelle levering. Prima retour voorwaarden voor als je zoals ik eerst de verkeerde maat had besteld.
Heel tevreden met de lounge hoes😍
Duidelijke overzichtelijke site,snellw…
Duidelijke overzichtelijke site,snellw levering en goed verpakt. Product is zoals beschreven en de hoes past perfect. Zeker voor herhaling vatbaar
Parasolhoes snel en voordelig geleverd
Een hoes besteld voor mijn parasol. Binnen 2 dagen geleverd en hij voldoet volledig aan de verwachtingen. Aanrader.
Goede kwaliteit en best wel snelle…
Goede kwaliteit en best wel snelle bezorging .
Na wat mails te hebben gestuurd voor vragen ook altijd antwoord terug .
Besteld en heel snel geleverd
Besteld en heel snel geleverd. In de avond uitgepakt en geprobeerd. Fijne stof, goede kwaliteit en perfecte afmeting. Onze tafel en stoelen kunnen de winter we goed doorkomen. Zeer tevreden!
Makkelijk in gebruik
Makkelijk in gebruik, hadden we veel eerder moeten kopen.
De vorige parasolhoes heb ik 3 jaar…
Precies wat ik verwachte en nodig had.
De hoezen zijn van hele goede…
De hoezen zijn van hele goede kwaliteit.
Snelle levering en goed prijs/kwaliteit verhouding.
Mooi en kwalitatief goede tuinsethoes.
Mooi en kwalitatief goede tuinsethoes.
snelle levering. past prima.
we zijn er blij mee!
We gebruiken hem om onze bank mee te…
We gebruiken hem om onze bank mee te beschermen, werkt prima behoud voor je spullen.
Super snelle service
Super snelle service, en kwalitatief goede parasolhoes. Helaas heeft mijn man per ongeluk de hoes weggedaan bij grofvuil, dus na paar dagen gebruik moest ik er weer 1 bestellen, oeps!
L’expérience Trustpilot