Super mooie bloemen die niet van echt…
Super mooie bloemen die niet van echt zijn te onderscheiden. Ik heb zoveel mooie reacties gehad op mijn uitgekozen boeket. Daarbij werd ik vriendelijk en warm geholpen. Top service en boeket
Demande des avis aux clients
Ik had 2 vazen waar ik graag wat moois in wilde. Met Kim & Amy contact gezocht . Ze zijn met mooie bloemen gekomen en hebben in beide vazen mooie boeketten gemaakt. Heel erg blij mee ! dankjewel
Heel blij met Two Blooms! Ze hebben echt goed meegedacht over wat het beste bij ons interieur past. De bloemen zijn van mooie kwaliteit en maken het helemaal af in huis. Absoluut een aanrader!
Hele mooie zijden bloemen en vaas van two blooms.
De bloemen zijn van hele goede kwaliteit.
We genieten er elke dag van!!
Goed advies gekregen over de verschillende vazen ook qua maat voor de prachtige bos bloemen!
Dankjewel Kim en Amy voor de goede service!!
Altijd supergoed geholpen. De bloemen zijn van uitstekende kwaliteit.
Goede service, snelle verzending en prachtige bloemen! Ik ben er onwijs blij mee.
Mooi boeket , mooi verpakt
En snelle levering
Ik ga hier vaker wat bestellen !!
Bloemen waren heel goed verpakt.
Kwaliteit is beter dan verwacht.
Fijne shopervaring!
Fijn mailcontact en goede service. De vaas met bloemen zijn prachtig 😍
Heel blij met de hangende bloesemtakken met een mooie bijpassende vaas.Deze staat prachtig in onze woonkamer.
De takken zijn van mooie kwaliteit,goed buigzaam en mooi van lengte.
Ontzettend blij met mijn boeket!
Een echte eyecatcher in de salon.
Ik krijg er nu al zoveel leuke reacties op van klanten. Het is gewoon echt een kwaliteitsproduct.
We hebben hier een boeket laten samen stellen, het boeket staat ondertussen al een tijdje op ons kantoor en het fleurt de ruimte enorm op! Prachtige bloemen van goede kwaliteit. Een dikke 10
Een prachtig cadeau om te krijgen! Kim en Amy denken met je mee en houden rekening met al je wensen. De bloemen zijn nog mooier in het echt en ze staan prachtig in mijn huis. Top service!
En savoir plus sur les différents types d'avis.