4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

11 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,1

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Super god service

Jeg købte et M20i i 2003 og det kører stadig uden problemer. Der er selvfølgelig alm. slidtage og vedligehold. På 23 år har jeg svejset lidt på sneglen, div. pakninger, renset brænderør og boret hullerne op, senest et nyt rep sæt til gearkassen. så på 23 år har det ca. kostet under 4.000,- i rep. det kan vist ikke klages over. Der udover deres gode service, altid venlige når jeg ringer og de gør alt hvad de kan for at der er varme på i en kold tid. De bedste anbefalinger herfra.

7 février 2026

Kan virkelig anbefale at investere i…

Kan virkelig anbefale at investere i stoker fyr fra TwinHeat!

Fik leveret TwinHeat Stokerfyr M40CS med Rotag for 2 år siden, som sekundær varmekilde for at kunne bruge fliset træ fra egen skov (primær varmekilde luft til vand).

Anlægget har kørt helt som det skulle lige fra det blev startet op og indtil nu uden stop. Dels har vi sparet mange penge på at bruge vores eget træ, men nok så vigtigt har vi i begge vinterperioder også fået en meget mere konstant fremløbstemperatur og derfor bedre varme i huset.

For en uge siden fik vi fliset træ fra skoven og det viste sig desværre at vi ikke havde fået det tørt nok. Jeg ringede til sælgeren og han reagerede prompte, guidede mig personligt igennem de indstillinger der skulle ændres nu hvor flisen var for vådt og det endda selvom det var en fridag. Det er service ud over det normale! Det har nu kørt helt perfekt lige siden. Naturligvis ikke optimalt at jeg kører med for vådt flis, men bare det at vi kan komme igennem for nu og så få nyt tørt flis leveret snarest.

Kan varmt anbefale TwinHeat!

3 mars 2025

Twin heat…. Super god service!!!!

Havde problemer med ilt styring på et gammelt fyr. Fik virkelig venlig og tålmodig hjælp fra Søren og Karsten. Det skal de stor ros for!!! Nye stumper på lager til afhentning og god forklaring/tips til udskiftning. 😃👍🏻💪🏻

11 décembre 2024

Produkt og support i top

Jeg har en godt brugt udgave af Twinheats lille stokerfyr CPI 12.
Selve fyret er virkelig robust bygget, og det tager forskellige brændsler helt uden problemer. Mit eksemplar er fra 2010, men trods alderen tygger det sig gladeligt gennem flis og træpillesmuld, som mange andre mindre anlæg ville få galt i halsen.
Når jeg en sjælden gang imellem har brug for en reservedel, så har Twinheat altid stumpen på lager, og jeg kan bare hente den straks eller få den med posten. Hvis man selv henter i Gedsted, kan man altid få det helt rigtige trick til at skifte stumpen.
Jeg er virkelig glad for, at jeg faldt over Twinheat, dengang jeg skulle have stokerfyr.

24 octobre 2024

Super kundeservice både i tlf og på mail.

Ringede til reservedels afd og talte med Søren.
Flink, rar, rolig og forklarende medarbejder.
Det var "næsten" fyraften, og Søren tog imod bestillingen, som bestod af pakninger og kondensator og meddelte at han ville ekspedere ordren næste morgen (tirsdag)
I dag onsdag modtager jeg pakken ved døren, selv om det er PostNord der er befragter.

Super service. Desværre kan jeg kun give 5 stjerner, alene Sørens venlige håndtering burde have givet en ekstra eller 2.

9 octobre 2023

Har en cpi12 fra 2008

Har en cpi12 fra 2008. Har købt nogle pakninger, en iltsonde og lejer til blæser i Gedsted. 700-800kr på 14år. Meget hjælpsomme i Gedsted. Kører stadigvæk upåklageligt 👍.

1 décembre 2022

Kvalitet og Service til en god pris

Vi overtog en ejendom med en ca 20 år gammel Twin Heat stoker. Den var sammensat af komponenter fra flere modeller, med lidt hjemmelavede løsninger også, så lidt af en frankenstein. Desværre virkede iltsonden ikke ordentligt og sneglen var helt slidt ned, hvilket resulterede i at kæden sprang et par gange og også dannelsen af en prop (vi kørte med flis). Vi indhentede derfor tilbud fra 3 lokale VVS'ere, med ønsket om en driftsikker løsning med større magasin (den eksisterende var på 700 L). Vi fik tilbud tilbage som lød på mellem 165.000 og 233.000 kr, hvilket vi synes var for dyrt. Vi kontaktede derfor Twin Heat, ikke kun fordi den eksisterende løsning var en Twin Heat, men fordi at vi gerne vil have en dansk producent, som gerne snakker direkte med kunderne og ikke insistere på at man skal igennem et forhandler led.
Her gang vi har været i kontakt med dem har der været øjeblikkelig, venlig og professionel hjælp at hente. De tilbød endda at komme forbi og se på vores stoker og mod forventning var anbefalingen ikke at vi bare skulle skifte det hele. Vi endte ud med et tilbud på ny magasin (1016 L) og styring, samt reparation af kedel (ny iltsonde og pakninger) og nye røgrør til skorstenen, alt i alt under 60.000 kr (det er med levering og montering).
Nu kører den nye løsning og jeg har ro i maven, da jeg ved det er kvalitet og at jeg altid kan ringe til Twin Heat hvis der bliver det mindste.
Derfor skal de have 5 stjerner og mine varmeste anbefalinger :-)

18 novembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit