Jeg meldte mig til udenlandske-casinoer.site i oktober fordi de
Jeg meldte mig til udenlandske-casinoer.site i oktober fordi de skrev noget om en velkomstbonus på omkring 200 procent, og det lød rimelig godt når jeg skulle sætte nogle penge ind. Jeg kom af med 600 danske kroner fra starten, og så fik jeg bonus svarende til omkring 1200 danske kroner at spille for, hvilket fik mig til at tænke at det var ret generøst. Men så når jeg havde spillet i et par uger og faktisk havde nogle gevinster på omkring 800 danske kroner som jeg gerne ville få ud, opdagede jeg at der var nogle betingelser jeg slet ikke havde set ordentligt på før jeg startede. De skrev noget om at man skulle spille bonus-pengene 45 gange gennem før man kunne trække ud, og når jeg så læste det mindre tekst, så viste det sig at der også var et maksimalt beløb man måtte trække ud, noget omkring 500 danske kroner eller sådan noget, selv om man havde vundet mere end det. Det irriterede mig ret meget fordi jeg havde brugt knap tre uger på at spille, og så forventede jeg bare at kunne få mine penge ud uden at skulle igennem alle mulige omveje. Jeg skrev til supportet for at høre om de kunne gøre noget ved det, men de svarede bare at vilkårene stod klart på siden, hvilket de vel gjorde teknisk set, men det var altså enormt svært at finde frem til når man registrerede sig. Nu kan jeg ikke få ud af det hele som jeg håbede, og det betyder bare at jeg mister interesse for at spille der igen.
24 juillet 2026