TWEEDEHANS Nijmegen Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Er was een tegeltje op de wc kapot gevallen en na een korte google opdracht vond ik deze bij tweedehans, nadat ik flink gelachen heb om de site heb ik deze besteld en na een paar dagen werd die stevig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb voor een collega twee bekers gekocht waar wij al heel lang naar op zoek waren. Deze zijn niet meer te krijgen en de beker waar onze collega uit dronk was inmiddels op. De bekers werden netje... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Met plezier zaken gedaan. Mooi Pannenkoeken bord gekocht. Zat zelfs vriendelijk briefje bij. Helaas kwam het kapot aan. Heel jammer. Na emailcontact werd het zonder problemen teruggestort.

Noté 4 sur 5 étoiles

De doos van het memory spelletje was met plakband aan elkaar geplakt, dit is prima maar het plakband was los gelaten.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de produits d'occasion
  2. Magasin d'articles d'occasion

Écrit par l'entreprise

Ben je op zoek naar leuke tweedehands spullen? Dan ben je bij Hans aan het juiste adres. Niet alles hoeft nieuw en duur te zijn, Hans heeft de mooiste spullen en gooit er graag een beetje humor in. Eigenlijk kan je Hans er altijd wel goed bij hebben. Mooie vent die Hans. Groeten van Hans. Welke Hans? Er is toch geen tweedehans?

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

63 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

duidelijke website goede communicatie…

duidelijke website goede communicatie snelle levering
eerlijk.....de verzendkosten waren eerst erg hoog dit bleek een vergissing te zijn kreeg netjes een mail met daarin een verontschuldiging en deel van geld werd netjes teruggestort

19 août 2024

Goedemorgen Sylvia!

Bedankt voor je reactie! De verzendkosten waren helaas niet goed ingesteld, foutje bedankt. Maar Hans is graag eerlijk en fijn dat je aankoop goed is aangekomen :).

Maak er een mooie dag van!

Top!

Leuke spulletjes, snel bezorgd!

26 août 2024

He Iris,

Veel plezier met alle spulletjes! En kom vooral nog eens langs bij Hans :).

Goede service!

16 août 2024

He Sharon,

Bedankt voor je review! Graag gedaan en nog een hele fijne dag vandaag.

Blij verrast

Veel keus en leuke dingen!
Goed geslaagd, heb leuke en betaalbare dingen kunnen vinden voor mezelf en als cadeautje voor de kinderen.

22 août 2024

He Nelleke,
Bedankt voor je fijne bericht! Hans heeft genoten van je verhaal en hoopt je nog eens terug te zien. Prettige dag vandaag.

Leuke aankoop gedaan

Leuke aankoop gedaan. Gekocht bij deze leuke vriendelijke dames. Met een prachtige woordspeling erbij.
Ga vast nog een keertje langs.

19 août 2024

He Marian,
Leuk om te horen! Je bent altijd welkom, dus hopelijk tot ziens :).

Leuke tweedehands winkel

Overzichtelijke website, leuke prijsjes, vriendelijke mensen. Ophalen was mogelijk en alles was razendsnel geregeld.

16 août 2024

He Jose,

Bedankt voor je leuke review :). Ik zou willen zeggen 't was kat in het bakkie!

Hopelijk tot een volgende keer!

Fijne handel

Vriendelijk, gezellig, aardig, goeie site, goeie foto's, heel redelijke prijzen!

15 août 2024

Ha Olav,
Bedankt voor je reactie! Hans hoopt je graag nog eens aan de deur te zien :).

Top!

Leuke website met unieke spullen. Vlotte en vriendelijke levering met een leuk kaartje. Zeker het bekijken waard!

14 août 2024

He Niels,
Bedankt voor je leuke bericht! Neem vooral nog eens een kijkje en dan komt Hans het weer vliegensvlug aan de deur bezorgen.

Topper die Hans!

Wat een ontzettend leuke organisatie met twee enthousiaste verkopers. Ik ben ontzettend goed geholpen en zou hier zeker nog eens wat kopen!

12 août 2024

He Severien,
Je bent altijd welkom bij Hans, dan steken we de koppen weer bij elkaar!

Pak je kans bij Tweedehans

Het was een bestelling net een hartverwarmende persoonlijke noot. 'Hans' wordt gerund door twee enthousiaste mensen. Ik kon mijn bestelling snel ophalen. Het boek verkeerde in een prima staat. Ik kom graag nog een keer terug bij Tweedehans.

27 juillet 2024

Réponse de TWEEDEHANS Nijmegen

Hé Marie-José, wat een mooie woorden! Daar krijg Hans nooit genoeg van 🐛. Kom vooral nog eens langs, ik kijk er naar uit!

Heel goed

Leuk aanbod boeken tegen hele goede prijzen en in tegenstelling tot wat er op de website stond, werden de boeken die vrijdag al verzonden. Er zat ook een aardig kaartje bij. Zal er zeker nog een keer iets kopen!

12 juillet 2024

Réponse de TWEEDEHANS Nijmegen

Hé Luna, Hans is vaak sneller dan je denkt :). Leuk dat je enthousiast bent en hopelijk kom je snel weer op visite!

Emaille bussen

Snelle goed verpakte verzending

3 juillet 2024

Réponse de TWEEDEHANS Nijmegen

He Sandra en Kevin! Graag gedaan, niemand wil lang op de bus wachten toch? Veel plezier met de bussenset :).

Noté 5 sur 5 étoiles

Hans heeft goedkope spullen zou zeker…

Hans heeft goedkope spullen zou zeker weer gaan kijken. Als ik terug ben van vakantie

3 juillet 2024

Réponse de TWEEDEHANS Nijmegen

Ha Hava, wat ontzettend gezellig. Geniet eerst lekker van je vakantie en dan zie ik je graag snel terug :).

Net product

Net product, snel verzonden en netjes verpakt en geweldig leuke stickers op het pakket en kaartje erbij. Top!

17 juin 2024

Goedemorgen Silvia,

Wat een top (40) recensie! Dankjewel. Erg leuk om te lezen 😊. Je bent altijd welkom bij Hans!

Super, die Hans!

Snelle service, mooie prijs, boekje zag er nog heel mooi uit en een verrassend leuk kaartje zat er in de envelop.
Super, die Hans!

10 juin 2024

He Daniëlle, pantastisch!

Bedankt voor je leuke review. Hopelijk vind je nog eens wat moois en kom je nog eens langs bij Hans.

Bovenverwachting!

Super snel thuisbezorgd en de artikelen zagen er schoon en picobello uit👍`met vriendelijke groet Maria.

4 juin 2024

Réponse de TWEEDEHANS Nijmegen

He Maria, wat een leuke review! Het was me een schoon genoegen, tot de volgende :). Groeten van Hans

Goede service, vriendelijk.

31 mai 2024

Réponse de TWEEDEHANS Nijmegen

He Roy, dankjewel voor je review! Nog een hele fijne dag vandaag :). Groeten van Hans

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld

6 mai 2024

Réponse de TWEEDEHANS Nijmegen

He Aukje, leuk dat je een review plaatst, bedankt! Tot de volgende keer. Groeten van Hans

Een snelle levering

Een snelle levering, puntgave artikelen en hele vriendelijke behandeling.

27 avril 2024

Réponse de TWEEDEHANS Nijmegen

He Charlotte, goed om te horen! Veel plezier met je nieuwe spulletjes en kom nog eens langs bij Hans :). Groeten van Hans

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus