L'entreprise a répondu
Hjælpsom hjemmeside med nem fremsøgning af netop hvilken tagbøjle passer til vores bil. Gode instruktionsvideoer og hurtig levering.
L'entreprise a répondu
Leveret til tiden👍🏻 Kvalitet på tagbøjler👍🏻 Finish på plastik ikke super flot men tolerebart Unbrakonøgle passede ikke, pga den var blevet deform af måden den bliver klippet på. Alt i alt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Turtle tagbøjler De detaljerede oplysninger omkring vægt grænser på tagbøjlerne gjorde at jeg valgte Turtle frem for Thule. Og så var der virkelig hurtig levering til DK. Bestilte søndag, havde dem o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Turtle Nordic tilbyder alt, hvad du har brug for, for at tage alt det med dig, som du ønsker på din biltur. Vi har tagbøjler, lastbøjler, tagbokse, cykelholdere og mange lignende lasttilbehør til bilen. Køb online med hurtig levering af din ordre, direkte fra vores eget lager.
c/o Ledandebelysning AB, Berglundavägen 12C, 70236, Örebro, Suède

Réponse de Turtle Nordic
Super fed oplevelse! Jeg bestilte Air tagbøjler og de blev desværre først afsendt med en manglende låsecylinder og det var lidt noget hø fordi jeg stod og skulle afsted på skiferie om lørdagen. Jeg ringer en mandag til Örebro og forklare min nød. Onsdag kan jeg afhente de manglende dele og alt gik godt. Jeg er teknisk ikke særligt begavet, men bøjlerne var super nemme at installere og ser fede ud på min Xpeng G9

Réponse de Turtle Nordic
Super oplevelse! Og positivt overrasket over kvalitet. Nemme at montere og låse og ingen pivelyd under kørsel. Kun alm. støj fra tagboks.

Turtle tagbøjler
De detaljerede oplysninger omkring vægt grænser på tagbøjlerne gjorde at jeg valgte Turtle frem for Thule. Og så var der virkelig hurtig levering til DK. Bestilte søndag, havde dem onsdag.

Réponse de Turtle Nordic
God service og rådgivning ifm. køb af tagbøjler. Selv om de ikke havde præcist til vores biltype, så hjalp de med at finde en god løsning alligevel.

Leveret til tiden👍🏻
Kvalitet på tagbøjler👍🏻
Finish på plastik ikke super flot men tolerebart
Alt i alt super tilfreds i forhold til pris 👍🏻

Réponse de Turtle Nordic
Got my package in good time with an unexpected gift. ( mars)
Fits perfectly to my car.

Réponse de Turtle Nordic
Super hurtig levering til Danmark, passer perfekt på bilen, og det hele er bare virkelig lækkert..

Réponse de Turtle Nordic
God kommunikation i forbindelse med ordren og leveringen.
Og produktet var helt perfekt.

Réponse de Turtle Nordic
Fantastisk support da min vare blev sendt et forkert sted hen. Øjeblikkelig svar via mail og hjælp til at løse problemet.
Man er i gode hænder!

Réponse de Turtle Nordic
En savoir plus sur les différents types d'avis.