2,4

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

20 avis

Aucune trace de demande d’avis

2,4

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Perfekt Service fra Nikoline i Kundeservice

Stor ros og tak til Nikoline hos Tusass kundeservice som hjalp mig i dag med et spørgsmål til min mobiltelefon-det er en fornøjelse at få så god service og meget venlig og høflig hjælp!.
Thumbs-Up hérfra mig til jeres venlige og kompetente medarbejder!!!.

4 mai 2026

Data virker ikke!!!

Data virker ikke!!!
Jeg er på besøg i Grønland, og der ligger et QR kode på mit hotel bord med link til tusass, jeg køber så et e-sim til den uge jeg er her, og aktivere det, men det internet jeg får kan ikke engang sende en fkn besked kan ikke åbne nogle internet app’s kan sjælde steder medtage beskeder jeg ikke kan svare på, så tak for ingen ting!!!!

4 octobre 2025

Tusass broke my parcel during shipment…

Tusass broke my parcel during shipment and unfortunately doesn’t offer compensation as it’s “expected that many parcels will break during shipment due to the heavy load of other parcels”. 849kr in cost and damages down the drain.

5 septembre 2025

I bought Tusass eSIM for 14 days…

I bought Tusass eSIM for 14 days because i wanted to get the bigger data option 20GB when my trip was only 4 days. Turns out when i activated the eSIM, data did not work at all, however the phone calls did work but data completely not work. i called the company while i was still in Greenland and the lady who helped me say she will check with her colleague and never get back to me or email back. I paid around $77 since data did not work at all i requested for refund through email/phone call but they never get back. For anyone who go to Greenland please don’t get Tusass and waste your money better to just go off offline google maps if you cannot find any other alternative. this greenland company Tusass is a scam.

21 juin 2025

Fantastisk kundeservice hos tusass

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Tusass’ kundeservice. Før weekenden kontaktede jeg dem angående en betaling, der fortsatte, selvom jeg havde afmeldt tjenesten for flere måneder siden. Medarbejderen, jeg talte med, var venlig og hjælpsom, og jeg følte mig taget seriøst fra starten. Det, der virkelig imponerede mig, var, at jeg mandag morgen blev ringet op af en serviceminded medarbejder, som selv fulgte op på sagen. Han undskyldte mange gange for fejlen og informerede mig om, at pengene ville blive tilbagebetalt hurtigst muligt. Denne tilgang og ærlige kommunikation viser, at Tusass sætter kundetilfredshed i højsædet.
Tak for en god service!

3 mars 2025

Godt gået Tusass

Jeg bor på Grønland og arbejder i et stort firma og har 20GB data i mit abonnement. Da jeg skulle en tur til Thule og udføre kvalitetssikring brugte jeg min data hurtigt. Så naturligvis bestiller jeg 30GB mere og så går det helt galt for Tusass. De får betaling og min data bliver lukket, det skete den 13. marts og til i dag 2.april er det ikke lykkes dem at åbne for data'en igen. Det er en katastrofe og har vanskeliggjort mit arbejde betydeligt. Det er lykkes dem at bilde mig ind det var mit SIM kort der var i stykker og jeg skal have et nyt. Jeg sagde (af erfaring) det ikke ville hjælpe men før det var gjort ville de ikke gøre mere. Det har bevirket at jeg hverken har data på mit grønlandske Sim kort og at mit DK eSim kort er slettet. Godt gået Tusass.......

11 mars 2024

Det dårligst netforbindelse der findes

Det dårligst netforbindelse der findes, og desværre for os forbrugere er Tusass den eneste internet og tele udbyder som er i Grønland.
Det virker lidt den ene dag og dagen efter virker det slet ikke. Få dog et firma på markedet som har forstand på både internet, tele og service.

28 décembre 2023

Service har ikke altid været ok

Service har ikke altid været ok, men jeg oplever virkelig god teknisk support her på det sidste. Ved ikke om det er dem de ansætter i service eller træning, men det virker! Mega nice :D (Især tak til en Angutimmarik for god service)

7 septembre 2023

Det er både dyrt og dårligt

Det er både dyrt og dårligt. Tusass.gl kan kun eksisterer fordi der ikke findes konkurrence. Hvorfor skal vi nøjes med 30 megabit forbindelse? I Danmark kan man købe en 120 megabit forbindelse til halvdelen af den pris, som Tusass tager.

26 août 2022

Meget høje priser, dårlige produkter.

Meget høje priser i forhold til hvad de tilbyder, også kan deres tilbehør ikke engang følge med deres tilbudte produkter. Jeg tror ikke engang at de ville eksistere uden deres monopoli over Grønland, deres "konkurrerelse" bliver jo nødt til at låne af dem, bare fordi "selvskabet" er stort set ejet af den grønlandske regering, og derfor ved uendelig bureaukrati aflukket alle muligheder for at konkurrere. Alt i alt, meget shady business practices.

9 février 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit