Raat Amsterdam b.v. / Tv-kast.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super mooie kast. Strakke afwerking en mooi in elkaar gezet. Behoeft alleen nog maar, via simpel systeem, opgehangen te worden. Super snelle levering door blijkbaar grote voorraad. Levering zou paar w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

super tevreden met alles. Kwaliteit, service en levering. Super vriendelijk geholpen in de showroom. Wij hebben 2 loef kasten aan elkaar 4.95m. werkelijk prachtig. Na plaatsing toch bedacht om open... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super mooie tv kast, echt heel veel waar voor je geld, sneller geleverd dan verwacht, en heel mooi en zorgvuldig verpakt, echt boven verwachting zeker gezien de prijs, hele mooi kwaliteit. 1 klep slo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden met de Musa 210 kleur vezel. Audio apparatuur erin, tv hangt er boven. Afstandsbediening werken zonder infrarood verlengers. Goed advies in de showroom, vlotte levering. Ophangen was... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Magasin de meubles de salon

Écrit par l'entreprise

Wij leveren de mooiste tv-meubels in de meeste uitvoeringen en met een prachtige kwaliteit afwerking, uit voorraad, binnen 2 weken in huis. Zwevende tv-meubels, lowboards of op een mooi ontworpen stalen frame. Kijk op onze website of bekijk de meubels in het echt in onze winkel in Amsterdam, je bent uiteraard van harte welkom! Maak online een afspraak voor de showroom op: https://www.tv-kast.nl/afspraak-maken/

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lowboard Halm mosgrau

Onlangs kocht ik de Lowboard Halm mosgrau. De levering ging sneller dan aangegeven.
Ik heb er maar 4 woorden voor over: 'Wat een schitterende kast'. Redelijk makkelijk op te hangen, gave kleuren en veel complimenten! Ik geniet er dagelijks van. Het is bijna zonde om er een tv op te zetten.

15 février 2024

Service kast

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de
uitstekende service die ik heb gekregen van Raat
Amsterdam. Onlangs had ik contact met hen opgenomen omdat ik problemen had met een kast die ik bij hen had gekocht. Ze boden aan om de kast om te ruilen voor een nieuwe kast.(4,5 jaar oud) De hele omwisseling verliep vlekkeloos
De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam, en deden er alles aan om er voor te zorgen dat ik tevreden was met de nieuwe kast.

Chapeau

25 janvier 2024

Prachtige kast!

Ik heb 2 keer gebeld met vragen en ben goed geholpen. De kast was er snel en zeer zorgvuldig ingepakt. Goed instructiefilmpje over hoe uit te pakken. Is al volledig gemonteerd. De kast is en staat prachtig. Ik ben er erg blij mee.

7 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Het tv meubel is prachtig!

Het tv meubel is prachtig. Mooie strakke lijn en de kleur is perfect. Wij kozen voor het laten installeren. Dit verliep soepel en vriendelijk. Fijn dat alle verpakking werd meegenomen.
We krijgen zelfs veel complimenten over dit meubel.

22 décembre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Mooi en degelijk. Top service. Twee naast elkaar is wel een klus

Wij hebben een norm van 240 + eentje van 100 + de duo besteld. Bij het uitpakken heb ik zelf per ongeluk eentje beschadigd. Was ik eerlijk in. Ze hebben kosteloos een nieuwe gestuurd. Betere service kan ik niet verwachten. Heel bij mee. Snelle levering als het op voorraad is. Ook vervangen was zo gedaan. Kast is degelijk gebouwd en de instructies zijn helder. In vergelijking met andere meubels op de markt hebben ze mooie kleuren, en is de afwerking in verstek heel mooi gedaan.

Mijn feedback zou zijn: als je twee kasten aan elkaar moet monteren (voor een extra lange meubel dus langer dan 3m) moet je heeeel precies te werk gaan met gaten boren en ophangen. Zowel qua hoogte als horizontaal. Er is geen ruimte voor speling achteraf. Dan kan beter. Gaten boren in een gewapend betonnen muur is nou eenmaal niet zo precies. Voor een enkele kast is het natuurlijk zo gedaan. Dat weer wel.

23 janvier 2024

Aankoop tv-kast

Onze zoektocht langs diverse meubelzaken eindigde in de showroom in Amsterdam. De hoge kwaliteit van de kasten tesamen met de deskundige en geduldige toelichting gaven de doorslag. Wij bestelden de Halm 300, op dinsdag besteld die op de donderdag daarop al werd bezorgd. Een bij vergissingen teveel betaald bedrag werd dezelfde dag nog teruggestort.Dankzij de bijgevoegde instructies m.b.t. uitpakken (!) en installatie (op papier + QR-code)was het ophangen geen probleem. Door de goed doordachte uitsparingen aan de achterzijde past de kast precies over de uitmonding van een kabel doorvoer en een stopcontact heen. Nu genieten van deze eyecatcher in onze woonkamer.

19 décembre 2023

Strakke kast

Goed advies in de showroom, vlotte levering.
Ophangen was wel een klusje, alsmede het afstellen van de lade.
Maar het resultaat is prachtig: strakke lijnen, mooie kleur. Speciale vermelding voor het sjieke speakerdoek!

9 novembre 2023

Wat een mooie TV kast

Prettig geholpen in de winkel in Amsterdam. Supersnelle levering van onze Loef220 TV kast. Klein foutje in de leveringsplanning, maar dat werd snel opgelost. En wát een mooie kast is het. Aanrader!

29 novembre 2023

Geweldig!

In een woord top! Afspraak in showroom op een zaterdag gemaakt en goed advies gekregen. Bestelling binnen een week in huis. Super bezorging en vriendelijke jongens. Erg goed en professioneel verpakt met uitvoerige instructie filmpjes vanaf uitpakken doos tot aan de montage. Wij kochten 2 keer 1,80 Norm zwevend meubel en kregen een koppelstuk gratis geleverd, daardoor zie je aan de voorzijde geen dikke overgang tussen de 2 kasten. Maar montage van het koppel stuk was even lastig voor ons. Na een belletje kregen we hiervoor ook meteen een instructie filmpje en de kast hangt en hoe! Een parel we zijn super blij.

25 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Een topkast geleverd door een topbedrijf

Wij hebben de Halmkast 2.50 mtr. op pootjes gekocht en zijn er heel blij mee. De inzet is mosgroen. Een perfecte match met de kleur haver van de kast. Wat een kwaliteit. Het bestelproces verliep vloeiend. Personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Bezorging en verpakking een dikke 10. Niets dan lof voor dit bedrijf. Bij een kast van 2,50 heb je wel 2 sterke personen nodig om de kast uit te pakken.

27 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

De mooiste TV kast die je kan vinden!

De mooiste TV kast die je kan vinden! De prijs meer dan waard. Op website en in winkel geen TV te bekennen maar toen ik er naar vroeg kreeg ik gelijk allerlei mooie voorbeelden in mijn mailbox. Goede service vanaf begin tot levering.

9 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie, robuuste, goed afgewerkte kast.

Wij hebben een zwevende tv-kast gekocht met notenhouten inzet. Het is een zeer mooie, robuuste en goed afgewerkte kast. Eenvoudig te monteren met een balk aan de muur. We genieten er elke dag van.
De kast werd snel geleverd en was zeer zorgvuldig ingepakt.
Het enige wat voor ons lastig was, is dat er in het middenvlak geen uitsparing was aan de achterzijde voor kabeltoevoer. Deze hebben we dan ook zelf aangebracht. Door de inzet is dat niet te zien, want deze schuif je ervoor.

24 novembre 2023

Zeer correct bedrijf…

Zeer prettig met koffie ontvangen vanuit Friesland. Snelle service en levering. Vragen via chat of mail worden direct beantwoord. Kortom correct bedrijf waar je goed en plezierig geholpen wordt.

23 novembre 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus