Udenlandske Casinoer Avis

TrustScore 3 sur 5

1. Casino en ligne

Écrit par l'entreprise

Opdag udenlandske casinoer med færre restriktioner — spil uden registrering, brug sikre betalingsmetoder som Trustly og Paysafecard, få hurtige udbetalinger, nyd populære spilleautomater og få bonusser i et anonymt og mobilvenligt miljø.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

7 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Indsatte 260 danske kroner i midten af oktober og spillede lidt på

Indsatte 260 danske kroner i midten af oktober og spillede lidt på Starburst uden særlige forventninger. Efter omkring fem dage var jeg oppe på omkring 1200 danske kroner, så jeg prøvede at hæve pengene. Siden da har jeg ventet i tolv dage, og jeg har skrevet til support tre gange uden at få noget svar på hvornår pengene kommer. Kontoen er låst nu og jeg kan ikke få adgang til at se min saldo længere.

26 juillet 2026

Jeg deposerede 310 danske kroner d.

Jeg deposerede 310 danske kroner d. 18. november for at spille lidt på deres platform. Det hele gik fint indtil jeg ville hæve 680 kroner i gevinst d. 22. november. Da blev jeg bedt om at bekræfte min identitet via KYC, og der skulle sendes pas og bankudtog. Jeg gjorde det samme dag, men så blev det ved med at sige at dokumenterne ikke var klare nok eller at de havde brug for flere oplysninger. Skrev flere gange til support, men svarene var langsomme og uklare. Først d. 7. december blev min verifikation godkendt, så jeg ventede i 15 dage på at få mine penge udbetalt. Det var en meget dårlig oplevelse når man har ventet så længe på at få sin gevinst tilbage.

23 juillet 2026

Jeg meldte mig til udenlandske-casinoer.site i oktober fordi de

Jeg meldte mig til udenlandske-casinoer.site i oktober fordi de skrev noget om en velkomstbonus på omkring 200 procent, og det lød rimelig godt når jeg skulle sætte nogle penge ind. Jeg kom af med 600 danske kroner fra starten, og så fik jeg bonus svarende til omkring 1200 danske kroner at spille for, hvilket fik mig til at tænke at det var ret generøst. Men så når jeg havde spillet i et par uger og faktisk havde nogle gevinster på omkring 800 danske kroner som jeg gerne ville få ud, opdagede jeg at der var nogle betingelser jeg slet ikke havde set ordentligt på før jeg startede. De skrev noget om at man skulle spille bonus-pengene 45 gange gennem før man kunne trække ud, og når jeg så læste det mindre tekst, så viste det sig at der også var et maksimalt beløb man måtte trække ud, noget omkring 500 danske kroner eller sådan noget, selv om man havde vundet mere end det. Det irriterede mig ret meget fordi jeg havde brugt knap tre uger på at spille, og så forventede jeg bare at kunne få mine penge ud uden at skulle igennem alle mulige omveje. Jeg skrev til supportet for at høre om de kunne gøre noget ved det, men de svarede bare at vilkårene stod klart på siden, hvilket de vel gjorde teknisk set, men det var altså enormt svært at finde frem til når man registrerede sig. Nu kan jeg ikke få ud af det hele som jeg håbede, og det betyder bare at jeg mister interesse for at spille der igen.

24 juillet 2026

Jeg indbetalte 800 danske kroner fordi de havde en bonustilbud der

Jeg indbetalte 800 danske kroner fordi de havde en bonustilbud der så rimelig ud på forsiden, og jeg fik straks 800 kroner bonus crediteret på kontoen samme dag, hvilket gjorde mig ret glad for at prøve stedet af. Men da jeg begyndte at spille og vandt lidt, opdagede jeg at der var nogle betingelser på bonussen som slet ikke stod klart nogen steder da jeg tilmeldte mig. Jeg skulle have omsat bonussen 40 gange før jeg kunne trække noget som helst ud, og selvom jeg læste det til sidst, var der også et maksimalt tilbagetrækningsbeløb på 500 danske kroner selv hvis jeg havde vundet meget mere. Jeg ringede til deres support for omkring 5 dage siden fordi jeg var forvirret over hvordan det hele hængte sammen, og de svarede ret hurtigt på mail og forklarede reglerne ordentligt nok, men det ændrer ikke på at jeg følte mig snydt da jeg først opdagede hvor små mine reelle muligheder var. Jeg endte med at tabe det meste af pengene mens jeg ventede på at kunne hæve, og da jeg endelig havde nok til at prøve at få mine cirka 350 danske kroner ud, blev jeg stoppet igen fordi systemet sagde jeg ikke havde opfyldt nogle betingelser helt korrekt. Det hele gjorde bare at jeg ikke gider komme tilbage til stedet igen.

27 juillet 2026

Udenlandske casinoer – hurtige udbetalinger

Det casino jeg valgte, udbetalte gevinsten til min e-wallet på under 48 timer. Det er hurtigere end mange danske sider, jeg har prøvet. Bonusserne var også ret fair. Alt i alt en positiv oplevelse.

7 octobre 2025

Réponse de Udenlandske Casinoer

Tak for din tilbagemelding. En hurtig og problemfri udbetaling gør helt klart en forskel for spilleroplevelsen

Godt udvalg af casinoer

Det var rart at kunne se forskellige udenlandske casinoer samlet ét sted. Jeg kunne sammenligne bonusser og betalingsmetoder hurtigt. Jeg valgte et casino med mange slots, og det har fungeret godt.

2 octobre 2025

Réponse de Udenlandske Casinoer

Godt at høre, at samlingen af casinoer gjorde det lettere for dig at træffe et valg.

Udenlandske casinoer fungerer fint

Jeg prøvede en af siderne fra listen og fik mine bonusser uden problemer. Spillene kørte stabilt, og jeg kunne hæve gevinsten på min bankkonto efter et par dage. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem.

25 septembre 2025

Réponse de Udenlandske Casinoer

Rart at høre, at du havde en god oplevelse med både bonus og udbetaling - præcis sådan skal det gerne fungere